Burtici cu ursuleti nov - dec 2010 (32)
Raspunsuri - Pagina 17
andreeacc spune:
Vasari, pe Iosup, il gasesti la CMU Unirea 021 9268 sau la Fortis str. Sandu Aldea nr 86 021 310 72 31 sau 0724 46 46 46; la CMU cam cu 2 luni inainte trb sa te programezi, la Fortis merge mai repede.
Andreea, mami de baiat si 14+ cu
asa creste bebelusa
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care
andreeacc spune:
Felicitari Olga ptr fetita! Sara este un nume foarte frumos.
Andreea, mami de baiat si 14+ cu
asa creste bebelusa
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care
sunset_zuzi spune:
anca eu nu cred ca o sa fie mai bine niciodata pt ca or sa vada ca "fraierii" inghit toate galustile lor si atunci o sa fie "criza ever"....sau o sa treca in mod miraculos doar in perioada campaniilor electorale cand ne arunca 2 mici cu mustar ca sa ii votam
Doamne ai grija si de noi 12+
celesta spune:
Va vad suparate pe subiectul cu micsorarea retributiilor pe perioada concediului de crestere copil, nu vreau sa pun gaz pe foc, dar deciziile politice care se iau acum nu au nimic de-a face cu economia... nu pui taxa pe saracie in conditii de criza, ci taxa pe lux... un pic de bunavointa si se puteau lua decizii cu cap, nu sa fie strans de gat acel segment al populatiei care nu se poate apara (pensionarii, bugetarii, mamele cu copii mici, handicapatii, etc)...
Intr-o tara civilizata, pe timp de criza, in speta Germania anul trecut, a majorat alocatia pt copil (nu mare lucru, 5-10 euro, dar e majorare, nu micsorare). Si nu va imaginati ca au luat decizia asta ca au avut de unde, vai in ce tara bogata locuiesc, sa nu fim naive...
14+
ratusca83 spune:
Buna fetelorrrrr..va dulce, dulce..si mi-a fost tare dor de voi..zilele astea am fost foarte ocupata pt ca au venit viitorii fini pe la noi si am pus la punct unele detalii, am fost la restaurant..ehe..multa munca..acum sunt acasa.am terminat de facut curat.
LORI bine ai venit printre noi, sarcina usoara si bebe sanatos si frumos..Imi pare rau pt sarcina pierduta,,,te inteleg perfect pt ca si eu am trecut anul trecut prin asa ceva.ramane sa ne rugam la Doamne Doamne sa ne dea sanatate.
olguta felicitari pt fetita...
Ce sa mai zic..cam slaba activitatea pe aici...Fetelor care ati fost la intalnire, sunteti minunate..imi pare rau ca n-am putut ajunge..data viitoare ma dau peste cap si am sa vin..pupici multi
10+ si ingeras in ceruri
mirunam spune:
Citat: |
citat din mesajul lui celesta Va vad suparate pe subiectul cu micsorarea retributiilor pe perioada concediului de crestere copil, nu vreau sa pun gaz pe foc, dar deciziile politice care se iau acum nu au nimic de-a face cu economia... nu pui taxa pe saracie in conditii de criza, ci taxa pe lux... un pic de bunavointa si se puteau lua decizii cu cap, nu sa fie strans de gat acel segment al populatiei care nu se poate apara (pensionarii, bugetarii, mamele cu copii mici, handicapatii, etc)... Intr-o tara civilizata, pe timp de criza, in speta Germania anul trecut, a majorat alocatia pt copil (nu mare lucru, 5-10 euro, dar e majorare, nu micsorare). Si nu va imaginati ca au luat decizia asta ca au avut de unde, vai in ce tara bogata locuiesc, sa nu fim naive... 14+ |
Celesta, acum o saptamana ii spuneam sotului ca ar trebui sa ne conduca nemtii vreo 10 ani ca sa ne revenim (era vorba bunicii ). Sincer, daca ma gandesc mai bine, ar fugi mancand pamant vazand ce mentalitate avem.
Ceea ce spui tu este corect. Nu sunt o sustinatoare a taxei pe lux, insa in situatii de criza asa este corect.
Criza este peste tot, nu numai la noi, dar la noi ceea ce se obtine din cele nspe taxe se duce in buzunarele lor.
MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 13+
cor-cora spune:
Olga-felicitari pt fetita!
Anya-La 12 sapt si 1 zi ,mi-a zis ca am baietel.La 8 sapt am facut prima eco cu el.Ieri la 13 sapt si o zi ,am repetat morfologia cu dr cu care voi naste si el mi-a spus ca este sigur ca este fata.
sunset_zuzi spune:
La prietenele mele de la aspirante cineva a pus asta http://www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/indemnizatia_pentru_cresterea_copilului_sa_ramana_85_din_salariu-p43516046.html...sa votam si noi...zic
Doamne ai grija si de noi 12+
ral_eli spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sunset_zuzi La prietenele mele de la aspirante cineva a pus asta http://www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/indemnizatia_pentru_cresterea_copilului_sa_ramana_85_din_salariu-p43516046.html...sa votam si noi...zic Doamne ai grija si de noi 12+ |
votat
11+
geniusamb spune:
done!
Citat: | ||
citat din mesajul lui ral_eli
votat 11+ |
14+