Bucurii de sept-oct 2006 (180)
Raspunsuri - Pagina 6
martha78 spune:
La multi ani, Lexi!!
Xan, mi-au placut replicile Narcisei
Stie cineva daca se mai face cumva vreun vaccin la 4 ani? stiam ca mai e unul de facut nu mai stiu care..parca DTP?
anangel_lexi spune:
Martha, multumesc pt urari si pt mesaj. Am vrut sa-ti raspund direct dar mi s-a intors mailul.
La vaccinul de 4 ani ma gandeam si eu zilele trecute. Stiu ca cel care trebuia facut la 2 ani jumate a fost amanat pt 4 ani, nu mai stiu de ce. Inseamna ca trebuie facut in curand, nu?
de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
flavia ramona spune:
Lexi
O viata frumoasa alaturi de familia ta iti doresc!
Nu am motive anume pentru care nu intru pe aici, pur si simplu nu am nimic interesant de spus, trec zilele parca fara ceva important in ele. Azi am intrat pentru ca am vorbit cu Andreea (Mexxa) pe mess si m-a intreba de voi, asa ca m-am simtit si am zis ca trebuie sa intru macar putin. Despre Andreea ... e in sesiune si Sebi e cu bona, sunt ok din putinul cat am vorbit. Va pupa.
Princess, mama ce de injectii ai de facut , iti doresc ca totul sa fie bine cu bebe.
Xandrutza, sanatate fetelor.
CristinaGoji, cand ne primesti sa probam leaganul???
Yoanna, in primul rand sanatate tie si Mariei, iar legat de celelalte aspecte ce sa zic, cred ca toti ne temem ca ne trezim fara loc de munca si ne gandim ce mama supararii sa facem pe langa ca sa supravietuim .
Cris, bafta la operatie.
Martha, am si uitat de vaccin, trebe sa intreb si eu dr de familie.
Gety, vreme frumoasa sa aveti la mare.
Adina cat stati in Romania?
Noi am facut joi analizele sa vedem daca am scapat de aslo mare, azi merg sa le iau cred.
Eu sunt racita rau, am fost la pescuit in weekend si ieri am inghetat cu mana pe bata, asa imi trebuie. Faza naspa e ca nu pot sa stau acasa, colega mea pleaca in concediu asa ca musai sa fiu la munca.
Bogdi e ok, la gradi si la mami daca e vreme frumoasa. Ar sta tot la ea daca ar fi dupa el, ca se poate zbengui prin curte cat vrea el.
Acum v-am scris mult, dar nimic interesant.
Va pup pe toate.
Roxana01 spune:
DRAGELOR,
nu prea am noutati despre noi, dar vroiam sa va spun ca sunt foarte mandra ca au existat astazi mamici care au protestat in fata min muncii pt drepturile lor. imi imaginez ca nu afost usor sa iasa pe vremea asta in strada cu copiii, dar nesimtirea guvernantilor si a lui basescu atinge cote care sunt de nesuportat pentru orice om decent. mie imi vine sa vomit numai cand ma gandesc la ei , la cat de mult fura si dupa iau de la amarati sa-si acopere miliardele furate... nu stiu, mi-e o ciuda ca nu reusim sa avem si noi niste oameni cu putina decenta care sa ne conduca tara!!!!
Lexi, dragutza, ti-am urat "la multi ani" si la tel, prin sms, dar o mai fac si acum, caci meriti toate felicitarile noastre! sa fi sanatoasa si sa te bucuri de familie. si poate va gasi si al tau sot un job bun care sa va permita sa va ganditi la proiectul bb2...
Flavia, macar ceva pesti ai prins? ma bucur sa aud ca bogdi e bine si ca va petreceti timpul frumos, relaxandu-va.
Xan, pupam fetite frumoase si destepte!
Roxana, mamica de Victor Andrei (23.06.2008) si Daria Elena (06.09.2006)
Dariutza si Victorashul
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
GETY spune:
LA MULTI ANI, LEXI!
Iti doresc sa fii sanatoasa, fericita si multe, multe impliniri!
Si ca noutate, niste POZE CU MARIA DIANA FACUTE IERI.
