Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010! (50)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianaj1978 spune:

si noi suntem stresati, ne-am luat credit cu prima casa si nu stim cum o sa ne descurcam. am asteptat atat de mult bebelusul, iar acum ne e cam teama de ce sa va intampla
cu 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_b spune:

-----------------------------

19+ cu bebe mic

Mergi la inceput

iar de intors la munca mai greu, astia de abia au asteptat sa plec, sa nu fie nevoiti sa dea pe altcineva afara
asa ca ...
cu 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

Citat:
citat din mesajul lui fulguta28

Ati auzit fetelor? Romania da prea multi pampersi bebelusilor si ca trebuie sa facem copii doar daca ne putem permite. Asta este declaratia comunistului aluia cu chelie.

Acum vin si va intreb, voi aveti pampersi sa puneti copiilor vostii cand se vor naste, in conditiile in care statul o sa ne dea doar 600 lei sau ne intoarcem la scutece fierte?

uta28 este 17+

http://zaleboutique.wordpress.com

Explicati-mi si mie care este idea cu pampersii?cand a dat statul asta pampersi?eu una nu am primit..sau i-au schimbat intre ei?????si poate imi explica si mie cineva cati pampersi poti sa cumperi cu 600 ron/luna in conditiile in care un copil mai face si altceva decat pipi...cand si-au bagat ei mainile pana la cot in banii nu a fost o problema, problema sunt alocatiile, indemnizatiile pentru copii, handicapatii, pensionarii, astea sunt categoriile cu probleme...restul sfintisori pe pereti...

Tina, cu(23+) si mamica de Iulia Maria (24.02.2008)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andra_b

Salutare!

Office cand mai mergi la eco? Stii.. cum se mai zice pe-aici de unii - 'patzashti'!

Nicopic si Diana bine ati venit, sarcina usoara!

Crina ma bucur de vestile super bune, pupic la burtica!

Danaisa mult curaj, roaga-te la Doamne Doamne, o sa fie bine, ai sa vezi! Analizele astea am inteles ca pot iesi mai 'slabe' si sa fie totul ok!

In ce priveste ultimul zvon cu indemnizatie fixa - no comment!!!

Ale

------------------------------
“La celalalt sa te duci cu pasi de porumbel. Asadar, sa te apropii de el in mod delicat si cu blandete, pentru ca semenul tau are si el fricile si supararile sale. Are si asa destula greutate pe suflet, ca sa-i mai adaugi si tu“. (Cuv. Iustin Popovici).

19+ cu bebe mic

Merg saptamana viitoare la control! astazi nu mi-au mai gasit loc in programul dnei dr. la cabinetul particular asa ca am sunat si la spitalul de stat unde mai merge ea si imi rapunde cineva care zice "alo??".asa e la spitalele de stat???cand am rugat pentru o programare a stat 5 minute fara sa zica nimic dupa care mi-a zis ca acolo nu se fac programari se vine pur si simplu...de parca sunasem in piata...explicati-mi si mie va rog care este procedura la spitatele de stat ca eu sunt ingrozita.adica nu suni inainte ca orice om civilizat, intrebi care e programul doctorului si ceri o programare???sunt venita eu din alt spatiu????cum sa ma duc aiurea pe acolo si sa astept pe la usi sau cum se face???Doamne sfinte..oi fi si eu cu capu'-n nori dar nici ce se intampla pe aici nu e chiar raiul pe pamant...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguta28 spune:

Vezi Doamne ca ne ajung 600 de lei sa crestem un bebe. 85% din venitul realizat este prea mult prea mult pentru ei ca sa-i suporte si ca banii astia de la handicapati, pensionari, copii si someri fac gaura in bugetul statului. Unde-i statul? Cine-i statul?
Statul este Udrea, Blaga, Boc si cu Baselu in frunte.

Citat:
citat din mesajul lui office

Citat:

Ati auzit fetelor? Romania da prea multi pampersi bebelusilor si ca trebuie sa facem copii doar daca ne putem permite. Asta este declaratia comunistului aluia cu chelie.

Acum vin si va intreb, voi aveti pampersi sa puneti copiilor vostii cand se vor naste, in conditiile in care statul o sa ne dea doar 600 lei sau ne intoarcem la scutece fierte?

uta28 este 17+

Explicati-mi si mie care este idea cu pampersii?cand a dat statul asta pampersi?eu una nu am primit..sau i-au schimbat intre ei?????si poate imi explica si mie cineva cati pampersi poti sa cumperi cu 600 ron/luna in conditiile in care un copil mai face si altceva decat pipi...cand si-au bagat ei mainile pana la cot in banii nu a fost o problema, problema sunt alocatiile, indemnizatiile pentru copii, handicapatii, pensionarii, astea sunt categoriile cu probleme...restul sfintisori pe pereti...

uta28 este 17+

Mergi la inceput

ok fetelor, noi ne punem la somn, speram sa putem dormi si maine sa avem vesti bune
cu 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

Citat:

uta28 este 17+

Asa a zis!? De, fetelor, cit sa ne mai mearga si noua cu atita bine, ce atita lux sa facem si sa ne crestem copiii? Daca am fi contribuit si noi atitia ani cu tot soiul de taxe la binele lor, as mai zice sa avem atitea pretentii! Asa ca, gata, s-a terminat cu bunatatea si marinimia statului.
Ce nervi am, astia ne sfideaza! Oare nu li se intimpla vreun ”accident”

----------------------------------------------

cu burticuta aproximativ bleu de 19+

Mergi la inceput

Dar totusi indemnizatia pentru cresterea copilului nu este un ajutor pentru mama care sta acasa, tocmai pentru ca ea isi creste copilul si nu mai are alte venituri???adica din aia 600 ron tre' sa mai traiasca si ea saracuta vreo 2 anisori...ca nu leviteaza in timpul asta...bietul copil nu primeste decat 200 ron pe luna, restul sunt banii mamei...sau iar nu inteleg eu lucrurile???Se pare ca statul asta devine tot mai destept pe zi ce trece si nu ma prind eu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_b spune:

Office si eu mai merg la clinica, la stat, unde este doctorul.
Il sun inainte dar din pacate nu se face programare... Si mie mi-ar place sa fie pe baza de programari ca sa nu asteptam atat...
Sper sa nu stai mult cand mergi, daca nu se poate cu programare...

Eu sunt doar trista acum...... asa m-a indispus treaba asta ca stau sa plang...

19+ cu bebe mic

Mergi la inceput