Burtici cu ursuleti nov - dec 2010 (32)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cata2309 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

Citat:
citat din mesajul lui mirunam

Anca eu credeam ca te alaturi la intalnirea din Pta Victoriei, sa nu imi spui ca esti de parte lor .

MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 13+

Nu sunt mama de partea lor ,dar privind realist sunt cam singurele solutii pe care le puteau lua la momentul asta si in situatia in care ne aflam acum .Normal ca nu ne comvine situatia mai ales cat ne atinge la bani dar ceva trebuie facut si pentru a scapa din rahat trebuie sa contribuim toti....acum astept rosiile in cap

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR UNIC!!!

Chiar daca nu ne place, e evident ca ai dreptate.
Si totdeauna ma consolez cu ideea ca sunt atatia care o duc mult mai rau ca noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rala spune:

Anca, si eu sunt de aceeasi parere, deci putem imparti rosiile. De ce am ajuns aici? De ce sa platim oalele sparte de altii? De ce sa mergem tot in jos si nu in sus... astea sunt cu totul alte intrebari.
Nici eu n-o sa ma descurc stralucit, si eu as vrea sa stau cat mai mult cu puiul in primul an, dar probabil ca nu va fi posibil.

12+
"Babies are such a nice way to start people."
-- Don Herold

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Hello!

M-am intors . Am inca o fetita ! Pe care o va chema Sara, dupa dorinta lui tati.

Toate sunt ok, e cu 6 zile mai maricica decat varsta sarcinii dupa UM, are 8.21cm CRL si 94 g A fost masurata si verificata si intoarsa pe toate partile. Si e bine, ceea ce ma linisteste enorm! Sa fim sanatosi cu totii, si trecem si peste indemnizatii micsorate si peste tot!

PS Anca, eco e semnata si parafata de Iosup, l-am si intrebat de dreptul lui la libera practica..nici vorba , e bine merci, la purtator.

Gata, la munca, ca se pare ca o sa stau mai mult decat imi planificasem la serviciu si ca o sa ma intorc la fel de devreme ca prima oara...Dar, din nou, sanatosi sa fim!!!

Va Olga!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

cata2309 nu am vrut sa te supar doar ca eu nu pot fi optimista, as vrea si incerc sa ma relaxez pt bebe ca nu face bine atat stres.
anul trecut vorbeam cu niste prietene care au rude in germania si ne minunam cat de zgarciti/calculati pot fii: calculau benzina care o consuma de acasa la supermarket, apa la dus, etc. dar ca sa supravietuim trebuie sa facem si noi la fel
dar sa fim noi sanatosi, sa-l vad pe bebe in bratele mele vesel si ne vom descurca noi cumva

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Olga ma bucur ca s-a rezolvat ,dupa mine este un medic bun si nu am nimic sa ii reprosez ca la el am facut morfologiile.Asta ca a fost totul ok dar daca ai ceva si nu vede ...

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR UNIC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cor-cora

Simona Maris -multumesc pentru raspuns.
Lori-bine ai venit!Sarcina usoara.
Felicitari tuturor fetelor care si-au vazut/revazut copilasii la eco.
Eu am facut prima eco la 8 sapt la dr Iosup ,drept urmare pt morfofetala mi-am facut prog tot la dansul.Intre timp mi-am gasit dr cu care voi naste ,care si el m-a programat pt morfo.In concluzie am facut 2 morfo la distanta de 4 zile.Rezultatele sunt cam la fel ,cu mici deosebiri la masuratori .normal.Singura "prob"ar fi ca Ioup a vazut un baietel ,iar dr meu o fetita.Mai este cineva in situatia asta???

Cora tie ti-a zis la 8 saptamani ce e? sau am inteles eu gresit. Eu tot la Iosup am fost dar la 13 saptamani si 3 zile. Stiu ca eco de primul trimiestru se face intre saptamana 11 si 13 si 6 zile. Mie mi-a zis ca e baiat, sper sa nu se fi inselat

Ana 14+
Minunate sunt lucrurile tale Doamne!
Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rala spune:

Bravo Olga! E mare pitica ta! Sa se faca si mai mare si sa fie totul bine pana la final.
Ca tot vorbim de vorbe si alte barfe, am auzit acum ca gigacaloria se va scumpi cu pana la 250%... de asta ce mai ziceti?

12+
"Babies are such a nice way to start people."
-- Don Herold

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Olgutzika

Hello!

M-am intors . Am inca o fetita ! Pe care o va chema Sara, dupa dorinta lui tati.

Toate sunt ok, e cu 6 zile mai maricica decat varsta sarcinii dupa UM, are 8.21cm CRL si 94 g A fost masurata si verificata si intoarsa pe toate partile. Si e bine, ceea ce ma linisteste enorm! Sa fim sanatosi cu totii, si trecem si peste indemnizatii micsorate si peste tot!

PS Anca, eco e semnata si parafata de Iosup, l-am si intrebat de dreptul lui la libera practica..nici vorba , e bine merci, la purtator.

Gata, la munca, ca se pare ca o sa stau mai mult decat imi planificasem la serviciu si ca o sa ma intorc la fel de devreme ca prima oara...Dar, din nou, sanatosi sa fim!!!

Va Olga!

Felicitari! Sa va traiasca si sa a bucurati de cele 2 minuni din viata voastra!

Victoria, mami de Anna Sofia, 12+ cu inimioara

Sofia, 1 an si 8 luni

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniusamb spune:

Fetelor , solutia nu este sa scazi veniturile populatiei. scazi puterea de cumparare si astfel influentezi si privatul (pe langa bugetari). Solutia este minimizarea achizitiilor (masini de protocol, diurne, calatorii afara, cazari enorme la hoteluri scumpe pentru deputati si parlamentari, recuperarea datoriilor - vezi Rompetrol etc). solutii s-ar gasi numai ca ar trebui sa sufere cine nu trebuie.
hai ca am luat foc aiurea... n am voie sa ma enervez ca se supara si BB

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Anca , daca ar fi doar o reducere cu 15 % ar fi ok. Accept sa mi se aplice acelasi conditii desi eu nu lucrez la stat si cotizez mult mai mult decat bugetarii. Dar ok, din spirit civic treaca.

Daca ajung la suma fixa, fie ea de 600 sau 1000 Ron scuza-ma dar sunt revoltata.

Ma constrang sa imi cresc copilul in cresa. Cresa care nu exista sau este infecta.

Ne-am obisnuit prea usor sa inghitim in sec si sa le gasim scuze, ba mai rau ii si votam, unii din convigere, altii pentru bani sau pentru un kg de faina.

Inteleg resemnarea unor oameni in varsta, desi ei sunt ceva mai inversunati, dar suntem tinere si inca mai putem face ceva pentru ca si copii nostri sa nu inghita in sec la randul lor...

MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 13+

Mergi la inceput