Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010! (50)
Raspunsuri - Pagina 4
mihaelka77 spune:
Nu va mai enervati fetelor pe incompetenta guvernantilor ca nu rezolvati nimic. E strigator la cer si umilitor ce se intmpla dar mai sper ca se vor gasi alte solutii.
Am vazut azi la Tv o pensionara care primea o pensie de 1LEU. Si ei zic ca vor sa impoziteze cu 90% salariile ce depasesc 9500 de lei. Cata diferenta e intre pensia de 1 LEU si salariul unui "apropiat" al actualului Guvern de 9500 lei???? cati dintre noi indraznesc macar sa viseze la un salariu de 9500 lei?? .
Eu sunt in concediu medical dar ginecologul nu imi da concediu pe o luna intreaga ci de doua ori pe luna cate 15 zile. Cred ca s-a schimbat ceva prin legislatie ca inainte se dadea pe toata luna o data. Iar in prenatal mi-a zis medicul de familie ca din luna a 7-a o sa intru. Cred ca prenatalul e bine cat mai tarziu sa fie luat ca asa se aduna mai mult timp la postnatal si vom fi "acopetite" pana primim indemnizatia de crestere a copilului ca am auzit ca dureaza vreo 2-3 luni de la depunerea dosarului.
Vai cat am scris. Scuze
Apropos, am schimbat semnatura 22+
fulguta28 spune:
Fistiq, hahaha...
Te referi la un accident cum au avut aia din Polonia? Pai facea romanul un "parastas"... pana la 40 de zile... zi si noapte.
Citat: | ||
citat din mesajul lui Fistiq
Asa a zis!? De, fetelor, cit sa ne mai mearga si noua cu atita bine, ce atita lux sa facem si sa ne crestem copiii? Daca am fi contribuit si noi atitia ani cu tot soiul de taxe la binele lor, as mai zice sa avem atitea pretentii! Asa ca, gata, s-a terminat cu bunatatea si marinimia statului. Ce nervi am, astia ne sfideaza! Oare nu li se intimpla vreun ”accident” ---------------------------------------------- cu burticuta aproximativ bleu de 19+ |
uta28 este 17+
http://zaleboutique.wordpress.com
Fistiq spune:
Pai de ce sa fie un ajutor, Office, din moment ce ai lucrat si contribuit atita timp la asigurari de sanatate, sociale si tot restul, fara sa beneficiezi de ceva pina acum? Doar nu ne dau ei ca sunt buni la suflet! E un drept, pe care au grija sa-l conditioneze oricum cu alea 12 luni inainte de nasterea copilului, contribuitii obligatorii la buget si nu mai stiu acum. Si din cite stiu, daca firma la care lucrezi nu are taxele platite la zi nu primesti nimic.
Apropo de ce spuneai si de ce calcule faceai, oare ce fac mamicile singure fara alt venit? O sa le moara copiii de foame sau cum? Pt binele lor?
----------------------------------------------
cu burticuta aproximativ bleu de 19+
oramona spune:
Fetelor si eu nu mai pot de suparare. Cum o sa traim? Se taie 25% daca esti bugetar , iar la noi taticul e, noua ne da 600 lei si sa traiasca si 4 persoane. Si sa nu uitam de rate. Am auzit un nesimtit la tele astazi seara, ca ce sa le plateasca el? daca le-am facut, treb sa ne gandim. Ce, acum 4 ani se stia ca vom ajunge aici. Si le-a facut cineva din placere?nu din nevoie.
Da, un accident ar fi tare bun.
Eu ma bag la somnic, sper sa pot dormi.Va pup
mamica de fetita si 19+
danaisa20 spune:
Multumesc mult Mari! Dna care mi-a facut programarea mi-a zis sa sun cu 2 zile inainte sa nu apara ceva modificari! Sper sa nu fie cazul!
Am auzit ca nu e f comunicativ, dar pe mine ma intereseaza sa fie un medic bun! Sper sa obtin de la el raspunsul asteptat...
Cred ca o sa mai fac morfologia si in craiova cu 2 saptamani inainte! Asa ca sa am mai multe pareri.
Andra
danaisa20 fericita 16+
cu
tanamera spune:
Salutare burtici!
Se pare ca vom avea baietel,nu stiu dar parca nu mi s-a parut asa de convingator medicul.S-a uitat putin si la rinichi,se pare ca mai am ceva pietricele la amandoi,va trebui sa fac un tratament cu medicamente naturiste.
Aaa si l-am intrebat de anestezie,daca voi merge la stomatolog,si mi-a zis ca pot sa primesc anestezie si cica se pot face si radiografii cu conditia purtarii unui sort special.
In legatura cu indemnizatia no comment,mai ales ca eu mi-am platit 2 luni contributiile la stat sa imi mentin media sus.
Noapte buna!
http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png
zozela spune:
Cugetarile si ideile lor ma lasa rece! Profitori,lingai,libidinosi..
