Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010! (50)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Buna dimineata...
Azi ca sa fiu in asentimentul tuturor sunt plina de nervi...nu pot sa cred ce vrea sa faca Basescu..
Totusi imi pastrez cat de cat cumpatul gandindu-ma ca ceea ce vrea el sa faca nu este constitutional si nu se poate aproba de la o zi la alta..Pensiile de exemplu sunt un drept castigat deja, constitutional..ca sa le tai procedura este foarte complicata..
Refuz ca disper acum ..o sa vedem cum merg lucrurile..

Ma bucur pentru fetele care au primit vesti bune si colorate la ecografii..
Danaisa sigur totul este bine cu bebe, Dumnezeu are grija de noi.
Chchiutza felicitari pentru semnatura..
Oramona multumim de mic dejun..sa ne bucuram de el cat ni-l mai permitem..

Va pup pe toate..am o stare super nasoala...detest tara asta, sistemul ..

Klarisse graviduta 18+

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianna_83 spune:

Offf, cu cat ma gandesc mai mult la subiectul asta cu atat ma doare mai rau capu , aseara printre toate ideile mele ma gandeam la doctori si spitale, pai cu salariu scazut nu cred ca-si vor mai da nici un interes, asta in cazul in care mai stau in spital si nu pun lacatul pe usa sa plece acasa. Pai cred ca trebuie sa le dam la spagi si mai grase ca sa ne trateze cat de cat.

16+ si mamica de baietel nazdravan, Raul 22.08.2008

Poze Raul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

Azi nu sunteti deloc vorbarete. Cred ca toate avem o durere crunta de cap din cauza ultimelor evenimente din tara.
Lora , sa ne tii la curent cu ce face Iustina si daca tu scapi in caz de varsat de vant.
Pupici la toate burticutele

mamica de fetita si 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina-s spune:

buna dimineata dragelor

Anna Ivan bafta la eco. Deabia asteptam vesti bune caci o sa ne mai scoata din starea asta de

Lora sper sa fie bine fetita ta.

Lora, Luciana, Oramona, Klarisse noi riscam sa avem un nivel de trai mai scazut de acum inainte si pe deasupra si niste copii super stresati si nervosi. Hai sa vedem care e decizia finala a "marilor" guvernanti si om vedea ce mai facem.

Haideti ca astazi o sa fie o zi superba. Hai sa ne bucuram de ea.

Chichiuta felicitari pentru semnatura.
Astazi si noi schimbam semnatura si prefixul.

20+

crina cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Neata burtici dragi

Eu nu am auzit ceva concret legat de indemnizatia pt copil. au zis ca nu vor umbla la ea. Sper sa fie asa!

Nicopic, bine ai venit printre burtici

--------------------------------------------------
Sunt o 17+

Ingerasul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianna_83 spune:

Crina, pai imi cam vine s-o iau pe campie, au reusit astia sa ne ia maul in cel mai scurt timp, culmea e ca nu prea pot sa vorbesc cu nimeni ca nu mai am chef, mama e si ea daramata ca e bugetara. La ea e si mai si ca i-au marit salariul acum vreo 4 luni cu 25% si luna trecuta i-a anuntat ca a "fost o greseala" (ceva de genu) si trebuie sa-i dea inapoi, plus scaderea lui Basescu, cred ca 2 luni lucreaza gratis sa dea banii inapoi la stat....dupa 30 ani vechime.

Imi vine sa las tot, sa-mi iau familia si sa plec unde vad cu ochii, macar sa fim tratati ca oameni, dupa munca care o facem.....nici sclavi nici cersetori

16+ si mamica de baietel nazdravan, Raul 22.08.2008

Poze Raul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

Crina, astea sunt vesti care ne bucura. Inca o saptamana care s-a incheiat, ca bebe creste frumos, rezultatele bune de la eco, multe culori roz si albastre.
Felicitari ca ati mai crescut, Crina, sa o tineti tot asa pana la 40 de sapt.

mamica de fetita si 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghiocela13 spune:

Buna dimineata fetelor!

e jale mare pe front zilele astea! Nemernicii astia vor sa ne intoarcem la sclavie! Eu am muncit 5 ani de mi-au sarit capacele la particular special ca sa imi aranjez niste treburi, sa am un venit decent, sa pot sa-mi fac un credit, sa am niste facilitati cand va fi vremea sa am copil, etc. Si acuma, cand sunt bolnava de oboseala acumulata in ani, cand ma gandeam ca o sa am si eu o pauza sa-mi cresc un pic puiul, ma trezesc ca raman in fundul gol.
La barbata-miu la serv i-au chemat pe toti si i-au pus sa dea declaratie scrisa ca renunta la drepturile salariale, pt ca lucreaza tot la particular (la o companie mare! ce mai pui!) insa nu se mai fac tranzactii pe piata. asa ca...o sa ia bani numai cine mai face vreo tranzactie.
si mai avem si rata la casa! foarte tare!!!!

Fetelor, eu sunt intr-o situatie...nu mai comentez!!! Dar va rog din suflet sa nu disperati! Daca Dumnezeu ne-a dat darurile astea divine, copilasii nostri, inseamna ca are el niste planuri, o sa aibe el grija de noi intr-un fel. Dumnezeu nu poate sa lase satanele sa ne faca atat rau! Ganditi-va la lucruri bune si la cate mamici care-si doresc copii si nu au ar vrea sa fie in locul nostru acuma si sa scrie pe siteul asta minunat!

Va pup pe toate...si capul sus si inima de fier!!!

Ghiocela 18+

Mergi la inceput

Aoleu, cred ca intru in depresie de la atatea vesti aiurea despre bani pt cresterea copilului

Eu as vrea sa nu ma enervez totusi. Azi mergem la eco sa ne vedem minunea si sper sa aflam ce ascundem intre picioruse.

Tanamera, felicitari pt baietel si felicitari celor care au venit cu vesti bune de la eco!

Sunt o 17+

Ingerasul meu

Mergi la inceput

Am schimbat si noi semnatura, suntem putin mai mari de azi

Sunt o 18+

Ingerasul meu

Mergi la inceput