Burtici cu ursuleti nov - dec 2010 (32)
Raspunsuri - Pagina 18
mirunam spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ral_eli
votat 11+ |
Si eu!
Sunset, ai vazut ce solidaritate e la topicul special. Nici nu mai intru! Dupa postarea ta a mai aparut o parere superioara...
MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 13+
alinushca spune:
Citat: |
citat din mesajul lui celesta Va vad suparate pe subiectul cu micsorarea retributiilor pe perioada concediului de crestere copil, nu vreau sa pun gaz pe foc, dar deciziile politice care se iau acum nu au nimic de-a face cu economia... nu pui taxa pe saracie in conditii de criza, ci taxa pe lux... un pic de bunavointa si se puteau lua decizii cu cap, nu sa fie strans de gat acel segment al populatiei care nu se poate apara (pensionarii, bugetarii, mamele cu copii mici, handicapatii, etc)... Intr-o tara civilizata, pe timp de criza, in speta Germania anul trecut, a majorat alocatia pt copil (nu mare lucru, 5-10 euro, dar e majorare, nu micsorare). Si nu va imaginati ca au luat decizia asta ca au avut de unde, vai in ce tara bogata locuiesc, sa nu fim naive... 14+ |
taman despre asta e vorba. ca sunt niste deczii care nu au cum sa genereze alte efecte decat scaderea puterii de consum, explozia preturilor si saracirea intregii populatii (da si a celor care nu se simt afectati acum in momentul asta strict). cati oameni isi vor pierde creditele si casele si vor ajunge un soi de sclavi ai companiilor pentru care vor lucra ca sa-si plateasca chiria? cati batrani nu vor mai avea medicamente si se vor "curata"? si cu cat o sa mai scada populatia activa a tarii daca oamenii care beneficiau de rezultatu lmuncii lor prin indemnizatii nu-si vor mai permite sa faca copii? nu sunt niste masuri economice sunt niste masuri anti-economice, poate sa vada asta si un elev de la liceu care si-a studiat putin manualul, au spus-o si FMI-ul asa in treacat.
cat despre a ne conduce germanii... intr-un fel ne si conduc pentru ca banii pe care ii primim cu dobanda de la FMI sunt si ai germanilor. scot si ei un ban cu dobanzile de pe urma prostiei noastre.
Mami de (28.10.2008) si bb2 13+
sunset_zuzi spune:
citat din mesajul lui mirunam Sunset, ai vazut ce solidaritate e la topicul special. Nici nu mai intru! Dupa postarea ta a mai aparut o parere superioara... MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 13+ |
daaaaa.....no commnet
Doamne ai grija si de noi 12+
ana_o spune:
Am auzit si eu la Magic Fm ca de la 1 iulie vor modifica indemnizatia, dar nu se stie ce va vota Parlamentul, ori 600 ron ori mai putin de 85% din cat e acum. Aiurea. Eu pot doar sa fiu alaturi de voi, am firma, dar de lucrat nu lucrez si nu ma agit, doar va sunt solidara si va sustin cat pot, ce faceti voi, fac si eu! Merg cu voi la greve, la revolte, sustin mamele si viitoarele mame!
Spun si eu "bun venit" lui Lori, sarcina la termen si bebe sanaatos!
Legat de scurgerile maronii, am sunat dr si mi-a zis ca daca nu e sange, sa iau Gynozol, 6 zile, 1/zi, seara. Dar numai daca sunt sigura ca nu e sange. Si sange nu e clar!
Mai adaug si ca ieri mi-am luat crema antivergeturi de la iVatherme si mi-a recomandat-o chiar tipa de la Sensiblu, care si ea e insarcinata. Eu fac si masaj seara si fetele mi-au spus ca mai toate clientele lor si-au luat acum iVatherme anticelulitic si antivergeturi si e f bun. Nu e lipicios si intra rpd in piele. Plus mi s-a recomandat ca seara sa folosesc ulei de masline pe burtica si doar dimineata crema antivergeturi.
Scuze daca v-am ametit cu alte informatii in afara de subiectul zilei, legat de indemnizatie. Stiu si va cred ca sunteti suparate. Acum vorbesc si cu prietena mea, care si ea e suparata, e deja mama, dar si ea va suferi daca se intampla neprevazutul, pentru ca are salariu mare si ii convine suma care-i intra acum in cont, o deprima gandul de 600 ron/luna.