Noi saptamana asta mergem la un nou control O.R.L. Maria in ultimele 2 zile a respirat mai mult pe gurita, fapt ce ma exaspereaza. Am lasat la o parte solutia pt. lavaj nazal cu propolis, ma gandesc sa nu faca vreo alergie de la propolis si am luat Colargol.
Merg sa pregatesc compozitia pt. sarmale.
De vaccin de 4 ani nu stiu nimic. Maine merg la dr. dupa trimitere si intreb.
Xan, m-am amuzat de replica Narcisei... si de programul tau de voie.
Asa creste Maria Diana
www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,72.8,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!
GETY spune:
Flavia, scrie-ne cat de des poti despre voi.
Salutari Mexxei, in caz ca nu reusesc sa mai intru pe mess. sa vorbesc cu ea.
Asa creste Maria Diana
www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,72.8,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!
GETY spune:
[quote]citat din mesajul lui Roxana01
... nu stiu, mi-e o ciuda ca nu reusim sa avem si noi niste oameni cu putina decenta care sa ne conduca tara!!!!
Bravo pentru initiativa.
Pe 19 mai am inteles ca vin sindicalistii din sanatate la voi, in Bucuresti, sa protesteze.
Asa creste Maria Diana
tanima_i2002 spune:
Lexi
Sa fii sanatoasa ca iubita sunt convinsa ca esti.
Iar tortul, daca l-ai facut cumva, trimite-mi-l mie ca eu nu mai vreau cure de slabire, visez toata ziua numai la dulciuri, la ciocolate...chiar si la un biscuite. Fetelor, zau nu stiu ce am cu pofta asta de dulce, de mancare in general. nu sunt , zau, ca nu oi fi fecioara Maria, dar poftesc si la o frimitura de paine de pe masa.
Princes, in sarcina cu rares am facut si eu vreo 100 si mai bine de injectii, poate chiar 200, dar tu intreci orice imaginatie. Sanatate multa iti doresc, o sarcina usoara si putere sa ajungeti cu bine la capat (asta e musai).
Gety, noi mergem pe Colargol cate 2 picaturi de 2 ori pe zi 10 zile si sa stii ca are un efect fantastic. Sanatate maxima Mariei. Incercati sa mai dregeti putin imunitatea, asa am patit si noi cu Rares si acum este ceva mai bine, dar drumul a fost lung si greu. Iar vit C este nelipsita si la noi, a devenit bombonica de fiecare zi.
Ioana, multa sanatate si spor la cautat servici si bineinteles si bafta in a gasi serviciul ideal.
Xan, mai mamico, cum mai faci fata, ca eu una sunt epuizata de doi, dar tu cu 3? Ferice de tine insa ca detii spatiu la curte si ii obosesti mai repede.
Eu sunt pe butuci. Nu stiu ce am dar mor de picioare, articulatii, nu mai pot sa ma tin in picioare, ametesc rau...neaparat trebuie sa fac niste analize. Ma gandesc seriosa sa o intarc si pe Miruna si chiar sa revin la CIC ca m-am epuizat prea tare cu serviciul si casa si copii .
Aaa, apropos, de ziua mea o sa am parte de un cadou f frumos: mai putini bani la salariu. Asa ca nu imi ramane decat sa spun: Sanatate marinere, sanatate mai Boc. Va fac cinste cu 25%. sa va steie in gat.
Va pup si fug la nani ca sunt epuizata si cu multe ore lipsa de somn.
Numai bine va doresc tuturor. Data viitoare poate reusesc sa scriu mai multe si sa salut pe toata lumea.
Mami de doi ingerasi Rares (15 oct 2006) am 2 ani si Miruna (1 febr 2009)
yoannamarie spune:
Seara buna!
In primul rand... sa felicit sarbatorita zilei ... ( cum se spune?! doua batai strica.. doua urari, niciodata ...)
LA MULTI ANI, DRAGA ALEXANDRA!!!
Sa fii sanatoasa, fericita, implinita pe toate planurile, dorintele sa ti se implineasca, visele frumoase sa-ti devina realitate, alaturi de scumpa Mariuca si sot!!!
