Fulgusorii de nov.dec 2009 (69*)
Raspunsuri - Pagina 9
dienutze spune:
ma declar...ciuruita...la pamant
A mea puiuta tuseste, astept pediatra acum si am inchis tvul sa nu il sparg.
Incerc sa citesc ceva, am o carte cu care imi spal neuronul turbat.
La multi ani, pui Damian, sa cresti mare, sanatos si fara griji! (un nume f f frumos!)
vias spune:
sunt in butoi...nu reusesc sa-mi revin....
Noi fara banii mei, cei 85%...facem foamea...la propriu...
...nu mai am scapare..
Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE
A_driana spune:
buna ziua,
pfoaiii da cat ati scris.....ce-mi placeee....
luciandrea, bine ca ai revenit
lauraB, eram eu ingrijorata pt ceva in legatura cu david...sper totusi ca ii ok, multumesc
mada, bine ca-i bine sofia, dezvoltata si sanatoasa ...si eu sunt cam supi ca suntem tot pe la 7 kg de 2 luni...sper sa mai depuna pe el de cand papa cereale...
dienutze, cucu-bau ii place si la david, mai facem avionu, il pun la oglinda, se joaca cu jucariile, din astea....prea multe jocuri nu fac cu el inca...sper sa fie bine pitica ta...
tiusca, pupam baietelul care bate din palme
lady, bine spune paradoxul zilele noastre...
roxy, am vazut poze, ce ciufulici ai tu acolo, da ce baiat mare ii deja...
romanitza, sa-ti traiasca feciorul...LA MULTI ANI
xena
fetelor, asta este tara noastra, n-avem ce face...pe mine nu ma afecteaza ca eu iau 600 lei...dar va inteleg pe voi, si io as face ca trenu daca as fi in locul vostru...pacat ca ii degeaba...
A_driana, de David-Andrei
Laura B spune:
toata lumea.
M-am trezit mai devreme azi si am citit din fuga- va voi raspunde putin mai tarziu, dupa ce pleaca Diana la scoala.
Am avut un inceput de zi aiurea rau: asistenta medicala care a stat asta noapte cu Diana si-a gasit dimineata masina sparta. Era parcata in spatele casei noastre... iar noi stiam ca aici e un cartier curat Mda, bine ca ieri au spus la stiri cum ca in Vancouver criminalitatea a tot scazut in ultimii ani
Am citit si despre cum guvernantii din Romania fac legile tot dupa cum ii taie capul, fara sa tina cont de oamenii afectati asta in conditiile in care au cheltuit o caruta de bani aiurea (cel putin dupa cate am mai citit prin ziarele romanesti). Of,of...
Revin.
"At first, dreams seem impossible, then improbable, and eventually inevitable. " Christopher Reeve
"A man who removes mountains begins by carrying away small stones" William Faulkner
dienutze spune:
M-a linistit pediatra, nu are nimic la plamani, de asta imi era teama. Mergem pe stodal 2,5 ml si speram sa treaca.
De rostogolit a zis eaxct ce mi-a zis si Laura , sa o ajut si eu, sa ii arat mai des, deci mai multa joaca!
Are 8,150 gr si 69 cm, cica e ok. Incepem diversificarea cu supita de legume si piureuri de legume, apoi si masa de fructe, apoi adaugam carnita la supita, apoi niste cereale la fructe.
Am intrebat-o daca nu e destul de grasuna pt cereale si mi-a zis ca e ok fata, sa nu ma sperii si sa ii dau si cereale sau biscute! Nici pomeneala de gluten!
Noroc cu netul, cu voi fetelor, DianaR, Stef si multe altele care au explicat ca e alergen si nu e bine de adaugat decat dupa 10 luni.
A_driana, si eu incerc avionul, dar mai mult pt a face eu miscare, ea nu se omoara
Laura, urata treaba cu spartul masinii, pe aici nu e nimic anormal, din pacate..."Noroc" ca platim casco, caci aproape lunar apare cate o zgaraietura, nu poti lasa nici o batista in interior ca o sparge si tot asa...
Va pup pe toate, eu inca sper la reintregirea gastii de fulgusori, naiva, stiu...
Laura B spune:
Roxyaly, vazut pozele cu Matei mare si frumos. Sa va traiasca!
Cami, e trist ce se intampla acum in Romania.
Tiusca, bunicii din partea mamei sunt din Bezdead. Ei au trait cam jumatate din timp in Bucuresti, jumatate la tara, unde aveau o casa si pamant. Eu, sora mea si verii nostrii ne-am petrecut majoritatea vacantelor de vara acolo. Mie zona aia mi se pare extraordinar de frumoasa... nu mai spun de cate amintiri imi trezeste. Pana si drumul: de cum trecem de varful dealului de la iesirea din Pucioasa, mereu am senzatia ca intru intr-o alta lume, ireala in frumusetea ei…
Amandoi bunicii s-au stins intre timp. Mama si fratii ei au acum grija de totul. Ultima baiatdata cand am vorbit cu mama, fusesera la Bezdead pentru aproape o saptamana, pusesera brazde cu diverse, iar saptamana viitoare merg din nou ca sa mai faca treaba.
