Fulgusorii de nov.dec 2009 (69*)
Raspunsuri - Pagina 12
A_driana spune:
neata,
mada
lady, nici io nu fac nimic din cele de mai sus ...citii viata pana la capat...imi place
camy, un sa nu mai fii suparata
fetelor, poate totusi se reduce doar cu un anumit procent, si nu pana la 600 lei....fiti optimiste....va pup
A_driana, de David-Andrei
Laura B spune:
'Neata dragelor
Sper sa fie o zi buna... Poate nu or fi astia chiar atat de nebuni incat sa duca toate indemnizatiile la aceeasi suma. Ar fi prea incorect. Eu cred ca daca le vor reduce, o vor face procentual, ca la pensionari sau ca la bugetari. Sigur ca nici asa nu va fi chiar ok, dar parca ar fi mai putin injust. Astazi anunta?
Cami, tu lucrezi in arhitectura?
"At first, dreams seem impossible, then improbable, and eventually inevitable. " Christopher Reeve
"A man who removes mountains begins by carrying away small stones" William Faulkner
My_Lady0091 spune:
despre emigrat in canada:
http://amazingforums.com/forum/EMIGRARE/679.html
http://www.emigrare.info/forums/viewtopic.php?t=2247
ALINAde Marie Rebecca Ayanna
Mariuca la tara
VIATA MEA PANA LA CAPAT...
" Sunt o pana de vultur pe coama unui leu/
O crusta de sare sub unghia unui zeu..."
Sum,esse,fui-by me
My_Lady0091 spune:
fii-mea s-a intors..de pe burta..pe spate........acuuuuuuum
ALINAde Marie Rebecca Ayanna
Mariuca la tara
VIATA MEA PANA LA CAPAT...
" Sunt o pana de vultur pe coama unui leu/
O crusta de sare sub unghia unui zeu..."
Sum,esse,fui-by me
luciandrea spune:
Vreau si eu o cafea tarrrree! Eu ieri am fost asa bulversata incat nu am avut chef de nik, m-a dat peste cap de tot! Daca vor sa faca suma egala pt toti eu din sept trebuie sa ma intorc la munca, alta solutie nu e, banca nu asteapta!
Traim intr-o tara de rahat!cam asta e concluzia.
Bravo Lady pentru performanta printesei
Camy, normal ar fi ca plata de pe iulie sa o iei micsorata(sper sa nu)ca e retroactiva plata..
Laura B, iti multumesc, dar am poze cu printesa pe contul comun, cel de pe g mail, la semnatura nu pot umbla pt ca nu imi mai recunoste parola.
Tiusca si l mine e fata agitata , cred ca de la dintisori ca nu suporta sa ii ating gingiile din fata de sus si jos, si azi noapte s-a trezit de multe ori.
Sper ca azi sa se hotarasca "desteptii" astia ce fac, ei au salarii de zecio de milioane ciu care isi cresc copiii.
29+ MARIA
www.flickr.com/photos/38638325@N05/?saved=1" target="_blank">poze cu noi
roxyaly spune:
Am venit la cafeluta.
My lady felicitari pentru rostogoliri.!!!!!
Adriana stai liistita cu greutatea ca Matei abea acum are 7 kg.
Camy si io sunt naspa rau cu indemnizatia ca o sa iau jumatate din cat luam.asta eeeeee viata in Romanica de kko
Laura B saru-mana pt vizionare de poze.
mami Matei Constantin
roxyaly-poze
vias spune:
s-a luat hotararea...indemnizatie fixa 600 ron
Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE
dienutze spune:
Neata, dragele mele,
s-au hotarat, au zis acu la realitatea, 600 ron pt toti!
Pt mine e f urat, trebuie sa platesc banci si totusi nu am cu cine lasa copila ca sa ma intorc la munca, trebuie sa fac plan de bataie, oooofff!
Multumesc mult fetelor pt sfaturi
Nu sunt capabila de mai mult acum
Va pup pe toate, mai vorbim cand ies din starea asta
roxyaly spune:
Tiusca stai linistita ca si eu sunt zombie...Cred ca ma trezesc de 20 de ori pe noapte cate o secunda ca ii cade suzeta si plange...of acum de vreo saptamana face asa ca inainte ii cadea si gata pana dimineata nu plangea dupa ea....... dar acum
mami Matei Constantin
roxyaly-poze
roxyaly spune:
Da, 600 deci foarte tare........ce naiba facem???????????
Mie imi vine sa il impusc pe bune pe Base ca oricum stau cu pusca sub pat pe bune......io=IOVAN
mami Matei Constantin
roxyaly-poze