NEWS ALERT: Toate indemnizatiile CIC=600 ron

Raspunsuri - Pagina 63

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andries
[Eu cred ca exista bugete din care ar trebui sa se reduca cu prioritate, dar clientela politica se va opune sa i se "taie cascavalul". Sa ne amintim numai de "eRomania" sau partia de ski a dnei Udrea sau achizitiile de bauturi alcoolice pentru administratie/case de odihna.
Eu pe astia i-as lua la bani marunti, dar relatiile transpartinice sunt atat de puternice incat nu vrea nimeni sa deschida cutia pandorei, ar cadea toti ca un castel de carti.
Andries

Sper sa se opreasca in aceste momente grele, orice proiecte de acest gen, sau proiecte de constructii care nu's absolut necesare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Citat:
citat din mesajul lui a_alinta

banii care se "risipesc" la buget sunt acordati pe destinatii exacte.
cand primesti din afara bani ai si destinatia lor. daca ii folosesti in alte scopuri risti sa intri la puscarie pentru deturnare de fonduri.

alina

Asta poate in alte tari, la noi nu se aplica, pe principiul "corb la corb nu-si scoate ochii".

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani , Turcia 2009
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

Citat:
citat din mesajul lui Marina

ce usor o vedeti pe conchita ca spune ce nu va convine....sa fie sanctionata....cam cum ar tb sa ma port cu doamna din pagina precedenta care a muncit mai mult decat coloratele de la coltul strazii si copilul ei merita mai mult.

Marina

Marina, esti moderator totusi, cum poti sa spui ca :

"
intr-o tara unde toti fura si nimeni nu vorbeste aici ce sa faca sa dea si inapoi, macar acum, in criza asta, din solidaritate sociala. asta se cheama lene sociala, punct, inverziti-va de nervi. "

aceste cuvinte sunt doar cuvinte care nu ne convin??

Ne-a jignit in ultimul hal!!....ce naiba??....chiar asa, ne faceti proaste pe fata??....adica femeia ne jigneste si tot ei ii cantati in struna? si nu a jignit o persoana, doua, ci un segment foarte mare.

Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)

Poti ajuta si tu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

daca va incalzeste cu ceva ..pot sa ma cer afara de la moderatori asta nu imi schimba opinia...
nu intentionez sa actionez ca si moderator pe acest topic. singura activitate de moderator pe care o fac e sa aprob toate mesajele care au nevoie de aprobare astfel incat sa dau posibilitatea tuturor sa se exprime. chit ca ultimul msj aprbat ar tb sanctionat dar las asta in seamana altor moderatori mai impartiali.

Eu am crescut un copil cu 85% din salariu sau cat mama naibii se dadea in 2002 si unul cu 600 in 2004. Asa ca stiu ambele tabere. Ca sa fiu 100% corecta 600 RON nu am apucat mult ca m-am intors la serviciu dupa postnatal si putin.
As fi stat si eu acasa 2 ani, aveam 2 copii mici , nu mi-a dat prin minte sa ies in strada ca eu am cotizat ( apropo nu m-a pus nimeni sa-mi platesc nasterea in spital...cezariana, anestezie generala etc....ca cotizasem pt asta), m-am la rece daca imi permit sau nu...nu mi-am permis.

Sincer cred ca indemnizatia ca si % din salariu este absolut corecta..numai ca relatia dintre ce cotizez si indemnizatia de crestere a copilului nu e direct proportionala asa cum incercati sa sugerati

Mergi la inceput

Andries, am uitat efectul secundar al unei indemnizatii fixe, in suma mica: fortarea unui numar de femei inapoi in campul muncii, astfel devenind platitoare de taxe, in loc de consumatoare de bani de la buget. De asta ce parere ai?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cori_mic spune:

Doamne.. citesc si ma uimesc. Se pare ca noi chiar functionam dupa principiul " sa moara si capra vecinului" . Altfel nu inteleg cum de se gaseste "rationalitate" decat la cei care nu au acces la aceste indemnizatii. Poate imi explicati voi. Daca nu va explic eu " Daca eu nu primesc, altii de ce sa primeasca ?". Tare...

Cori 20+ cu Maya. Doamne ajuta-ne sa crestem sanatosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gonghy spune:

Chit ca mi-o iau chit ca nu da asa m-am saturat de piticania aia de la guvern care crede ca,daca e painea si cutitul la el in mana poate sa faca ce vrea cu populatia asta....din rahatul de 42 RON care ii primeau copilasii astia printre care se numara si fii'mea de 3 ani si 8 luni mai vrea sa ia 15%??????
Imi e rusine ca traiesc in Romania poate sa spune cine ce'o vrea....mi-e sila sa vad asa ceva...nu pot sa spun decat sa-si ia lumanari de aia 15% si sa isi aprinda la cate blesteme o sa-si primeasca.
Degeaba ne agitam noi,strigam,ne zbatem,vorbim pt ca totul e in van totul se va face tot cum vor astia de la putere...aveam "prea multi bani" RUSINE SA VA FIE DOMNILOR GUVERNANTI ca nu a-ti stiut sa conduceti tara !!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cori_mic

nu inteleg cum de se gaseste "rationalitate" decat la cei care nu au acces la aceste indemnizatii.

Pentru ca nu sunt implicati material, n-au nimic de castigat sau de pierdut, sunt neutri, pot gandi cu capul, nu cu emotiile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unducthable spune:

Citat:
citat din mesajul lui alex_andra

Citat:

ce usor o vedeti pe conchita ca spune ce nu va convine....sa fie sanctionata....cam cum ar tb sa ma port cu doamna din pagina precedenta care a muncit mai mult decat coloratele de la coltul strazii si copilul ei merita mai mult.

Marina

Marina, esti moderator totusi, cum poti sa spui ca :

"
intr-o tara unde toti fura si nimeni nu vorbeste aici ce sa faca sa dea si inapoi, macar acum, in criza asta, din solidaritate sociala. asta se cheama lene sociala, punct, inverziti-va de nervi. "

aceste cuvinte sunt doar cuvinte care nu ne convin??

Ne-a jignit in ultimul hal!!....ce naiba??....chiar asa, ne faceti proaste pe fata??....adica femeia ne jigneste si tot ei ii cantati in struna? si nu a jignit o persoana, doua, ci un segment foarte mare.

Poti ajuta si tu!

aoleu , nu ma mai culc

CONCHITA a scris asta. am pus textu asta de vrfeo 3 ori, cand mi s-a specificat si mie ca am jignit-o pe conchita

"Eu iubesc pe cei ce ma iubesc si cei ce ma cauta ma gasesc."
http://www.dianabostan.evonet.ro/album%20mare/album%20mare%202007.swf

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

Citat:

cam cum ar tb sa ma port cu doamna din pagina precedenta care a muncit mai mult decat coloratele de la coltul strazii si copilul ei merita mai mult.

Marina

copilul meu si al coloratei de la coltul strazii primesc la fel, adica 200 de lei in primii 2 ani si apoi 42 lunar.

indemnizatia se modifica, nu alocatia.

si da, consider ca merit mult mai mult decat colorata de la coltul strazii. nu vad de ce sa fim puse pe acelasi picioar de egalitate, avand in vedere ca la impozitarea veniturilor nu am cotizat la fel.

Poti ajuta si tu!

Mergi la inceput