Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010! (50)
Raspunsuri - Pagina 8
oramona spune:
Ionela, iti tinem pumnii si scoatem . Te rugam sa vii cu vesti bune cat mai repede si cu o culoare frumoasa(roz sau albastra ).
mamica de fetita si 19+
LoraG76 spune:
Cum naiba cred ei ca ma descurc eu de-acum inainte cand deja al meu sot ia cu 1200 lei mai putin decat acum un an, cand din restul ramas mai scadem din iunie inca 25%, cand mie vor sa-mi faca indemnizatia de 600 lei...pai eu am rate la nivelul venitului, nu? Logic...cum pana mea sa-mi platesc ratele din 600 de lei, cand ele depasesc cu mult 600 de lei???
Ma scuzati, dar azi sunt cu nervii la pamant...am si tras o repriza de plans mai devreme, ca m-a bagat in sperieti dr. de familie...e de treaba, sufletista, dar panicoasa raaaaaau!!! Fir-ar ea de varicela sa fie...testul pt. anticorpi se ia de sanepid, se trimite la Cantacuzino si rezultatul il primesc in 30 de zile... pai in 30 de zile fac boala si-mi si trece, merci...de dr. ginecolog nu dau, cica e-n operatie.....am vb. cu sotul ei, cica sa sun dupa ora 14...da' eu innebunesc pana atunci...de la sanepid zic alea ca daca am peste 5 luni nu-i problema, dar parca altfel suna daca imi zice dr. ginecolog, m-as linisti..asa sunt stresata rau si de stres vorbesc mult si prost, asa ca va las, imi pare rau ca va influentez negativ, da' cui sa ma plang???
Lora, mami de Iustina si 23+
Bazar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
crina-s spune:
Citat: |
citat din mesajul lui oramona Crina, astea sunt vesti care ne bucura. Inca o saptamana care s-a incheiat, ca bebe creste frumos, rezultatele bune de la eco, multe culori roz si albastre. Felicitari ca ati mai crescut, Crina, sa o tineti tot asa pana la 40 de sapt. mamica de fetita si 19+ |
20+
crina cu
crina-s spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ionela.n Aoleu, cred ca intru in depresie de la atatea vesti aiurea despre bani pt cresterea copilului Eu as vrea sa nu ma enervez totusi. Azi mergem la eco sa ne vedem minunea si sper sa aflam ce ascundem intre picioruse. Tanamera, felicitari pt baietel si felicitari celor care au venit cu vesti bune de la eco! -------------------------------------------------- Sunt o 17+ Ingerasul meu |
Ionela bafta la eco si sa vii cu caruciorul colorat
20+
crina cu
oramona spune:
Lara, de asta suntem aici. Sa ne ascultam , sa ne plangem reciproc , sa ne incurajam si sa ne bucuram. Toate suntem cu nervii la pamant din cauza banutilor si nu ne gandim la noi ci la bebei nostri, la copiii pe care ii mai avem si la ....rateee.Imi pare tare rau ca mai ai si probleta cu varicela. Sper sa dai cat mai repede de doctorita ta ginecolog. Uite , pentru tine
mamica de fetita si 19+
ionela.n spune:
Fetelor, tare imi doresc sa vin cu vesti bune de la eco si cu caruciorul colorat. La ora 18 mergem la eco. Daca am timp dupa ce ajung acasa, intru pe net si va spun vestile, daca nu... maine dim.
Deja am emotii
--------------------------------------------------
Sunt o 18+
Ingerasul meu
crina-s spune:
Lora te rog incearca sa te linistesti. Hai ca o sa vorbesti si cu doctora ta. Din cate stiu eu rubeola e periculoasa in sarcina, nu varicela.
O sa fie bine ai sa vezi.
20+
crina cu
LoraG76 spune:
Multumesc, fetelor...m-am mai calmat putin! Ce-o fi, o fi....bine c-am trecut de primul trimestru, atunci e mai grav. Nici n-are rost sa ma mai izolez, ca daca era s-o iau - boala - deja am luat-o, asa ca-mi iau medical si stau cu fie-mea acasa.
Plec la dr. de familie, sa vad ce zice.
Pupici!
Lora, mami de Iustina si 23+
Bazar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
Clabuc spune:
E tot mai rau in tara asta. sa creasca putin copiii si plecam de-aici fara pic de regret si fara sa ne uitam in urma. Am ajuns sa ne fie groaza sa traim in Romania, sa nu stim ce ne rezerva ziua de maine din cauza deciziilor luate peste noapte de politicieni.Cred ca asta e singura solutie pentru a trai o viata decenta: sa plecam din tara. Eu am stat vreo 2 ani in SUA si, cu toate ca eram in practica, aveam destui bani incat sa-mi iau ce vreau, sa nu-mi numar banii inainte de a ma decide sa-mi cumpar o bluza, un pantalon si ne-am mai si intors cu destui bani acasa, plus vacanta in SUA in cele mai frumoase locuri. Chiar daca noi ne-am obisnuit cat de cat cu traiul din Romania, nu vreau ca si copiii mei sa nu aiba incotro decat sa se resemneze. Sunt chiar hotarata sa fac pasul asta in urmatorii 3-4 ani; e clar in Romania nu va fi mai bine, ci tot mai rau, incat vom ajunge sa ne dam in cap unul altuia sa facem rost de mancare pentru copiii nostri.
In "inocenta" mea (ca sa nu zic prostia mea) eu inca mai sper ca nu vom terce din nou la indemnizatia fixa de 600 lei. Eu am prins aproape un an cu tipul asta de indemnizatie si e groaznic. Dac nu ne ajutau ai mei, nu reuseam. Si, intr-adevar, asa cum mai spunea o mamica, mi se rupe sufletul gandindu-ma ca am putut sa-i ofer Clarindei cam tot ce a avut nevoie, poate ca ne-am permise si unele excese, si acum sa fiu nevoita sa iau tot ce e mai ieftin si mai prost pentru a doua fetita pentru ca nu ne vom permite altfel. In Romania, a avea un copil, devine un lux. Ca sa nu mai vorbesc de mai multi copii ...
Sper totusi sa ne fi speriat degeaba. Daca nu, trebuie sa facem ceva concret, nu numai sa plangem si sa ne stresam copilasii pe care-i purtam in pantece.
LALY, cea mai fericita mamica din lume cu MARIA CLARINDA (18 martie 2008) si 18+
Poze Clarinda