Burtici cu ursuleti nov - dec 2010 (32)
Raspunsuri - Pagina 9
descultu spune:
a.. am uitat sa zic ca am 9 sap si 1 zi dupa masuratorile de azi asa ca o sa schimb si semnatura
de ce imi apare asa de mare acolo unde scriu poate stiti voi ce treb sa fac ca e cam enervant
+8
andreeacc spune:
Citat: |
citat din mesajul lui descultu vin cu vesti noi plec acasa azi bb e bine dupa eco de azi avea 2,6 cm eu nu mai singerez o sa ramin cu no spa la 8 ore si vin di nou la consultatie sapt viitoare luni.pina atunci repaus la pat ,fara sex,fara efort .dusuri cu apa calduta si fara stres astept sa vina si rez de la culturile din col si dupa aia ma externeaza. v-am pupat +8 |
Bravo, ma bucur pentru tine! Sunt sigura ca totul va fi bine!
Andreea, mami de baiat si 14+ cu
asa creste bebelusa
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care
rala spune:
Neata la fete! Eu am ramas mult in urma, vinei dupa eco am descoperit ca netul acasa dezertase iar ieri am avut cea mai tampita zi la birou, nici n-am apucat sa deschid netul.
Vestile sunt bune si de la noi, bebe a crescut are 5.23 cm si 168 bpm. Trebuie sa ma programez pt prima morfofetala la Iosup dupa sapt 14 si apoi direct triplu test. Am scapat de arefam si restul pasilelor, trecem pe omega 3.
O sa pun o poza cu ultima eco sa imi spuneti daca si voua vi se pare ceva "dubios" pe acolo. Ca domnul tata pare deja convins...
12+
"Babies are such a nice way to start people."
-- Don Herold
MSymo spune:
Felicitari Rala, Alexa, Vmadelain....pentru vestile bune de la eco, s'o tineti tot asa!!!!
Eu sunt terminata de toate deciziile astea date de guvern, nici nu vreau sa ma gandesc ce va fi...si greul abia incepe. Pana acum ne-am spalat cu apa de ploaie, criza abia se resimte la noi si in urmatorii ani va fi si mai greu! Din pacate tara noastra nu mai produce nimic: minerit, industrie, etc...doar se cheltuie si se fura!
Sa fim sanatoase si copiii nostri la fel, ca sa putem avea forta pe mai departe!
O zi buna !
Symo 15+
ana_o spune:
Buna dimineata, dragele mele!
Azi am schimbat si noi semnatura, nici nu-mi vine sa cred!! Dar la pipi de dimineata am observat pe hartie si in wc urme maronii. Prtocaliu spre maro, mai bine zis. Si m-am ingrijorat tare. Adica am mai avut ceva scurgeri saptamana trecuta, dar nu asa colorate si am zis ca e normal. Inainte sa-l sun pe doctor, am zis sa va intreb pe voi ce inseamna sau daca sunt normale. Oricum, sunt un pic ingrijorata, nu vreau sa sufere puiul meu nici macar putin.
Ana
15
sunset_zuzi spune:
citat din mesajul lui ana_o Buna dimineata, dragele mele! Azi am schimbat si noi semnatura, nici nu-mi vine sa cred!! Dar la pipi de dimineata am observat pe hartie si in wc urme maronii. Prtocaliu spre maro, mai bine zis. Si m-am ingrijorat tare. Adica am mai avut ceva scurgeri saptamana trecuta, dar nu asa colorate si am zis ca e normal. Inainte sa-l sun pe doctor, am zis sa va intreb pe voi ce inseamna sau daca sunt normale. Oricum, sunt un pic ingrijorata, nu vreau sa sufere puiul meu nici macar putin. Ana 15 |
felicitariii pt semnatura
alinushca no commnet ...e incredibil ce ni se intampla
Doamne ai grija si de noi 12+
Hera25 spune:
Buna fetele,
Stiti ca eu eram cu rezultatul prost la toxoplasma. Am repetat analiza la synevo si am facut si indicele de aviditate, care iti zice de cand ai infectia si se pare ca am facut-o acum mai bine de 4 luni ceea ce e super bine ca nu l-a afectat pe bebe.
Tigrut tu cum esti? Cum ti-au iesit analizele?
Rala ma bucur ca totul a fost bine la eco, nu ti-a zis Tutu si sexul lu bebe? sau nu ai intrebat?Ce ti-a zis acid folic pana cand trebs a iei?
Bebelu felicitari pt sarcina, acum am vazut ca ai reusit. Super sa ai o sarcina usoara.
Felicitari la toate fetele cu rezultate bune la eco si la analize.
Referitor la indemnizatie sunt f dezamagita si e f trist...traim intr-o tara de....
Fericita mamica de Lorena Elena 07.11.2008
Vasari spune:
Neata !
Uite aici scrie si despre indemnizatii. :(
Anca, dar tu de ce ai nascut fara anestezie?
Olguta, tu mergi tot la Universitar? Eu am ales acum maternitatea de acolo tocmai pentru statul in camera cu copilul, dar ma ingrozeste aspectul cu anestezia.
Acum vad ca Basescu vorbeste de inchiderea a 30% din spitale. Ma simt in raport cu politicienii nostri ca intr-o casnicie de cosmar din care trebuie sa scap. Ceva fara violenta fizica, dar spre tortura.
Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice
douradoudou spune:
buna dimineata de la un cafeu bun cu multa spuma de lapte...trebuie sa-mi reintru in forma pt ca am lipsit 2 zile si am uitat cat de active sunteti..felicitari pt toate echo pline de vesti bune
Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
si 12+
Joy21 spune:
citat din mesajul lui descultu a.. am uitat sa zic ca am 9 sap si 1 zi dupa masuratorile de azi asa ca o sa schimb si semnatura de ce imi apare asa de mare acolo unde scriu poate stiti voi ce treb sa fac ca e cam enervant +8 |
'Neata!
Cand editezi semnatura, vezi ca dupa ce ai scris [ gravi ]+8 ai dat "enter" de multe ori si de aceea apare spatiul liber. Poti sterge toate randurile goale de la semnatura si vizualiza cu "preview" daca s-a rezolvat pb.
Victoria, mami de Anna Sofia, 12+ cu inimioara
Sofia, 1 an si 8 luni
David Lloyd George