Bazar Umanitar (15)
Raspunsuri - Pagina 7
Laura25 spune:
Neata
Licitez H212 - 8 lei
Si H198 - 4 lei Ambele pt Bogdan
Bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
ellinia spune:
Ieri am ridicat coletele de la olishka si simonapro, multumesc mult! Din pacate, pantofii de la olga nu imi sunt buni, asa ca ii pun inapoi in bazar. Am pozele pe stick, cand prind o pauza trimit mail.
Laura25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ellinia Ieri am ridicat coletele de la olishka si simonapro, multumesc mult! Din pacate, pantofii de la olga nu imi sunt buni, asa ca ii pun inapoi in bazar. Am pozele pe stick, cand prind o pauza trimit mail. |
Poza cu pantofii este in bazar intr-un album de produse castigate?
Daca da, zi-ne care ca putem face o copie din album in altul, fara alte complicatii.
Bazar umanitar DC
sdcristian spune:
fetelor
vreau sa dau si eu pentru david niste hainute. dar nu am timp sa le fac poze si sa trimit colete, sunt si foarte multe - adica garderoba de la 0 luni la 1 an a copilului meu
s-ar putea ocupa cineva de ele? sa i le trimit pe toate saptamana viitoare candva, dupa ce le sortez, sa scot din ele cele stricate sau patate.
Laura25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sdcristian fetelor vreau sa dau si eu pentru david niste hainute. dar nu am timp sa le fac poze si sa trimit colete, sunt si foarte multe - adica garderoba de la 0 luni la 1 an a copilului meu s-ar putea ocupa cineva de ele? sa i le trimit pe toate saptamana viitoare candva, dupa ce le sortez, sa scot din ele cele stricate sau patate. |
Poti sa le tirmiti la mine.
Bazar umanitar DC
sdcristian spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Laura25
Poti sa le tirmiti la mine. Bazar umanitar DC Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005) Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi 'Cos what I feel is the only truth for me |
multumesc mult laura. o sa fac de maine selectia si in cel mai scurt timp ti le trimit. sa mergi cu masina la posta...
Laura25 spune:
Posta e peste drum , am de mers 100m. Dar nu te grabi, ca am o saptamana nebuna, abia saptamana viitoare o sa incep sa respir un pic
Bazar umanitar DC
sdcristian spune:
nu le pot oricum pune la posta mai devreme de luni, ca o sa dureze ceva si sortatul.
alexandrina spune:
2 rochite de la Leditia adaugate in:
http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/LImbracaminteFemei#
ACTUALIZEZ
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).