Fulgusorii de nov.dec 2009 (69*)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tiusca spune:

Lady_felicitari ptr.Beca.
Camy_nu s-a luat inca hoatararea.Scriu cu bb in brate.revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

lady, felicitari pt performanta
roxy

uf, nasol cu indemnizatia daca s-a redus la 600 tot...

A_driana, de David-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tiusca spune:

Casa mea e nematurata,bebe nu intelege de ce stau incruntata,iar eu sunt cu ochii in tv mai ceva ca la atentatele de la 11 sept.din America.O sa inchid tv-ul si-mi continui activitatile zilnice,ca altfel ajung la nebuni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelix spune:

Bun regasit
In legatura cu decizia de micsorare a indemnizatiei v-am spus NU MA AFECTEAZA! Am 17 ani in campul muncii, dar pt ca nu am lucrat 12 luni legate inainte de sarcina NU PRIMESC NIMIC cu toata ca am cotizat la stat cu sacul
Imi pare rau pentru cele care vor fi afectate , dar asta-i tara in care din greseala ne-am nascut si continuam sa traim in EA
Adriana, nu te mai stresa cu gr lui David, al meu puiut a avut mereu probl(ba stagna, ba regurgita) si acum la 6 luni fara 1 zi avem 7,450 gr-68 cm. Sunt curioasa ce va spune dr maine la vaccin.
Si trebuie sa luam in calcul si talia parintilor.
OFFF..vroiam sa mai scriu...dar s-a trezit Daniel..si urmeaza masa de fructe.
si sper sa revin curand( adica astazi)

XENA , FORUMISTA RAZBOINICA !!!
Daniel-Matei
sa fie SANATOS!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

eu am......
si de acum sa
nu ma mai stresez...oricum stau acasa...daca m-as duce la munca...bebe e prea mic..nu sta cu nimeni...si tot ar fi cheltuiala...plus nervi..plus stres...mai bine ma chinui asa...si noi avem banca...550...plus carduri...luam cam 3300 lei pe luna amandoi la un loc.acum eu 600..si el vreo 1500 lei.sa speram ca ne vom descurca

_
ALINAde Marie Rebecca Ayanna
Mariuca la tara
VIATA MEA PANA LA CAPAT...

" Sunt o pana de vultur pe coama unui leu/
O crusta de sare sub unghia unui zeu..."
Sum,esse,fui-by me

Mergi la inceput

mie mi-au luat acum 900 lei din salaariu...si la sotz...ii ia cam 450 lei

_
Mariuca la tara

Sum,esse,fui-by me

Mergi la inceput

si daca m-as duce la munca as lua in plus cu 500 lei...dar ce fac cu asta mica?...plus ca la jobul meu tre sa ai nervii tari rau de tot...sa primesti ,,buci,,(adica-te-le-a.....si nu renunt eu la sanatatea mea si asa precara..pentr 500 lei amarati...)

_
Mariuca la tara

Sum,esse,fui-by me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADALINA_T spune:

Neata! Off,Off si iar off. Fetelor e groaznic,asa e,dar altcv ce putem face. Haideti sa ne bucram de puitii nostrii,sa fie ei sanatosi si sa speram macar ca ea poate vor duce o viata mai frumosa.Bravo Tiusca,vezi mami de treburile tale si de bebelusul pe care il adori.Oricum nu ajuta la nimic supararea.
Vai Lorelix e groaznic,cum te descurci mami?
Lady,mance mami pe de fata gimnasta!
Camy fruntea sus.
Si noua ne foarte foarte greu,dar cu ajutorul lui Dumnezeu le-om trece pe toate.

http://www.flickr.com/photos/38427435@N02/3533794256/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADALINA_T spune:

Lady asa e ,e greu de tot.V-am zis la mine sotul catiga bine,dar acum s-a dus naibii si la el.Tre sa ma gandesc ce fac cu David cu gradinita particulara. L-as duce la stat,dar mi-e teama ca nu se integreaza,deja la 5-6 ani grupurile sunt formate si n-as vrea sa-l zapacesc de cap.El e sociabil,dar mi-e teama. Nu stiu cum sa fac.

http://www.flickr.com/photos/38427435@N02/3533794256/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciandrea spune:

Ori am inteles eu bine eu nu vreau sa cred ca se poate, deci indemnizatiile scad de la 1 iunie la 600 pentru cele care isi depun dosarele de crestere a copilului sau la toate cele care sunt in CIC indiferent daca au primit decizia cu suma lunara acasa.
Oare nu putem sa ii dam in judecata din moment ce ne-au dat deciziile?????

29+ MARIA
www.flickr.com/photos/38638325@N05/?saved=1" target="_blank">poze cu noi

Mergi la inceput