Burtici cu ursuleti nov - dec 2010 (32)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

fetele care vreti anestezie am un sfat : alegeti-va bine anestezistul pt ca daca nu e bun puteti sa aveti surprize f neplacute..eu am o prietena care termina acum medicina si se specializeaza in anestezie..si mi-a spus ca sunt destui anestezisti f prosti

Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
si 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

alinushca deci e grav ...sa cresti un copil cu 600 lei este imposibil...in ce tara traim

Doamne ai grija si de noi 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rala spune:

Ana eu nu stiu ce sa iti zic despre scurgerea colorata... stiu ca se mai intampla, dar nu stiu daca e normal neaparat. Eu zic mai bine sa suni medicul.
Hera, ma bucur ca ai scapat de stres cu toxo. Nu l-am intrebat pe T despre sex, ca stiu ca nu prea se arunca sa spuna, dar toata lumea care s-a uitat pe poza aia a vazut un "cuc"... acum... nu stiu, cu siguranta vom afla la morfo. Noi avem numele pregatite si pentru fata si pentru baiat... de fapt, avem nume pregatite pentru vreo 4 copii.

12+
"Babies are such a nice way to start people."
-- Don Herold

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui andreeacc

si totusi, ce vor sa spuna prin

"O reducere cu 15% a tuturor prestatiilor sociale, inclusiv a pensiilor si a alocatiilor de somaj.Programele sociale ce nu sunt directionate catre grupurile dezavantajate ale societatii vor contribui proportional mai mult la aceasta reducere" ?

Andreea, mami de baiat si 14+ cu
asa creste bebelusa
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care

Vor sa spuna ca ne aburesc, ca suntem niste fraieri, si oricum dupa toate aceste reduceri de salarii si indemnizatii se va mari si impozitul si TVA-ul..pot sa bag mana in foc pt asta.

pissi78ro dureri de spate am si eu, le aveam si inainte de sarcina. La vin de hac cu repaos la pat si cate un nospa cand devin insuportabile

Felicitari Mada si Alex pt vestile bune de la eco

Ana_O eu zic sa suni dr., nu stiu cat de avizate sunt parerile noastre, sunt convinsa ca nu e nimic grav dar mai bine sa fii sigura.

Ana 14+
Minunate sunt lucrurile tale Doamne!
Minunea mea

Mergi la inceput

unde vreti o reteta libaneza?aici sau pe gmail ?? vezi miruna mi-am facut tema si m-am gandit la reteta

si 12+

Mergi la inceput

rala in pozitia aia e greu sa-ti dai seama..chestia aia poate fi altceva ai vazut si tu cum sunt imaginile de la echo..cel mai sigur e sa-l prinda pe bebe de jos in sus ...la mine asa mi-a zis la 1 sarcina ca e fata..oricum sanatos/a sa fie...

si 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Alexa, aici. :)
Ana, eu am avut o problema asemanatoare in prima sarcina si mi-a dat dr niste pastilute sa iau si a trecut destul de repede (se si speriase putin), dar nu mai tin minte numele lor. Cel mai bine intreaba dr.

Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rala spune:

Doura asa zic si eu, ca poate fi orice "umbra". Oricum, m-am impacat deja cu gandul ca poate fi si fata, ba chiar imi place mai mult numele ales pentru fata. Cercei nu-i pun (ca tot s-a vorbit despre asta) mi se par caraghioase fetele cu par putin si cerceii cei mai mari din lume. Oricat de mici ar fi tot par mari in urechile lor...

12+
"Babies are such a nice way to start people."
-- Don Herold

Mergi la inceput

noua mama ne-a pus cercei pe la vreo 7 ani..si nu a durut. nu se mai face gaura cu acl..se face cu un pistol care "injecteaza" direct cercelul in ureche..nici eu nu am de gand daca e fata sa-i pun din spital..acum reteta:
Fatteh

Ingrediente: carne tocata de vita( fara chestii albe inauntru sau grasime)-500 g
Iaurt – 500 ml
Naut fiert- 1 conserva(scrie hommos pe el..aveti grija sa va uitati bine a fie boabe nu pasta)
Usturoi
1 lipie libaneza
Muguri de pin(vreo 4-5 linguri)
Putin unt si patrunjel tocat de aruncat pe deasupra cand e gata

Carnea o prajesti cu ce condiment iti plac. Intr-un vas amesteci iaurtul cu usturoiul zdrobit. Lipia se desface (ati vazut ca e 2 din bucati ) si fiecare jumatate se prajeste in ulei f incins pana devine maro(nu arsa)..o scoaeti pe hartie de bucatarie sa se scurga.
Mugurii de pin se prajesc in unt pana devin putin aurii(IN NICI UN CAZ MARO)
Cand s-a racit lipia o faramizezi in bucatele cam de 2 cm.
Intr-un vas (mie imi place sa pun in din ala de sticla pt ca se vede frumos ) puneti boabele de naut…apoi lipia prajita..pe deasupra carnea …apoi iaurtul..deasupra iaurtului presarati mugurii de pin si putin patrunjel tocat…si gata..si se mananca ..e buuuuuuuuuuuuuuuuuun si f usor..noi mancam dimineata mancarea asta..reteta originala adica aia veche e cu tendon de vaca fiert dar nu cred ca va place de fapt sunt sigura …asta e reteta pt cei carora nu le place cea originala

si 12+

Mergi la inceput

LA MULTI ANI MONNICA!!!

si 12+

Mergi la inceput