Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010! (50)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

Chichiutza, felicitari pentru semnatura. Vreau si eu buline albastre, dar la noi se pare ca vor fi roz, ca nu a vazut nimic de baietel . Ei ce-o fi, sanatos sa fie si noi sa avem putere si resurse sa-i crestem.

mamica de fetita si 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

'Neata!
Incep ziua dandu-ma cu capul de toti peretii...urasc toti politicienii din tara asta, fara exceptie! Maaama, ce zi proasta am!
Bun-venit noilor burticute!
Felicitari celor care au fost ieri la eco si si-au vazut bebeii!
Deja am pierdut sirul le ceea ce-am citit...de nervi! Un pupic fetelor care isi fac probleme pentru rezultatele de la TT, mie nu mi se pare chiar atat de mare riscul..sigur nu e nimic!
Azi cred ca ma duc acasa si arunc televizoarele de la etajul 5, macar sa nu ii mai aud...vaaaaaai, ce ma enerveazaaaaaaaaaaaa!!!!
Si, pe langa toate astea, fie-mea de ieri e plina de bube... Alte simptome nu are, febra sau altceva...ma gandesc ca poate a piscat-o ceva, ca e alergica la insecte, dar parca prea multe bubite are pe tot corpul, in special pe spate...asa ca azi ne prezentam la medic sa vedem ce si cum. Toata noaptea am stat s-o ung cu mixtura mentolata, sa nu se scarpine...si acum pic de somn!
Va pup pe toate si va doresc o zi frumoasa si calma!

Lora, mami de Iustina si 23+

Bazar DC - ajutati copiii

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_ivan spune:

Lora cred ca puiul tau are varsat de vant, ca asa e si nepotica mea si ea de asemenea alergica la orice o pisca si initial am zis ca e de ka vreo ganganie si cand colo facuse varsat de vant.

16+ cu bebe mic
http://blog.photostories.ro/
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianna_83 spune:

Neatza!
Nu sunt deloc in apele mele, am plans aseara de m-am saturat si in continuare imi vine sa plang, de fel ar trebui sa fim multumiti ca suntem sanatosi ca avem o casa si multe chestii care ni le-am dorit si am reusit prin forte proprii, dar cand deja banii asa cum erau, o sa ne afecteze traiul zilnic mi se pare mult prea mult.
Nici macar nu pot sa ma gandesc ca unui copil am putut sa-i ofer pana acum cam tot ce ne-am dorit si celuilalt macar sa stau cu el cateva luni dupa care o sa-l creasca unele de la cresa, ca eu trebuie sa ma intorc la servici. Mi se pare strigator la cer, ca n-am iesit la cersit in strada, sunt niste bani care ii merit.
Spunea cineva ca daca am facut un copil trebuia sa ne gandim cu ce sa-l crestem, pai culmea e ca m-am gandit si am calculat in fel si chip mai ales acum, dar am pus la socoteala toti banii care intrau in casa, nu mi-a trecut prin minte sa calculez "cum ar fi fost daca eu nu mai castigam nimic?"

M-am descarcat si eu putin aici...imi cer scuze....psihic sunt cam daramata si pe langa bebe, Raul ma si vede, aseara a venit sa-l tin in brate si incerca sa ma consoleze pe limba lui si ma mangaia pe spate sa ma linistesc.

Felicitari fetelor pt carucioarele colorate de ieri sa fie sanatoase; si multa bafta celor care isi vad azi puii.
Pe 20 mai cred ca o sa-l vad si eu pe al meu.

Pupici si o zi usoara

16+ si mamica de baietel nazdravan, Raul 22.08.2008

Poze Raul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anna_ivan

Lora cred ca puiul tau are varsat de vant, ca asa e si nepotica mea si ea de asemenea alergica la orice o pisca si initial am zis ca e de ka vreo ganganie si cand colo facuse varsat de vant.

16+ cu bebe mic
poze

Asa cred si eu...o sa vedem, merg cu ea la medic mai tarziu. Problema e ca nici eu n-am facut... insa am cautat pe net si cica la varsta asta - maine avem 24 de saptamani - n-ar mai fi probleme! Oooooof, ce zi am...

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui LoraG76

Citat:
citat din mesajul lui anna_ivan

16+ cu bebe mic
poze

Asa cred si eu...o sa vedem, merg cu ea la medic mai tarziu. Problema e ca nici eu n-am facut... insa am cautat pe net si cica la varsta asta - maine avem 24 de saptamani - n-ar mai fi probleme! Oooooof, ce zi am...

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

Multa sanatate! Mare grija de tine daca n-ai facut!

Nici eu n-am facut dar in noembrie am facut o doza de vaccin cand i-am facut si lui Raul. Eu, ca adult, trebuia sa fac 2 doze, dar deja nu ne mai protejam si puteam sa raman gravi oricand iar dupa vaccinul asta in primele 3 luni trebuie protectie .

Poze Raul

Mergi la inceput

Eu nu as putea sa ma intorc la servici.Ca tata cu fetita sunt in Piatra Neamt si eu momentan lucrez in Focsani. Si acum ne e greu ca ne vedem numai week-dul, dar apoi ce o sa fac, cu cine las pe bebe si cine il vede crescand si cine nu?. Vrand nevrand o sa stau acasa si o sa vedem cum ne descurcam. Va fi tare greu cu doi copii, cu rate si cu salariu diminuat cu 25% si indemnizatie de 600 lei.. Ca toata lumea, am calculat si ne-am bazat pe niste bani pe care ii castigam si ii meritam .Azi cred ca toata lumea e trista.
Si nesimtitii discuta legea pensiilor uitandu-se la filme pentru adulti . Cu nepasare, nici nu a inchis cand a vazut ca-i filmat, sa-i dea afara , ca-s prea multi si se plictisesc.
Va

mamica de fetita si 19+

Mergi la inceput

Imi pare rau Lora, sa stii ca s-ar putea sa fie varsat de vant. Nu ai intrebat la gradinita daca sunt cazuri? Poate e vreo epidemie. Sper ca nu e, sa intrebi doctorul daca bebe e afectat .Te

mamica de fetita si 19+

Mergi la inceput

Eu totusi cred ca Basescu se referea la pampersii pentru copii la banii aia de la nastere, trusou si indemnizatie ca ai nascut, 300 lei (cat or insemna), ca parca ne imbogateam cu ei .

Indemnizatia noastra ca mame e diferita de pampersi si altele si ca lege e separata.

Poze Raul

Mergi la inceput

Luciana, ai dreptate.Inca nu s-a referit la indemnizatia de crestere copil dar nici nu a exclus-o. A exclus numai alocatiile si indemnizatiile de handicapati, atat. De asta eu ma astept la ce e mai rau si tare as mai vrea sa ma insel.

mamica de fetita si 19+

Mergi la inceput