Romanitza, nu-mi vine sa cred ce mica e lumea…
La multi ani lui Damian pentru cele 5 lunite!
mai ramane acum sa testez Moldova, ca parintii tatalui meu sunt de acolo (din pacate am ajuns mai rar pe la dansii si nu cunosc la fel de bine localitatile). Cineva cu vreo conexiune in comuna Udesti?
In alta ordine de idei, Tiusca, cand crezi ca baiatul e pregatit, poti sa-I dai lui R finger foods, sa roada el in ritmul lui la ele.
Ca sa raspund la intrebarile puse: eu am plecat din Romania la 34 de ani. Sotul meu deja locuia de cativa ani in Canada. Noi ne-am cunoscut in Bucuresti, de unde suntem amandoi, cand el a venit in vizita la parintii lui. Am tinut o vreme legatura de la distanta, iar cand am hotarat sa ne casatorim am discutat si unde vom locui. Am hotarat sa ma mut eu acolo. El m-a sponsorizat. Asta e motivul pentru care, din pacate, nu ma voi pricepe sa va ajut cu multe informatii. Calea pe care am ajuns eu e usor alta- cu acte de sponsorizare.
Dar promit ca voi incerca sa caut raspunsuri la intrebarile voastre, voi cauta informatii, doar sa spuneti de ce aveti nevoie.
Pe subiectul cu “Sezatoarea Canadiana” sunt chiar acum doua fete nou sosite in Canada. Ele au probabil cele mai proaspete date despre proces, si sunt sigura ca va vor raspunde la intrebari.
Romanitza, din cate stiu eu pe formularul de Canada unul din soti era aplicantul principal. Daca el se incadreaza cu ocupatia, din cate stiu eu luati punctele daca el aplica ca principal.
Dar fetelor care sunteti interesate, ce e musai e sa stiti cat de bine posibil limba franceza/ engleza. E necesar nu numai pentru punctaj, dar si pentru interviu si, mai ales, pentru a va angaja cat mai repede dupa ce ajungeti aici.
"At first, dreams seem impossible, then improbable, and eventually inevitable. " Christopher Reeve
"A man who removes mountains begins by carrying away small stones" William Faulkner
My_Lady0091 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dienutze Va pup pe toate, eu inca sper la reintregirea gastii de fulgusori, naiva, stiu... |
nu cred ca se va intampla..in tabara cealalta...orgoliile sunt prea mari..ca si instinctul de turma(cu toata parerea de rau).
ALINAde Marie Rebecca Ayanna
Mariuca la tara
VIATA MEA PANA LA CAPAT...
" Sunt o pana de vultur pe coama unui leu/
O crusta de sare sub unghia unui zeu..."
Sum,esse,fui-by me
Romanitza_31 spune:
Multumesc frumos pentru urari! noi am fost in parc pana la 8 ...nu am plecat inca la pichetat "palatele"!
Acum, cf procedurilor scrisoarea tb aprobata de consiliul eco si soc...si ma indoiesc ca o vor modifica sau respinge in vreun fel ....
A propos de plecat am vazut pe site ca in lista de ocupatii sotul meu se incadreaza, eu nu. La franceza si la engleza stau bine si ma gandesc ca ma imi pot gasi ceva de lucru acolo nu o fi foc, sunt optimista.....
Si chiar asa: ce mica-i lumea!! eu bunici nu mai am la Varfuri, e doar casa de vacanta ca sa zic asa, dar e o zona pe care nu as da-o pentru nimic in lume!! e superb! saptamana viitoare o sa merg acolo si o sa stau cat mai mult pt ca am fost in week/end si Damian a dormit f bine, i-a prins tare bine aerul de acolo!
Mami de Justin-Damian (11 Decembrie 2009)
POZE
www.infobebe.ro/galerie/thumbnails-8-page-3.html" target="_blank">VOTATI STRENGARUL
dienutze spune:
Trimiteti email-uri la
relatiicupublicul@mmuncii.ro,
pentru a va exprima dezacordul privind micsorarea indemnizatiei.
My_Lady0091 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dienutze Trimiteti email-uri la relatiicupublicul@mmuncii.ro, pentru a va exprima dezacordul privind micsorarea indemnizatiei. |
li se rupe lor...de doleantzele noastre
ALINAde Marie Rebecca Ayanna
Mariuca la tara
VIATA MEA PANA LA CAPAT...
" Sunt o pana de vultur pe coama unui leu/
O crusta de sare sub unghia unui zeu..."
Sum,esse,fui-by me