Nu cred ca-i perfect nici prin alte parti.Noi nici nu avem la ce ne raporta.Nu avem cu cine ne compara.Noi visam la cai verzi pe pereti! Bun,mi-ar conveni sa ma intorc la serviciu dupa 3-4 luni,dar sa am unde lasa copilul.Noi nu avem niciun sistem-crese,gradinite,personalul-toate sunt..o mizerie!Desi,mizerie e putin spus! Sunt cateva gradinite,de crese nici nu putem vorbi ,caci in crese chiar mi se pare o mare bataie de joc.Si nici in alea particulare,care te duc la sapa de lemn,lucrurile nu stau cum ar trebui..Pruncii bolnavi stau laolalta cu cei sanatosi,nu exista personal specializat sau daca exista,inchid ochii caci banul trebuie sa intre.Cum sa-si ia mama concediu pentru a sta acasa cu copilasul bolnav,daca la servicu are sula-n coasta la fiecare zi lipsita?! Cate firme oarecum mari,au gradinitele lor,in incinta companiei?! Cate firme de baby-sitting de bun simt(si aici ma refer si la taxe) sunt in Romania?! Nu in Bucuresti,ca acolo sigur sunt mai multe,in provincie?! Avem pretentia sa fie ca la altii..Off..Nici intr-o suta de ani nu cred ca vom ajunge la inaltimea unei tari de nivel mediu..
Imi cer scuze pentru gandurile insirate anapoda!Am simtit nevoia sa ma eliberez si eu cumva..
Eu lucrez ca asistent medical intr-un spital-camin de batrani,de stat si e jale..Daca acum iau 1000 Ron,lucrand cu 70 de batrani/tura de 12 ore,jumatate din ei imobilizati la pat,purtatori de diverse boli..care mai de care,cat o sa iau cand va intra in vigoare legea cu -25%?! Oh,si sa nu va ganditi ca primim ceva in plus..Nu-cel mai de pret dar,e portocala,marul sau banana primita la masa de pranz sau seara,pe care nu-l poti refuza,caci e facut din inima
Mie mi-e egal daca iau 600 ron sau 85%!
Mi-e sila de tot!!De trait,traim,nu o sa murim de foame,numai ca ma infurie gandul la felul in care am ajuns in situatia asta!Si-mai tare-ma infurie ca sunt lasa,si eu si restul,ca nu am fost si nu suntem in stare sa ne revoltam,sa ne ridcam si sa scoatem rahatul asta de tara la licitatie! Pentru mine,patriotismul e un cuvant fara esenta,iar cel care se autonumeste asa,un mare las!
Iertare daca am jignit pe cineva,nu asta mi-a fost intentia!
Mamica lui Mihai si cu la purtator!
andra_b spune:
Mihaelka, Zozela
Tanamera felicitari pentru baietel!!!
Doamne ajuta cu pietricelele sa nu ii creeze probleme!
-----------------------------
19+ cu bebe mic
Fistiq spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danaisa20 Multumesc mult Mari! Dna care mi-a facut programarea mi-a zis sa sun cu 2 zile inainte sa nu apara ceva modificari! Sper sa nu fie cazul! Am auzit ca nu e f comunicativ, dar pe mine ma intereseaza sa fie un medic bun! Sper sa obtin de la el raspunsul asteptat... Cred ca o sa mai fac morfologia si in craiova cu 2 saptamani inainte! Asa ca sa am mai multe pareri. Andra danaisa20 fericita 16+ cu |
danaisa, iti doresc sa fie bine si sigur asa va fi.
Chiar tu ai gasit explicatia rezultatului la TT, deci incearca cit de cit sa te linistetsti.
In ceea ce priveste doctorul, asa e, in cazurile astea important e sa fie bun. Daca ai norocul sa fie si comunicativ, e si mai bine.
Si al meu pt eco morfologica are aceeasi reputatie, ca e ursuz si rece, dar ca profesionist e foarte bun. Pe mine asta ma intereseaza in acest moment.
Desigur, altfel as fi privit lucrurile daca era medicul meu permanent si ar fi trebuit sa fiu mereu tratata asa.
Bafta inca o data!
----------------------------------------------
cu burticuta aproximativ bleu de 19+
crina-s spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danaisa20 Multumesc mult Mari! Dna care mi-a facut programarea mi-a zis sa sun cu 2 zile inainte sa nu apara ceva modificari! Sper sa nu fie cazul! Am auzit ca nu e f comunicativ, dar pe mine ma intereseaza sa fie un medic bun! Sper sa obtin de la el raspunsul asteptat... Cred ca o sa mai fac morfologia si in craiova cu 2 saptamani inainte! Asa ca sa am mai multe pareri. Andra danaisa20 fericita 16+ cu |
Dana ma bucur ca te-ai programat la dr Albu. Pe ce data te duci?
Daca ai nevoie de nr de tel al dnei dr Tudorache sa-mi spui.
Fi tare ca totul va fi bine.
19+
crina cu