Bazar Umanitar (15)
Raspunsuri - Pagina 8
ancadragoman spune:
Mihaela vreau si eu dimensiuni la blugii astia http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/LImbracaminteFemei#5469677006591847346
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
Leditia spune:
Am trimis si eu un email cu doua rochite :)
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Bazar general
Alex@Sara spune:
neata.Am vazut ca mai am cateva produse castigate.O sa le trec pe lista de neachitate ca merg azi la BT,Reiffeisen si BCR ,astea le am pe aproape.
Si supralicitez
E321 30 ron
C165 10 ron
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009
ymca spune:
mamagiuliei, da, sunt sigura, precisa chiar. sper sa castiga si celelalte produse si cu ocazia asta voi face si plata urgent, ca sa se confirme rapid si sa poti sa-mi trimiti pachetelul.
boticelina, si de la tine am o rochita castigata si una pe care o licitez acum, asa ca te rog sa le pui in acelasi pachetel dupa ce-mi vor fi confirmate platile.
multumesc mult.
diana2242 spune:
R221-17 lei vad ca ma tot lupt pt ea fara rezultate insa:( si as mai vrea sa stiu niste dimensiuni la rochia neagra L379.lungime,bust,sold,presupun ca este si putin elastica sau este din voal ceva?
alexandrina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Leditia Am trimis si eu un email cu doua rochite :) POZE CU NOI de David Christian Speranta si incredere pentru David Bazar general |
Le-am anuntat pe pagina precedenta.
Au venit si produse de la ellinia, asteapta in posta.
Licitatii finalizate pentru: Serialbastre, andre_ea, alex_andra, kid, ada_coman, Ancuta_Bro, inapopescu, Laura25, LoraG76, valenita, ramona_patra
ACTUALIZEZ
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).
diana2242 spune:
Astept si eu un coletel de la flowers,daca ii poate transmite cineva nu ma grabesc dar sa nu mi-l trimita fara sa ma anunte pls.e vorba de caciulita ren
nushulica spune:
am ridicat ieri colete de la leditia si oliishkafoarte frumoase lucruri mi-ati trimis fetelor,multumesc frumos!
astept sa mai castig azi maine niste licitatii si apoi voi face platile pt bogdan si robi
de David si 19+
andre_ea spune:
Supralicitez E319 - 20 ron
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
am tot ce am visat
Delu Prichindelu'
Prichinduta
Speranta si incredere pentru David