NEWS ALERT: Toate indemnizatiile CIC=600 ron
Raspunsuri - Pagina 30
Pucku spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui chrystynro
Din cate vad eu sunt useles comentariile de pe aici. Oicum, din cer nu pica..... |
useless e ca nu ai inteles nimica de cum procedeaza un guvern normal
Corina , Stephanie si Yann Edward + Totoku
"Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi""
lucialu spune:
Pucku dc ai fi citit si mesajul urmator al meu ai fi vazut solutia. Nu sunt de acord cu lucrul la negru si in principal pt ca nu mai beneficiezi de nici unele, de nimic, zero, mai ales dc ai un accident de munca. Pana plateste si dc plateste patronul...esti mort si ingropat de mult si de obicei mortul e de vina. Dar nu pot da eu solutii mamicilor a caror viata nu o traiesc eu. Eu doar pot intelege...si da, tace. Are cineva curajul sa priveasca in okii unor copii ai mamicilor despre care spuneam si sa reclame???Si sa nu mai aud pe nimeni ca vai Doamne multinationalele omoara mamicile, ati uitat se pare cazul cu mama de gemeni si nici macar nu a trecut juma de an...
In alta ordine e jalnic in ce s-a transformat sub. O sa vad ce vom face, de ieri deja stiam ca sigur se vor atinge si de CIC. La cat mi-am dorit si asteptat copilul sigur-sigur vom face fata si prefer de mii de ori asa, sa o am acum langa mine si toti carora le stau CIC-rile din RO in gat sa se inece cu ele sau sa-mi scrie sa li-l donez. Cum spuneam, noi am fost destul de prevazatori sa nu facem imprumuturi la nimeni si prin urmare sanatosi sa fim ca belele curg garla.
Nushulica suntem pe aceeasi lungime de unda.
Cat depsre cele care spera ca vor face o branza in instante, Ba! le-a spus in sedinta secreta sindicalistilor ca cine deschide proces pe salrii taiate si castiga isi va vedea banii ianpoi de la salar peste 20 de ani, atunci are Ba1 de gand sa puna in executie hot judecatoresti. Sa traiti bine!!!
Subiectul asta e unul din multitudinile de exemple de ce ne mere bine si suntem atat de bine vazuti ca natie. Romanul frate cu codrul:)))da, veniti direct din padure
chrystynro spune:
pai ai impresia ca noi avem un guvern normal? eu te-am inteles pe tine, dar cred ca totusi, cei care au plecat afara, sunt undeva mai bine. altfel, ar fi ramas in tara....
Marina spune:
stiti ce imi place mie la subiectul asta? cu mici exceptii nimeni nu-si zice m-a pocnit hai sa suflec manecile sa vad ce e de facut.
toata lumea e preocupata sa faca revolutie si sa se certe cu nerealistele de peste ocean.
Remarc o singura exceptie, scuze ca nu mai tin minte numele...mamica care a realizat (e drept ajutata de o prietena) ca nu a facut copilul pentru bani.
Pucku spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Guestus
unde ai mai vazut tu pucku o tara sa tina si o majestate cu neamul in circa si sa aiba si presedinte ..simultan...si camere ale deputatilor si senatori si te crucesti cind auzi cum e saracia lucie si guvernul intretine neamul regesc |
pai numai in romania....hei cand ne-am dus vot s-v-atzi certat ca de ve am votat ca nu trebuia sa votam, acum nu-i bine...niciodata nemultumiti
am zis eu ca profita numai omul de rand, se profita de la primul pana la ultimul cetatean, pt ca fiecare se invarteste de ceva, sau il invarteste pe altul, si asa se invarte tara cu funful in sus
binenteles ca daca cei de sus ar taia intarteala la ordinea zilei de pe lista si ar aplica legi caruia cetateanul de rand le-ar aplica pt ca e o lege, si nu s-ar invarti de-o invarteala, alta ar fii treba acum
din pacate asta e departe de a se intampla in Romania, si atunci statul taie, si romanul se invarte de 2 ori mai abitir
Corina , Stephanie si Yann Edward + Totoku
"Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi""
lalala13 spune:
marina nimeni nu a facut copilul pentru bani, sa fim realisti.
----------------------------------------------
my somebody....
30+ cu
Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat!
Veniti la protest, sa mentinem indemnizatia! Inscriere ferma de participare in lista:
https://spreadsheets.google.com/ccc?key=0AreSvjbNas88dFprOWZVazVxM25mX2ZQQm1tUXBKa2c&hl=en
Marina spune:
tb sa o zic si pe asta
inainte de a decide ca singura solutie e sa plecam din tara ar fi bine sa recititi mesajele diasporei sa vedeti cam unde va duceti, ca nicaieri nu e doar lapte si miere.
chrystynro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Marina stiti ce imi place mie la subiectul asta? cu mici exceptii nimeni nu-si zice m-a pocnit hai sa suflec manecile sa vad ce e de facut. toata lumea e preocupata sa faca revolutie si sa se certe cu nerealistele de peste ocean. Remarc o singura exceptie, scuze ca nu mai tin minte numele...mamica care a realizat (e drept ajutata de o prietena) ca nu a facut copilul pentru bani. Marina |
eu cred ca totusi am propus ceva, in prima mea interventie. singurul lucru care-l putem face este sa-i actionam in instanta, pentru ca, cu altceva nu avem cu ce sa-i oprim. ei ne taie salariile, pensiile, indemnizatiile, alocatiile pentru constructia de drumuri si finalizarea autostrazii Bechtel. iar daca noi acceptam lucrul acesta, intr-adevar, nu mai merita discutat....