NEWS ALERT: Toate indemnizatiile CIC=600 ron

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Llaura

Urat!
Daca le-ati fi citit, ati fi observat ca toate mesajele din afara au fost mesaje de suport.

E, daca mai aveai putintica rabdare sa vezi concluzia lui Ruxij, nu mai scriai asta .
Multumim oricum de suport.


A mai fost o data un moment din asta, acum citiva ani. Cind indemnizatiile pentru mamici s-au transformat, din procent din contributie, in cei 6 milioane pentru toata lumea.

Insa atunci macar restul veniturilor nu se redusesera in halul de acum, cind bugetarii se vor trezi cu 25% mai putin, iar multi dintre cei din sectorul privat deja de mai bine de un an au de suferit.
Ma refer la tati, la alti membri ai familiei.
Si economia mai misca, mai existau alternative.

Acum e jale!Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anioana spune:

avertisment - reclama la alt site

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vdrag spune:

Iar draga alex_andra, tu in ce categorie privitoare la calitatea copiilor te-ai incadra, daca esti asa de sigura ca mamicile fara studii superioare nu pot oferi o educatie corecta copiilor lor? Sa inteleg ca ai facut parte din rasa superioara a copiilor care au parinti cu studii superioare?

mamica fericita a printesei Alissa(22.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chrystynro spune:

Statul acasa 2 ani nu depinde de educatia mamelor. Nu stiu daca cea care a spus acest lucru, ajunge la nivelul meu de educatie. Pentru mine, nu e impotanta cariera, pentru mine cel mai important e fiul meu. Iar din momentul in care l-am facut am obligatia sa-i acord sprijinul de care are nevoie, chiar daca asta inseamna si mai mult de 2 ani de stat acasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Fiecare le intelege cum poate. Eu n-am zis ca sunteti proaste. Ci ca cine are o cariera adevarata nu sta acasa 2 ani indiferent de idemnizatie, asa ca nu vor fi "copii inferiori", ci la fel ca acum. Ce va ofuscati aiurea ma rog? Va dati toate carieriste? Vad ca nu v-a deranjat alexandra cand a zis ca se vor naste doar copii inferiori dc. se reduce idemnizatia. Asta e ceva OK, ca deh, "nu ai nostri, ai lor"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Citat:
citat din mesajul lui ruxij

Citat:
citat din mesajul lui alex_andra

Aceasta masura va descuraja ca populatia cu anumite venituri, studii superioare, etc (generalizez, stiu ca sunt oameni cu facultate si cu salarii f mici) sa mai faca copii. Se va ajunge la ce a fost acum cativa ani. Putini copii. Si aia care vor fi .....nu comentez calitatea. Copii intr-adevar facuti pentru bani.

Nu am nimic cu pshicomam, nu o cunosc, chiar nu vreau sa zic nimic rau de ea.
Dar, masura pe care a luat-o ea, de a nu ridica banii, nui mi se pare deloc admirativa. Banii aia nu au ajuns in contul vreunui copil cu nevoi.

Admirativ era intr-adevar daca ii lua si ii dadea cuiva. Atunci da, jos palaria.

Oricum, eu nu o acuz, ca, din comoditate nu si-a luat banii. E treaba ei.

Cei care locuiesc in alte tari, hmm....poate ca, intr-adevar, comentariile voastre nu-si au rostul aici. Cel putin, tonul dojenitor, ca sa nu zic ironic al unora, este total nepotrivit.
Varsati-va si voi frustrarile in alta parte. Aici ni le varsam noi, cele vizate.

Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)

Poti ajuta si tu!

Nu admirativ, de admirat. Stii ce e aia admirativ? Si adica cum va fi calitatea copiilor? Femeile cu adevarat educate nu stau acasa 2 ani indiferent de cat le da statul, ca isi afecteaza cariera rau de tot. Tot cele mai needucate stau 2 ani acasa. Asa ca cc "calitatea copiilor" va fi fix aceeasi.


Eu inca stau acasa cu fimea....Probabil sunt atat de needucata incat nici nu stiu ce caut aici...

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani , Turcia 2009
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2


bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Pai ruxij a avut dreptate in felul ei, copiii sunt toti la fel, indiferent daca mamele lor au sapte clase sau sapte doctorate. Da,au mai fost topice de interes, de ex cele legate de toleranta si minoritati
La capitolul jale din pacate toata lumea e de acord.
Si apropo topicul asta nu e de discutie ci un fel de vent colectiv...eu m-am abtinut cat am putut, dar daca din alte mesaje se intelegea ca prin tarile calde (ma rog reci) iti creste statul copilul ca un fel de plantutza intr-o glastrutza am vrut doar sa arat ca nu e adevarat.
Suportul insa este autentic zic eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beren spune:

Citat:
citat din mesajul lui ruxij

Fiecare le intelege cum poate. Eu n-am zis ca sunteti proaste. Ci ca cine are o cariera adevarata nu sta acasa 2 ani indiferent de idemnizatie, asa ca nu vor fi "copii inferiori", ci la fel ca acum. Ce va ofuscati aiurea ma rog? Va dati toate carieriste? Vad ca nu v-a deranjat alexandra cand a zis ca se vor naste doar copii inferiori dc. se reduce idemnizatia. Asta e ceva OK, ca deh, "nu ai nostri, ai lor"


Ruxij, nu ai scris "cine are o cariera adevarata", ci " femeile cu adevarat educate" in primul mesaj. Nu e deloc acelasi lucru.

Am cateva sugestii:

1) poate ca te refereai la situatia din US (legat de cariera), nu din Ro?
2) poate iti editezi mesajul, daca tot nu transmite ce ai vrut sa spui?Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Citat:
citat din mesajul lui anioana

Sa protestam !
http://www.miresici.ro/showthread.php?t=28471&page=4


miresele protesteaza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

da` ce mey,numa` carieristele`s destepte?
raman la parerea mea,e ceva contaminat prin zona...aerul,apa potabila,cine stie,da` prea s-a inversunat lumea rau de tot.

Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas
ISLAM DENOUNCES TERRORISM

I want to tell the world... a Story


Occupation 101: Voice of the Silenced Majority

The Future`s So Bright I Gotta Wear Shades

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

Mergi la inceput