Burtici cu ursuleti nov - dec 2010 (32)
Raspunsuri - Pagina 7
bebelu86 spune:
felicitari celor care au venit cu vesti bune de la eco
bine ati venit noi burtici. sarcini usoare, la termen, bbei sanatosi si papaciosi
Gabriella ce faci? cum te mai simti?
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu!
In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu!
In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu!
In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu!
In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu!
Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine!
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 5+
vmadelain spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mirunam Madalina felicitari pentru bebe sanatos si lungan ! Doura, nu mai impartasesti ceva retete libaneze. Azi am cautat pe diferite forumuri dar imi este frica ca sunt adaptari locale gen pizza cu ketcup MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 13+ |
Multumesc Mirunam, sunt ft bucuroasa, am si uitat de greturi!
Madalina10+
vmadelain spune:
citat din mesajul lui Joy21 In primul rand felicitari pentru vestile bune! Ma bucur ca bebe e bine si are tot ce-i trebuie In al doilea rand, multumesc pt recomandari Idee de papa: cartofi noi prajiti, cu cat sunt cartofii mai mici cu atat mai gustosi. Si cu branza rasa deasupra, eventual o salatica de rosii cu castraveti Asa am mancat noi in seara asta abe, |
Multumesc Joy pt urari, si sper ca agentiile sa te ajute sa-ti gasesti o oferta cat mai buna!
Te pup!
Madalina10+
Siuta spune:
Eu stau ca pe ghimpi asteptand rezultatele la analize...Dupa ce aflu rezultatele pot sa strig si eu in gura mare ca sunt insarcinata !
Anastasiei i-am pus cercelusi in spital pt ca nasi-sa se prezentase cu ei si m-am gandit sa nu se supere. Trebuie sa spun ca mai apoi cand a crescut , dupa cercei a fost identificata ca fiind fetita , deoarece nu ma prea omor cu roz, paiete si sclipiciuri, asa ca hainutele ei sunt pe nuante de verde, bleu, gri...
De mancare ...pot sa ma laud ca nu am nici pofte, nici greturi asa ca am facut supa de galuste si mancarica de cartofi.
Urez bun venit noilor burtici, si sa auzim numai de bine !
seara frumoasa va doresc
Vasari spune:
Multumesc si eu pentru parola, am vazut pozele si sincer sunteti niste gravidute superbe, sper sa reusim sa ne cunoastem. :) Eu am si zile bune. :)) Azi a fost una cam rea.
Olguta, o sa pastrez ambii doctori la care merg, unul la Giulesti, altul la Universitar. La Medlife pt nastere se poate merge cu doctorul tau, dar costa cu 20 mil in plus parca, deci se ajunge la un total de vreo 90 mil. Pentru mine acum e o solutie mult prea exotica. Iar asta cu evitarea anesteziilor la nasterea naturala o stiu si eu. La Giulesti cand am nascut se aplica aceeasi politica, tocmai fusese un incident. Am avut un mare noroc. Iar eu fara anestezie nu nasc, il tin pe bb in burtica si un an.
La Universitar merg la dr Dumitru Mircea, este mai in varsta, dar foarte cald si imi explica tot ce ma intereseaza. Mi-a mai fost recomandat dr Cristian Radoi, dar e asa vedeta ca nu vreau sa ma bag. Imi place sa am pe cineva pe care-l pot gasi cand am nevoie. Cu nasterea ai dreptate, refacerea e foarte rapida la cea naturala, eu topaiam foarte vesela a doua zi, insa fara anestezie nu ma simt in stare sa nasc, mai ales ca stiu cum a fost prima data. (Chiar daca a doua oara ar fi mai usor.)
Joy, cam asa cu cerceii. Eu personal nici nu am gaurile simetrice si acum nu mai port cercei deloc. Parca am purtat din inertie toata viata. Daca as mai avea o fetita as lasa-o sa hotarasca singura cand vrea sa isi faca.
Claudit, bine ai venit !
Madalina, felicitari pentru eco ! :)
Stirea asta cu indemnizatia vine peste altele rele pe care le-am primit zilele astea...
Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice
descultu spune:
stiu ca nu am mai scris de mult de vreo 2 sapt da acum o sa recuperez
ce sa va zic am 8 sapt si 5 zile azi luni si vineri ce a trecut am inceput sa am niste scurgeri maronii,nu mult dar suficient cit sa ma panichez asa ca am pus mina pe tel am sunat dr care din fericire era de garda ,m-am prezentat la ea in sec 2 si mi-a facut eco ea a zis ca e bine bb mai crescuse ,nu am deslipire de placenta sau ceva mai grav dar totusi ca sa stau eu mao linistita a zis ca daca vreau sa ma internez sa-mi faca la 6 ore niste injectii cu solutie litica care doare destul de tare dar asta e suport acum.
asa ca de vineri sunt in spital la pantelimon ,intree timp mi s-a oprit singerarea dar a considerat sa mai stau si azi toata ziua sper ca miine sa plec acasa
mi-a facut alta eco azi dim bb e mai mare a mai crescut fata de vineri azi avea 2,3 cm si 180 de batai pe min
acum daca plec treb sa stau linistita in pat fara efort si sa vedem cin o sa ma mai cheme la control
daca ar fi dupa mine as veni in fiecare sapt
dr mea este rotaru ramona de la sp pantelimon ,daca mai sunt gravidute care stiu de ea dati-mi si mie un semn
sper ca pe viitor sa am vesti mai bune
va pup
+8
ALEXA1985 spune:
Ecografia a fost o minunatie. Bebe sarea de mama focului, toate valorile sunt bune , dar nu a putut sa imi spuna ce este. Mai am de asteptat, cel putin 4 saptamani. M-am programat la eco de trimistrul 2 pe 5 iulie. Va pup. O seara buna.
citat din mesajul lui misticgirl Fetelor, plec acasa! Ma doare capul de vreo 10 minute. Urasc durerea asta de cap, ma doare cand fiecare pas pe care il fac!!! ALEXA, asteptam vesti de la eco!!!! Va pup, Claudia 12+ cu Nicholas (25.11.04) http://community.webshots.com/user/misticgirl |
12+
ana_o spune:
Claudit@, bine ai venit! bebe sanatos si nastere la termen iti dorim!
Madalina, ma bucur ca esti happy cu vestile de azi, eh, fericirea te-a facut sa si mananci, ceea ce e un lucru bun! Speram sa scapi de rau definitiv!
ALEXA, la fel, felicitari pentru analizele bune si sa continue toate analizele la fel!
Iar am ajuns tarziu, nu mai e nimeni, raspunsul la intrebari il dau maine, cand suntem toate on. Va pup, un somn cat mai linistit!
Ana
14
Olgutzika spune:
Neata, fetelor!
Am adormit la 1 si m-am trezit la 6 , am un gol in stomac ditamai si niste emotii de nu va spun. Parca ar fi prima eco din viata, nici la aia nu imi aduc aminte sa fi fost asta stresata .
Vasari, nu stiu prea multe de Dumitru Mircea, Radoi a fost de garda in noaptea dupa ce am nascut si a fost rugat de doctorita mea sa treaca peste noapte pe la mine sa vada ce fac. Super-atent si dragut, de fapt atunci eu iubeam pe toata lumea , eram extrem de euforica si de fericita. Acum...iarasi vorbesc din gura lumii, zice-se ca ar fi mai bune conditiile de la Municipal decat cele din Giulesti. La Municipal stai cu bebe in camera ( a fost motivul nr 1 pentru care am ales prima oara sa nasc acolo ), la Giulesti ai super-sectie de neonato...Ma rog, putem face comparatii, daca vrei, poate sunt motive care inclina balanta, pe langa cel cu anestezia. Eu una am fost fff multumita de Municipal, sa stii.
Alexa, felicitari!!! Sa auzim numai vesti bune.
Gata, va pup!
andreeacc spune:
Buna dimineata! m-am bucurat sa citesc asa multe vesti bune, felicitari mamicilor!
Incet-incet scapam de greata si poate si de temeri.
Siuta ce analize ai facut?
Descultu, ai grija de tine, respecta ce ti-a spus medicul si cu siguranta totul va fi bine.
Andreea, mami de baiat si 14+ cu
asa creste bebelusa
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care