Fulgusorii de nov.dec 2009 (69*)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MADALINA_T spune:

In sfarsit am terminat treaba,spalat,hranit si si culcat puradeii. Acum fierb repede niste paste si pentru noi.
Romanitza La multi ani pentru Damian sa cresca mare si sanatos.
Adriana cum nu a luat nimic In greutate David de 2 luni? De ce? Ma faci sa ma ingrijorez si eu cu Sofia ca mie nici prin cap nu mi-a trecut pana acum ca un bebe poate stagna atata timp?Am bagat si eu de aseara la ultima masa cereale,i-au placut foarte mult.Tot asa ma bazez si eu pe cereale,poate incepe sa i-a mai bine in greutate de la ele.
Mai vroiam sa zic cv,dar am uitat.Revin cand imi revin

http://www.flickr.com/photos/38427435@N02/3533794256/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Romanitza_31 spune:

Dienutze, fa un program zilnic de exercitii: cu manutzele sus-jos , dar si laterale, nu stiu daca imaginezi miscarea :), apoi cu piciorusele , inclusiv rostogolirea de pe spate pe burta si invers. Damian rade in hohote cand facem exrcitii, iar de intors deocamdata se intoarce doar cu ajutorul meu, dar sunt convinsa ca o va face singur curand! pup, fete, la 9.30 am baia, apoi masaj, papa si nani si revin pe forum!

Mami de Justin-Damian (11 Decembrie 2009)
POZE
www.infobebe.ro/galerie/thumbnails-8-page-3.html" target="_blank">VOTATI STRENGARUL

Mergi la inceput

Mda,mi-am adus aminte.Exact ce a scris Romanitza vroiam sa-ti spun si eu sa faci Dienutze.Ajuta foarte mult,dar oricum nu te ingrijora pentru fiecare bebe are ritmul lui.
Romanitza spor la ritualul de seara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

seara
mada, nu am zis ca nu a luat chiar nimic, ci f putin....adica la 4 luni avea 6900 gr si la 5 luni 7100 gr...deci 200 gr/luna....zilele trecute m-am cantarit cu el in brate pe cantar digital si arata tot 7100 gr, asta la 5 luni si 10 zile.......nu stiu ce sa zic....sunt putin ingrijorata.....mie mi se pare ca mananca chiar bine, mai ales de cand ii dau pireu de morcovi, cereale, si apoi mai si suge...el intr-adevar fffff mult se misca, cat ii treaz incontinuu pedaleaza, da din maini, se intoarce, daca il pun pe burta, se ridica, se agita....stiu ca si asta consuma ,combustibil' da totusi ceva ar trebui sa ramana...
acuma imi pun mari sperante in cereale...desi peste 2 sapt cand mergem la controlul de 6 lun, daca are tot atata sau a luat 100-200 gr atunci chiar ca fac depresie
romanitza, exact exercitii din alea fac si eu cu david...ii place....mie mi-a zis pediatra ca de la 3 luni sa fac din astea cu el...recunosc ca nu fac chiar zilnic, ba nu am timp, ba mai uit, dar facem...
dienutze, imi pare rau sa-ti spun dar speri in van...orgoliul asta.......

va doresc o noapte linistita, va pupacesc, ne mai citim maine (nu stiu cand apuc sa intru) dar un salut tot intru sa va dau

A_driana, de David-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

fetili..
am mai tras o scriere in blogul ,,viatza mea pana la capat,,...aveam inspiratiune reciclata..si...
ma ,,spicluiesc,, si eu oleak...voiam sa fac o baie dar curge apa neagra la ciuveta(fac frumosii astia reparatii la conducte)
...mai astept o ora sa pape pitica..am uitat sa-i schimb pampers-ul pentru noapte..si deja doarme(sa vad cu fac)...
am halit niste pilaf cu piept de pui si vreo 6 praji...
ma uit la un film idiot..nu inteleg nimic..sunt singura acasa..si trag aer in piept..acu cat mai pot..caci maine poate pun guvernantii taxa si pe respirat...cuantumul proportional cu varsta..greutatea..sau nr. firelor de par din nas...cine mai stie
nb gagici...
,,GOD BLESS ROMANIA,,...sau macar un scuipat in capul ,,celor care ne conduc,,..sa isi aduca aminte ca nu suntem o turma de vaci(nr. cireada) la care ridici bata si trebuie sa se conformeze

_
ALINAde Marie Rebecca Ayanna
Mariuca la tara
VIATA MEA PANA LA CAPAT...

" Sunt o pana de vultur pe coama unui leu/
O crusta de sare sub unghia unui zeu..."
Sum,esse,fui-by me

Mergi la inceput

Adriana stai linistita,probabil e o perioada in care stagneaza si poate apoi va avea un mare boom.Lasa depresia,uite ca sa te mai inveselesc un pic,Sofia are 6500 la 5 luni si un pic.Asa ca tot Davidutz e mai tare.
Si cum spuneam ca mi-am culcat copiii,Sofia s-a trezit si pedaleaza de zor,e cam agitata,or fi dintii iar.

Mergi la inceput

Unde sunteti?Toata lumea e la nani? Bine macar ca s-a culcat la loc si Sofiuta mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

4 tonight
THAT'S ALL FOLKS!!!

_
ALINAde Marie Rebecca Ayanna
Mariuca la tara
VIATA MEA PANA LA CAPAT...

" Sunt o pana de vultur pe coama unui leu/
O crusta de sare sub unghia unui zeu..."
Sum,esse,fui-by me