Of, Romanica noastra de toata jena... vorba lui Badea, traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul...
Ana
15
MSymo spune:
Acum vroiam sa va dau link-ul cu petitia....dar vad ca cineva a fost mai rapid.
Symo 15+
ancadragoman spune:
citat din mesajul lui sunset_zuzi La prietenele mele de la aspirante cineva a pus asta http://www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/indemnizatia_pentru_cresterea_copilului_sa_ramana_85_din_salariu-p43516046.html...sa votam si noi...zic Doamne ai grija si de noi 12+ |
votat si dat mai departe
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
celesta spune:
citat din mesajul lui alinushca taman despre asta e vorba. ca sunt niste deczii care nu au cum sa genereze alte efecte decat scaderea puterii de consum, explozia preturilor si saracirea intregii populatii (da si a celor care nu se simt afectati acum in momentul asta strict). cati oameni isi vor pierde creditele si casele si vor ajunge un soi de sclavi ai companiilor pentru care vor lucra ca sa-si plateasca chiria? cati batrani nu vor mai avea medicamente si se vor "curata"? si cu cat o sa mai scada populatia activa a tarii daca oamenii care beneficiau de rezultatu lmuncii lor prin indemnizatii nu-si vor mai permite sa faca copii? nu sunt niste masuri economice sunt niste masuri anti-economice, poate sa vada asta si un elev de la liceu care si-a studiat putin manualul, au spus-o si FMI-ul asa in treacat. cat despre a ne conduce germanii... intr-un fel ne si conduc pentru ca banii pe care ii primim cu dobanda de la FMI sunt si ai germanilor. scot si ei un ban cu dobanzile de pe urma prostiei noastre. Mami de (28.10.2008) si bb2 13+ |
Aici cu scosul banilor de pe urma prostiei romanilor, te inseli... Nu mai departe cazul Greciei, pt care daca noi nemtii vom trimite bani (imi permit sa ma situiez in categoria nemtilor pt ca am dubla cetatenie romana-germana) asa cum vrea madam Merkel o sa platim impozite mai mari de o sa ne sara ochii... Criza dintr-o tara din EU trage in jos celelalte tari mai ales cand se intervine cu ajutoare banesti...
Media romaneasca transmite numai ce dicteaza interesele obscure ale politicienilor si afaceristilor romani, nu exista nici la acest moment libertatea presei, e manipulare pe fata... Incurajez toate fetele sa citeasca presa online internationala si sa urmareasca buletinele de stiri si emisiunile din alte tari, nu traducerile si transmisiile romanesti de pe posturi straine... Surpriza va fi mare...
14+
MSymo spune:
Fetelor cica au dat acum pe Realitatea, indemnizatia va fi fixa 800 lei! Semnati petitia si trebuie sa facem ceva, am platit atatea impozite!!!!!
Symo 15+
ral_eli spune:
aveati dreptate despre topicul cu cic: mia mult sange rau imi fac . pfiu ...
cei din afara au uiatat probabil cum se traieste in Rom , nu e vorba ca ne pun biruri mari si taxe , dar de ACELE TAXE NU BENEFICIEM DELOC, in germania nu cred ca te duci cu hartia igienica la spital sau dc ai o problema cu justitia sau politia ti se cere spaga.
in fine, noi sa fim sanatosi ca emigram toti in congo
11+
mirunam spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui celesta
Aici cu scosul banilor de pe urma prostiei romanilor, te inseli... Nu mai departe cazul Greciei, pt care daca noi nemtii vom trimite bani (imi permit sa ma situiez in categoria nemtilor pt ca am dubla cetatenie romana-germana) asa cum vrea madam Merkel o sa platim impozite mai mari de o sa ne sara ochii... Criza dintr-o tara din EU trage in jos celelalte tari mai ales cand se intervine cu ajutoare banesti... Media romaneasca transmite numai ce dicteaza interesele obscure ale politicienilor si afaceristilor romani, nu exista nici la acest moment libertatea presei, e manipulare pe fata... Incurajez toate fetele sa citeasca presa online internationala si sa urmareasca buletinele de stiri si emisiunile din alte tari, nu traducerile si transmisiile romanesti de pe posturi straine... Surpriza va fi mare... 14+ |
Intr-adevar, daca ne-a fi condus nemtii eram departe. Pana la proba contrara suntem condusi de cei pe care ii alegem si daca ajungem la FMi e vina lor nu a nemtilor.
MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 13+