Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010! (50)
Raspunsuri - Pagina 5
crina-s spune:
Tanamera felicitari pentru baietel. Sa fiti sanatosi amandoi!
Somn usor dragelor.
Vorbim maine.
19+
crina cu
Fistiq spune:
Apropo de lactate, ma duc sa-mi incalzesc laptele de seara si ma bag la nani. Sunt solo pt 3 zile. Doar cu motanul meu puturos
Si eu am arsuri stomacale de obicei noaptea, inca din primele luni de sarcina. Mie imi trece cu o cana de laptic cald inainte de culcare, pt ca are calciu si neutralizeaza acidul gastric in exces.
Nu stiu insa cum e cu cei care sufera de ulcer, adica cum suporta laptele de vaca...
----------------------------------------------
cu burticuta aproximativ bleu de 19+
lalala13 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tanamera Salutare burtici! Se pare ca vom avea baietel,nu stiu dar parca nu mi s-a parut asa de convingator medicul.S-a uitat putin si la rinichi,se pare ca mai am ceva pietricele la amandoi,va trebui sa fac un tratament cu medicamente naturiste. Aaa si l-am intrebat de anestezie,daca voi merge la stomatolog,si mi-a zis ca pot sa primesc anestezie si cica se pot face si radiografii cu conditia purtarii unui sort special. In legatura cu indemnizatia no comment,mai ales ca eu mi-am platit 2 luni contributiile la stat sa imi mentin media sus. Noapte buna! http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png |
welcome to the club de mame de baieti!!!! sa iti traiasca!! mersi de mesajte puuuuuuup
----------------------------------------------
my somebody....
30+ cu
Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat!
tanamera spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lalala13[quote] welcome to the club de mame de baieti!!!! sa iti traiasca!! mersi de mesajte puuuuuuup |
Multumesc.
http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png
anna_ivan spune:
neatza fetelor.
m-am hotarat sa ma duc sa stau la cotroceni dupa ce nasc ca cica basescu va fi solidar cu noi si deci si noi tre sa fim solidar cu el.
noi astazi avem eco si suntem foarte nerabdatori.
trebuie sa vedem in ce directie vom inclina balanta spre roz cum vrea tati sau spre bleo cum presimte mami.
va pupici pe burtici
16+ cu bebe mic
http://blog.photostories.ro/
poze
oramona spune:
Buna dimineata, burticutelor.
Va invit eu azi la o cafeluta cu laptic si la un ceai. Hai sa merrgem pe un mic dejun traditional, paine , unt si dulceata, nu de alta , dar ne saraceste bugetul.
Anna Ivan, multa, multa bafta azi la eco. Sa vii cu un carucior colorat.
Va
mamica de fetita si 19+
chichiutza spune:
Buna dimineata burtici!
Oramona multumim pentru onorurile din dimineata asta! Mare dreptate ai! S-a cam terminat cu poftele, sa revenim la paine cu gem , buna si aia, ideea e s-o avem! Ce sa facem daca asta e viata noastra si lumea in care traim?
Beau si eu putin lapte si fug c-a intarziat deja!
Pupici multi si zi frumoasa va urez!
Cristina cu tenta bleu 18+
chichiutza spune:
uitasem de semnatura!Azi mai implinim si noi o saptamana, suntem cu un pas mai aproape de asbastrirea totala a caruciorului! Au aparut deja bulinele
Cristina cu buline mari si albastre 19+
oramona spune:
Ma enervez, noi ne luptam sa mergem la servici, cu toate ca la inceput cred ca ne-a fost destul de greu, ca sa nu ne afecteze la indemnizatie si ei o reduc la 600 lei. Pai numai sa apara oficial, ca numai in medical o sa stau.
Dragele mele, va urez sa veniti numai cu vesti bune de la eco si sa nu mai fim stresate , dauneaza bebelusului.
Va pe toate, toate.
mamica de fetita si 19+