Bazar Umanitar (15)
Raspunsuri - Pagina 9
alex_andra spune:
Eu, din pacate, nu o sa pot plati pana pe 1 iunie, cand iau salariul
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
Poti ajuta si tu!
szivarvany spune:
Citat: |
citat din mesajul lui diana2242 R221-17 lei vad ca ma tot lupt pt ea fara rezultate insa:( si as mai vrea sa stiu niste dimensiuni la rochia neagra L379.lungime,bust,sold,presupun ca este si putin elastica sau este din voal ceva? |
Diana, scuze ca intreb, n-am inteles ce vrei sa spui in pasajul colorat si nu vreau sa inteleg gresit, te rog sa ne spui daca e ceva ce nu ti se pare corect, sa corectam.
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
Laura25 spune:
Am pus 6 carti , incepand de aici http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/RDiverse#5469923994124744626
Bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
Laura25 spune:
Stie cineva ceva de anna-mama? Nu a intrat pe forum de la sfarsitul lui aprilie si sunt persoane care o cauta sa le trimita produse castigate la bazar, oferite de ea.
Bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
ducky spune:
Leditia, B88 sunt la 5 lei amandoua sau fiecare?
Mersi
Diana Maria,mami de GLAD si de ELENA
Leditia spune:
Diana,eu nu ma pricep la materiale..rochita L379 este din polyester,asa scrie pe ea.
Nu am cum s-o masor la talie pt ca se petrece,Are un elastic sus dejos de bust..iar la bust are 40cm*2(dar si aici materialul se petrece peste sani).Mie mi-e f mare,chiar si la sani si port 95C.Lungimea rochiei e de aprox 130cm,de la marginea ce vine la subrat.
E cam greu de masurat,data fiind croiala ei.
A incercat-o mai demult o colega de-a mea si ea are 176 si un bust generos si ii venea f bine.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Bazar general
Leditia spune:
citat din mesajul lui Laura25 Stie cineva ceva de anna-mama? Nu a intrat pe forum de la sfarsitul lui aprilie si sunt persoane care o cauta sa le trimita produse castigate la bazar, oferite de ea. Bazar umanitar DC Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005) Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi 'Cos what I feel is the only truth for me |
Laura o sun eu si ii zic,ok?E de la odiseea mea.:)
POZE CU NOI
de David Christian
Bazar general
Leditia spune:
citat din mesajul lui ducky Leditia, B88 sunt la 5 lei amandoua sau fiecare? Mersi Diana Maria,mami de GLAD si de ELENA |
Amandoua.
POZE CU NOI
de David Christian
Bazar general
Alex@Sara spune:
supralicitez K94 12 ron
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009