Burtici cu ursuleti nov - dec 2010 (32)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns geniusamb spune:

Felicitsari Olga!!

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeacc spune:

Fetelor, am fost in piata si am vazut ca au aparut ciresele, insa pretul m-a impiedicat sa le cumpar: 70 ron/kg.Mie imi plac, dar nici chiar asa...

Cat despre indemnizatii si restul, eu sunt f revoltata mai ales ca lunar platesc statului peste 40% din cat castig.Oricum nu mi-as fi permis sa stau acasa 2 ani cu copilul ptr ca nu pot renunta la ceea ce fac acum, dar macar cateva luni mi-ar fi placut sa ma dedic doar lui.

Andreea, mami de baiat si 14+ cu
asa creste bebelusa
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Anya, eu am facut si la prima sarcina morfologica la el la 13s si 1 zi. Si atunci si acum mi-a spus sexul, cu precizarea " cu o mica marja de eroare", Sof a ramas fetita, vedem acum

Anca, evident, asta e valabil pentru orice ecografie...Imi pare rau din tot sufletul pentru supliciul Soniei, si intr-un fel esecul lui in cazul ei ma face si mai increzatoare ca este atent. A masurat ffff atent toate organutele, toate osisoarele, toate fluxurile uterine, Dopplerul color cred ca l-a tinut dupa ceas vreo patru minute si i-a intors inimioara pe toate partile...Ce sa zic? Eu una sunt linistita...

Gata, chiar ca la munca cu mine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Citat:
citat din mesajul lui geniusamb

Fetelor , solutia nu este sa scazi veniturile populatiei. scazi puterea de cumparare si astfel influentezi si privatul (pe langa bugetari). Solutia este minimizarea achizitiilor (masini de protocol, diurne, calatorii afara, cazari enorme la hoteluri scumpe pentru deputati si parlamentari, recuperarea datoriilor - vezi Rompetrol etc). solutii s-ar gasi numai ca ar trebui sa sufere cine nu trebuie.
hai ca am luat foc aiurea... n am voie sa ma enervez ca se supara si BB

14+

Corect! Intram intr-un cerc vicios. Pacat ca sunt oameni care cred ca acesti bani retinuti aiurea se vor duce unde trebuie.

Sa nu uitam de ceasurile aurite, pasarile exotice din Cismigiu, autostrazi suspendate, sediul Primariei Capitalei inchiriat pe sume astronomice, palmierii disparuti de la Universitate, salariile d-lor de la putere, Loganurile de 80.000 Euro / buc etc...

MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cata2309 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ral_eli

cata2309 nu am vrut sa te supar doar ca eu nu pot fi optimista, as vrea si incerc sa ma relaxez pt bebe ca nu face bine atat stres.
anul trecut vorbeam cu niste prietene care au rude in germania si ne minunam cat de zgarciti/calculati pot fii: calculau benzina care o consuma de acasa la supermarket, apa la dus, etc. dar ca sa supravietuim trebuie sa facem si noi la fel
dar sa fim noi sanatosi, sa-l vad pe bebe in bratele mele vesel si ne vom descurca noi cumva

11+

Stai linistita draguta mea, ca nu m-am suparat. Dar asa cum ai zis si tu prea mult stres nu-i bun nici pt noi, nici pt bebe.Oricum, intr-un fel ne vom descurca noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Olga, felicitari ! Ce frumos cu 2 fetite !! Cati ani are cea mare?

Il trimit si eu pe tati la Victoriei, el a fost lovit din toate partile de masurile actuale. Salariul ii scade cu 25% ca e profesor. Bine ca nu e si pensionar si bolnav...

Pe mine cel mai tare ma infurie ce patesc batranii. Li se scade tot, se inchid spitalele, cresc toate cheltuielile. Si-asa erau intr-o situatie critica. Ajungem la genocid.

Si mie mi se paruse putin cat am stat 2 ani cu Maria, acum voiam sa stau 3. Sa vedem ce se alege de planurile mele.

Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

FEELICITARI Olgutzika! Sa iti traiasca Sara! Stii ca ma gandeam si eu la numele asta in cazul in care am fetite? hihi tare!

sugubina +10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Citat:
citat din mesajul lui andreeacc

Fetelor, am fost in piata si am vazut ca au aparut ciresele, insa pretul m-a impiedicat sa le cumpar: 70 ron/kg.Mie imi plac, dar nici chiar asa...

Cat despre indemnizatii si restul, eu sunt f revoltata mai ales ca lunar platesc statului peste 40% din cat castig.Oricum nu mi-as fi permis sa stau acasa 2 ani cu copilul ptr ca nu pot renunta la ceea ce fac acum, dar macar cateva luni mi-ar fi placut sa ma dedic doar lui.

Andreea, mami de baiat si 14+ cu
asa creste bebelusa
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care

Andreea initial au vrut sa renunte la alocatiile pentru copii din familii cu venituri peste medie, media lor fiind infima (se vehicula 1.000 Ron).

Nu este corect ca cei care aduc multi bani la stat, 40% dintr-un venit normal/mare nu e putin, sa fie si cei sanctionati ca le e prea bine.

Mie una nu imi convine sa imi arunce lunar 600 Ron in loc de cat iau dupa ce am cotizat cu varf si indesat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Imi da si mie cineva un contact pt Iosup, va rog ? Eu data trecuta am facut eco la Herghelegiu, dar se ajunge mult prea greu la el si obisnuieste sa pastreze informatiile pentru el, in sensul ca e f tacut.
Cat de repede se gasesc programari la Iosup?

Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirunam

Anca , daca ar fi doar o reducere cu 15 % ar fi ok. Accept sa mi se aplice acelasi conditii desi eu nu lucrez la stat si cotizez mult mai mult decat bugetarii. Dar ok, din spirit civic treaca.

Daca ajung la suma fixa, fie ea de 600 sau 1000 Ron scuza-ma dar sunt revoltata.

Ma constrang sa imi cresc copilul in cresa. Cresa care nu exista sau este infecta.

Ne-am obisnuit prea usor sa inghitim in sec si sa le gasim scuze, ba mai rau ii si votam, unii din convigere, altii pentru bani sau pentru un kg de faina.

Inteleg resemnarea unor oameni in varsta, desi ei sunt ceva mai inversunati, dar suntem tinere si inca mai putem face ceva pentru ca si copii nostri sa nu inghita in sec la randul lor...

Ai mare dreptate cu ce spui si te inteleg perfect ca si eu cotizez de ma ustura si nu am niciun beneficiu insa asa vad eu lucrurile acum si am speranta ca o sa fie bine desi acum ne cam omoara

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR UNIC!!!

Mergi la inceput