Burtici cu ursuleti nov - dec 2010 (32)
Raspunsuri - Pagina 11
cata2309 spune:
Buna fetelor!
Si pe mine ma sperie posibilitatea de a se reduce indemnizatia de crestere copil. Ca multe din voi, ar trebui sa ma intorc la munca. Si nu stiu ce as putea face cu bebe...probabil ar trebui sa apelez la o bona, lucru care ma ingrozeste.
Dar, sa fim optimiste si sa speram ca dragii nostri guvernanti nu vor recurge la masuri de genul asta.
ancadragoman spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Vasari Neata ! Uite aici scrie si despre indemnizatii. :( Anca, dar tu de ce ai nascut fara anestezie? Olguta, tu mergi tot la Universitar? Eu am ales acum maternitatea de acolo tocmai pentru statul in camera cu copilul, dar ma ingrozeste aspectul cu anestezia. Acum vad ca Basescu vorbeste de inchiderea a 30% din spitale. Ma simt in raport cu politicienii nostri ca intr-o casnicie de cosmar din care trebuie sa scap. Ceva fara violenta fizica, dar spre tortura. Alina si Maria - 3 nov 2007 Primul orice |
Nu am vrut eu anestezie
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
ancadragoman spune:
citat din mesajul lui sunset_zuzi alinushca deci e grav ...sa cresti un copil cu 600 lei este imposibil...in ce tara traim Doamne ai grija si de noi 12+ |
te obliga sa te intorci mai repede la munca ,exact asa am patit si eu cu Maria
poze si filmulete
povestea nasterii
BAZAR UNIC!!!
florina22 spune:
neata all,
felicitari pt toate vestile bune cu bebei sanatosi si frumosi!
important este sa fim sanatoase si bebelusii nostri la fel, ca daca ajungem sa ne mai tratam si de alte nebunii prin spitale....
eu ma confrunt de vreo cateva zile bune cu o durere de cap groaznica, cand ma ia cand ma lasa, insa este f puternica...voi patiti asa ceva?
am citit pe net ca ar fi normal, oricum vineri ma vad cu dra mea si ii voi spune...
si apoi, mai e ceva: mi se pare ca nu se vede burtica asa cum ar trebui, ca doar avem 14 sapt ...ma uit in fiecare oglinda, geam de masina, geam de magazin sa vad dcaa se vede :)))
[+13 sapt]
douradoudou spune:
florina stai linistita..la prima sarcina se vede mai tarziu..la mine s-a vazut dupa saptamana 17
Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
si 13+
sunset_zuzi spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ancadragoman
te obliga sa te intorci mai repede la munca ,exact asa am patit si eu cu Maria anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007) poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca BAZAR UNIC!!! |
da...dar ce te faci daca nu ai cu cine lasa copilul...in cazul in care nici o bona nu-mi permit ...
Doamne ai grija si de noi 12+
cata2309 spune:
Florina, nu trebuie sa se vada burta neaparat.Avem timp sa luam kg in lunile care urmeaza...
De dureri de cap destul de severe sufar si eu. Dar eu sunt usor hipotensiva si e posibil sa ma doara cand imi scade tensiunea. Medicul meu mi-a recomandat sa beau cate o cafea atunci cand am dureri puternice.Dar asta e valabil la mine...Ideea e sa-i spui totusi medicului si vezi ce-ti zice.
cata2309 spune:
Si la cate probleme apar cu bonele, nu stiu daca e chiar cea mai de dorit situatie chiar daca mi-as permite din punct de vedere financiar.
Plus ca eu raman la ideea ca pentru bebe si mama acesti doi ani in care ar putea sta impreuna sunt deosebiti de importanti.
alinushca spune:
citat din mesajul lui anya2010 Vor sa spuna ca ne aburesc, ca suntem niste fraieri, si oricum dupa toate aceste reduceri de salarii si indemnizatii se va mari si impozitul si TVA-ul..pot sa bag mana in foc pt asta. |
E prea clar ca din pensiile unor amarati si din salariile bugetarilor saraci (ca numai pe aia pare sa ii afecteze decizia) si din cateva zeci de mii de indemnizatii nu or sa iasa destui bani pentru buget si pentru datorii. Si eu bag mana in foc ca pasul urmator va fi legat de TVA si alte si alte impozite accize si taxe.
Mami de (28.10.2008) si bb2 13+
ancadragoman spune:
Sunset eu inteleg perfect ce spui ,am avut mare noroc cu mama ca altfel ...
poze si filmulete
povestea nasterii
BAZAR UNIC!!!