Ma bucur ca, dimineata, mesajul a ajuns si la tine ...?!?!?!...eram in masina, cand l-am scris si... ametita cum sunt... am reusit performanta de a-l "sendui" intregei liste de contacte din telefon...... Bineinteles ca nu a durat mult si telefonul a inceput sa sune... unii sa-mi multumeasca pentru mesaj dar amintindu-mi, subtil, ca nu e ziua lor..., altii luandu-ma, de la inceput, la "impins vagoane"... ca ce nu stiu cand e ziua lor?! si cine e Mariuca?! (indiscretii!!!) Mda... bafta mea (deh...) ca aceasta cartela e privata si am doar cateva contacte inregistrate- ale prietenilor si neamurilor......caci...altfel... se trezeau cu o uratura, din senin, cunostintele, doctorii, educatoarele, colegii sotului etc etc etc...
Mda...azi am alergat toata ziua... de dimineata incepui, am poposit o tzara acasa, verificat mail-ul si cand sa ma loghez pe forum...tzarrrrr, telefonul si... am decolat... precum eroinele in salvarea binelui si a dreptatii!!! Doar ca "e u"... am bantuit orasul in, cu totul, alt scop: a cumpara medicamente, d-ale gurii, a returna niste carti sora-mii, vizitat bunic...
Sa va spun ca lui Mitzu, de vineri seara a inceput sa-i curga nasul, sa tuseasca?! Sambata dimineata, me-am postat la medicul de familie si...suntem, iar, pe antibiotic: Unasyn si Humex, pentru tuse... Bineinteles, azi nu am dus-o la gradi' si nici zilele ce urmeaza nu cred ca va servi... As fi vrut ca, vineri, de Sf. C-tin si Elena, sa-i fi facut ziua la gradi'... dar se pare ca nu vom putea... Asta e... sanatatea inainte de toate...si cum gradinita prezinta "turma" de virusuri... ne lipsim... Of...pe cuvant ca m-am saturat de situatia asta cu gradi' asta !!!
In week-end, in afara de mucisori, tuse si stare iritativa...nu am servit alte activitati... Asa ca am stat si i-am servit poftele domnisoarei...de aici si lipsa de forum...
Roxana,
Citat: |
Ioana, ce ma bucur ca ne-ai inveselit ziua cu postarea ta! iti spun sincer, te admir ca te pastrezi optimista si frumoasa cu atatea probleme (de sanatate, ale tale, ale lui mitzu, cu probl cu job-ul sotului). |
sar'mana! Optimista...imi place sa cred ca sunt... frumoasa?!...poate la suflet... dar las' ca nu-i bai...mi-am lipit postere cu Angelina Jolie pe oglinzile din casa...si ma umplu de multumire si incantare cand ma oglindesc in ele... Perfectiunea intruchipata mi-s...
Ce mult mi-a placut cum ai povestit de activitatea spre si din sala de aerobic!!! Cred ca sunteti taaare faine "fitzoase blondine" !!! O felicit pe Dariuta pentru rabdare si cumintenie!!! Serios! Bravo Dariuta!!! Ai de ce sa fii mandra! Mi-am imaginat, pentru o clipa, cum ar fi sa ma prezint cu fii-mea intr-un astfel de loc... Oh!!! Mai bine...nu!!! Ar reinventa aerobicul!!! Pe cuvant!!! Ori ca ea...ori deloc... Deh...
Pupam si Victorasul vorbaret! la cat mai multe vorbeee!!!
Lexi, multumesc pentru aprecieri! ei...mi-am revenit...aparent... acusi schimb posterele de pe oglinda...o pun pe Madonna...sa ma cred/simt si vedeta
sar'mana pentru vizita la perlutele fii-mii si aprecieri!
suuuper haioasa Mariuca!!! No ca... stie ea ce stie... (ma refer la faza cu Tv-ul)...
