Burtici cu ursuleti nov - dec 2010 (32)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

neata burtici azi dam de baut ca schimbam semnatura si maine facem bitest ...sa dea Domnul sa fie totul bine

Cat despre indemnizatie ce sa zic ...pe mine ca pe multe dintre voi pur si simplu ma distrug ...sa speram ca poate le vine mintea la cap desi nu cred

Doamne ai grija si de noi 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ukume24 spune:

Buna dimineata dragele mele mamici,

Ma bucur ca acum nu am mult de lucur si prima data dimineata recupåerez ce ati povestit voi aseara.

Doura ma bucur mult ca ai revenit. Chiar intrebam de tine ieri si ne-am ingrijorat. Nu ne mai da asa emotii, bine?

felicitari tuturor mamicilor care si-au vazut puiutii la eco. Ce bucurie mare este! abia astept sa merg si eu saptamana viitoare. Mi se pare o vesnicie.

Mi-am cumparat azi revista 'Mamica de azi'- e o revsita micuta dar cu foarte multe informatii atat despre sarcina cat si despre perioada de dupa nastere, despre bebe etc. V-o recomand cu caldura mai ales ca e numa 3 RON

9+
S-a intamplat minunea mult asteptata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Alina si eu am mers la dr Mircea Dumitru si mi s-a parut ok ,buna alegere dupa mine si sarcina usoara

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR UNIC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ukume24 spune:

fetelor am intrat si eu pe forumul despre indemnizatia de crestere acopilului si va sfatuiesc cu mare drag sa nu intrati. Am citit cateva pagini si nu am mai rezistat. Acele discutii sunt exact dovada ca ne meritam soarta. Groaznic.

Ma bucur mult ca am nimerit intre voi, niste mamici scumpe, care nu au chef de cearta sau jigniri. Va pup

9+
S-a intamplat minunea mult asteptata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pissi78ro spune:

Salut, fetelor.
Eu am de aseara niste dureri de spate, in partea de jos, similare cu cele menstruale, dar mult mai reduse. Sunt niste dureri surde. Sa ma ingrijorez? A mai avut cineva asa ceva? Poate fi un semn de alarma? Parca am si o senzatie de urinare cam tot timpul, cum nu am avut pana acum. Oare sunt racita?
Va rog sa imi raspundeti, ca sunt tare ingrijorata

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeacc spune:

pissi78ro, ia un no-spa, incearca sa stai in pat; teoretic daca acele dureri de spate nu sunt insotite si de dureri de burta (tot cam ca la menstruatie), nu ar trebui sa te ingrijorezi in ceea ce priveste sarcina.Si eu am patit-o, m-a durut spatele pana in saptamana 10.
Ai grija cu senzatia de urinare, sa nu care cumva sa te fi pricopsit cu vreo infectie urinara; ar fi bine sa iti faci niste analize.
Iti tin pumnii sa nu fie nimic grav!

Andreea, mami de baiat si 14+ cu
asa creste bebelusa
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

am citit www.gandul.info/news/ce-s-a-angajat-statul-roman-sa-taie-vezi-aici-documentul-trimis-de-guvern-la-fmi-si-ue-6107094" target="_blank">aici despre masurile care deja au fost luate de guvern si care vor urma in cazul in care acestea nu sunt sufiecinte si nu am gasit nimic legat de indemnizatia de 85%

Doamne ai grija si de noi 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

zuzi dar de declaratia asta a "presedintelui" ce parere ai?
"sunt prea multi pampersi in Romania"

Mami de (28.10.2008) si bb2 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeacc spune:

si totusi, ce vor sa spuna prin

"O reducere cu 15% a tuturor prestatiilor sociale, inclusiv a pensiilor si a alocatiilor de somaj.Programele sociale ce nu sunt directionate catre grupurile dezavantajate ale societatii vor contribui proportional mai mult la aceasta reducere" ?

Andreea, mami de baiat si 14+ cu
asa creste bebelusa
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns descultu spune:

vin cu vesti noi
plec acasa azi
bb e bine dupa eco de azi avea 2,6 cm eu nu mai singerez o sa ramin cu no spa la 8 ore si vin di nou la consultatie sapt viitoare luni.pina atunci repaus la pat ,fara sex,fara efort .dusuri cu apa calduta si fara stres
astept sa vina si rez de la culturile din col si dupa aia ma externeaza.
v-am pupat

+8

Mergi la inceput