Burtici cu ursuleti nov - dec 2010 (32)
Raspunsuri - Pagina 14
mirunam spune:
Citat: |
citat din mesajul lui LORI Buna fetelor, cred ca ma alatur si eu odiseei voastre. Asta dupa ce am pierdut o sarcina anul trecut ... si am fost la pamant cu moralul. Sunt deci Lori si DN 04.02.1982,UM 28.02.2010,DPN 03.12.2010 "When one of your dreams come true, you begin to look at the others more carefully." |
Lori bine ai venit! Sarcina usoara, bebe sanatos si la termen!
MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 13+
alinushca spune:
nu ma resemnez. ma duc sa fac papica. si cu noi stie Dumnezeu ce va face.
Mami de (28.10.2008) si bb2 13+
misticgirl spune:
citat din mesajul lui florina22 neata all, eu ma confrunt de vreo cateva zile bune cu o durere de cap groaznica, cand ma ia cand ma lasa, insa este f puternica...voi patiti asa ceva? am citit pe net ca ar fi normal, oricum vineri ma vad cu dra mea si ii voi spune... si apoi, mai e ceva: mi se pare ca nu se vede burtica asa cum ar trebui, ca doar avem 14 sapt ...ma uit in fiecare oglinda, geam de masina, geam de magazin sa vad dcaa se vede :))) [+13 sapt] |
Sie eu m-am confruntat 2 zile cu o astfel de durere de cap (cand aveam 9 sapt+) si acum ma confrunt din nou, de aseara. Ma doare capul de aseara, de pe la 5...ca si la tine ma doare foarte tare, ma mai lasa. Am observat ca ma doare mai ales cand merg, cand ma aplec si ma ridic sau daca fac cel mai mic efort. Maine merg si eu la eco si o sa-l intreb pe Gherasie. Nu am luat nicio pastila pt durerea de cap, dar devine din ce in ce mai stresanta.
Vorbind despre burtica, nu-ti face probleme, o sa vezi ce burtica mare si frumoasa vei avea in cateva sapt/luni. La prima sarcina nu s-a vazut deloc ca sunt gravida pana la 13 sapt, apoi incet-incet a inceput sa se vada burtica...dar vizibil a fost cred ca pe la 4 luni .
Claudia 12+ cu Nicholas (25.11.04)
http://community.webshots.com/user/misticgirl
douradoudou spune:
lori esti pe lista...te asteptam la o vorba...o pofta sau mai multe.. si poze pe picasa..
Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
si 13+
cor-cora spune:
Simona Maris -multumesc pentru raspuns.
Lori-bine ai venit!Sarcina usoara.
Felicitari tuturor fetelor care si-au vazut/revazut copilasii la eco.
Eu am facut prima eco la 8 sapt la dr Iosup ,drept urmare pt morfofetala mi-am facut prog tot la dansul.Intre timp mi-am gasit dr cu care voi naste ,care si el m-a programat pt morfo.In concluzie am facut 2 morfo la distanta de 4 zile.Rezultatele sunt cam la fel ,cu mici deosebiri la masuratori .normal.Singura "prob"ar fi ca Ioup a vazut un baietel ,iar dr meu o fetita.Mai este cineva in situatia asta???
cata2309 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ral_eli
eu nu sunt nici optimista nici pesimista. sunt realista si realitatea este ca guvernantii nostrii au cheltuit in 4 luni cat tot anul 2009 (si nu pe salariile bugetariilor care chiar au scazut anul asta) pe furturi deale lor! trebuie sa ne facem socotelile bine si sa stam ca ursii la barlog. eu sunt f suparata: eu am parinti pensionari , soacra somera, socru bugetar si bunici bolnavi si sunt convinsa ca vor marii si tva si impozitul deci vor creste facturile la cer nici nu ai cuvinte sa mai comentezi 11+ |
Te inteleg perfect...Nici situatia mea nu e una stralucita. Ne descurcam greu cu salariile intregi si cand suntem doar doi, nu stiu ce vom face atunci. Dar incerc sa ma mentin pe linia de plutire.
ancadragoman spune:
citat din mesajul lui mirunam Anca eu credeam ca te alaturi la intalnirea din Pta Victoriei, sa nu imi spui ca esti de parte lor . MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 13+ |
Nu sunt mama de partea lor ,dar privind realist sunt cam singurele solutii pe care le puteau lua la momentul asta si in situatia in care ne aflam acum .Normal ca nu ne comvine situatia mai ales cat ne atinge la bani dar ceva trebuie facut si pentru a scapa din rahat trebuie sa contribuim toti....acum astept rosiile in cap
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
Joy21 spune:
Bine ai venit Lori!
Apropo de masurile bugetare. Mi se pare penibil cum s-au gasit ei sa ia de la pensionari, persoane cu handicap si mame cu copii, De ce oare nu se gandesc mai degraba la cei care au venituri si profituri de miliarde. Cu putinul luat de la niste amarati cred ei ca vor scoate tara din criza? Sa le fie rusine!
Victoria, mami de Anna Sofia, 12+ cu inimioara
Sofia, 1 an si 8 luni
David Lloyd George