Martha, multumesc! Ca bine le zici cu activitatile pentru vara... Ai gasit ceva pentru Darius? Si eu ma gandesc sa-i gasesc ceva fii-mii, pe perioada verii (si nu numai)... M-am gandit la tenis, dar e prea mica (la 6 ani), inot- mi-e teama ca e prea micuta si "rebela" si nu asculta intru totul comenzile... la lectii de calarit, de asemenea, e prea mica (la 7 ani)...mi-au ramas dansurile sau gimnastica...sa vedem...
Crisnemes,
Multa sanatate si recuperare rapida micutului!
Am vazut si hinta...priceput sot ai! Suuuper!!! - Vezi ca incurci barbatii si e de rau- nu stiu pt cine ca daca vine la mine sotul CristineiGoji si face o hinta de aia nu ma supar!zau ! |
Ioi... SCUZEEE!!! n-a fost cu intentie!!! Doar ca mi-s mai ametita, in ultimul timp (?!)...
CristinaGoji, ...sper ca nu te-ai suparat!
Cat despre
Tu cu sora ta sunteti cumva vitrege?. Nu semanati defel. |
Daaaa...deloc nu semanam... dar suntem surori bune... desi...cateodata nu s-ar zica...la cum (nu) ne intelegem...
Multumesc pentru aprecierile facute micutei mele si mie!
Xaaan, bine ai revenit! Cum te mai simti cu degetelul? Imi pare rau ca fetele au fost bolnavioare. multa sanatate va doresc!
Nici Narcisa nu se dezminte! Suuuper haioasa!!!
Princess, mamica draga!!! si baietelul din burtica si fratiorul scump! Am vazut pozicilie (nu stiu cum de nu am scris in postarea anterioara...te rog sa ma scuzi) si e delicios micutul imbracat "la patru ace", cu papionul si floarea de la buzunar... Cavalerul mamei drag! Si tu!!! Esti o draguta, finuta si, sunt sigura, ca acum cu burtica esti mai minunata!
Imi pare rau si sunt alaturi de tine, sa va dea Dumnezeu sanatate! Asculta sfatul medicului si incearca sa te linistesti, totul este bine si are sa fie bine! Cateva (...) injectii scumpa...vor trece si astea... esti in gandurile mele!
Gety, multumesc!
Am vazut pozicile siiii... ce a crescut Mariuca!!! Si ce dragalasa este!!! Sa va traiasca printesica! La Mc Donald's sunt facute pozele ?!
Ai terminat de facut lista pentru bagaje?!
Flavia, sar'mana! deh...asta e situatia... bip, bip...
Multa sanatate iti doresc! Chiar asa...macar ai prins ceva?!
Sper ca rezultatele analizelor sa fie bune! Te asteptam cu vesti!
Pupici lui Sebicu si Mexei! Bafta in sesiune! Te astpetam pe aci'! Ma bcur sa aud ca sunteti bine!
Ioi...ca ma apucai sa scriu measjul pe la zece si iote cat e ceasul...
Scris, pauza, scris, pauza... a fosr fii-mea prezenta...
Va tzuc, dragele mele!
Perlutzele...
www.mytickerz.com/tickers/g5982ekrufgklo7y.png" target="_blank">
Ioana, mami de fetita cu fundita
De prin viata...adunate! ""
yoannamarie spune:
Revin...
Serviti o cafea aburinda?!?!?!
LA MULTI ANI, MONIQUE!!!
Multa sanatate, bucurii si impliniri!
Sa ai parte de tot ce-i mai frumos si bun si sa te bucuri, alaturi de sot, de Cosmi!
N-ai mai trecut de mult p'aci!!! Te asteptaaam cu vesti!
Tanima, multumesc, draguta! Sa dea Dumnezeu...desi, la cum e situatia, nu-mi mai permit sa cer/visez la serviciul ideal...
Multa sanatate! Si sper sa ajungi, cat mai curand, la analize sa dai de capat starii ce te necajeste!
copilasii!
AICI pozici de la hipodrom, pentru cine are timp, placere etc...
Gata...fug la nani...
Pupici!
Perlutzele...
www.mytickerz.com/tickers/g5982ekrufgklo7y.png" target="_blank">
Ioana, mami de fetita cu fundita
De prin viata...adunate! ""