Burtici cu ursuleti nov - dec 2010 (32)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreeacc spune:

Mirunam si alinushca, ma alatur si eu intalnirii din Pta Victoriei; am citit subiectul cu pricina .

Andreea, mami de baiat si 14+ cu
asa creste bebelusa
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniusamb spune:

Eu ies in strada!! http://www.hotnews.ro/stiri-esential-7256924-vass-consiliera-premierului-emil-boc-discuta-reducerea-alocatiei-pentru-mame-cel-mai-probabil-scadea-procentul-85. htm
Mi se pare o nemernicie! Altceva nu au reusit sa gandeasca in afara de scaderea pensiilor, salariilor, indemnizatiilor si, in urmeaza cu certitudine marirea TVA si cota unica.
inteleg ca e 100% sigur ca procentul va scadea de la 85%. insa nu e clar daca va fi o suma fixa sau ce procent va fi.. am emotii si ma revolta si scarbeste in acelasi timp politica din Romania. macar in grecia oamenii si au spus punctul de vedere..

in alta ordine de idei, am vazut ca suntem deja 75!!! acum intru sa vad pozele de la intalnire..cred ca v-ati distrat pe cinste :) week endul asta ne am mutat insa urmatoarea intrunire nu o mai ratez

pupici la burtici

12+

Mergi la inceput

uitasem sa updatez semnatura

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LORI spune:

Buna fetelor, cred ca ma alatur si eu odiseei voastre. Asta dupa ce am pierdut o sarcina anul trecut ... si am fost la pamant cu moralul.
Sunt deci Lori si DN 04.02.1982,UM 28.02.2010,DPN 03.12.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

Citat:
citat din mesajul lui cata2309
Dar, sa fim optimiste si sa speram ca dragii nostri guvernanti nu vor recurge la masuri de genul asta.

eu nu sunt nici optimista nici pesimista. sunt realista si realitatea este ca guvernantii nostrii au cheltuit in 4 luni cat tot anul 2009 (si nu pe salariile bugetariilor care chiar au scazut anul asta) pe furturi deale lor!
trebuie sa ne facem socotelile bine si sa stam ca ursii la barlog.
eu sunt f suparata: eu am parinti pensionari , soacra somera, socru bugetar si bunici bolnavi si sunt convinsa ca vor marii si tva si impozitul deci vor creste facturile la cer
nici nu ai cuvinte sa mai comentezi

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

masurile sunt deja luate. ce sa mai... FMI-ul e foarte incantat de masuri... care ne vor adanci si mai tare tot in mrejele lor. daca ies oamenii in strada am o banuiala ca nu se va face nimic. pentru ca partidele de opozitie se tot plang pe la televizor dar din cate stiu eu nici "nu s-au putut pune de acord" asupra unei motiuni de cenzura. cu alte cuvinte lasa tacit sa treaca treaba asta dar sa nu fie pe mainile lor pe cat posibil.

Mami de (28.10.2008) si bb2 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinushca

masurile sunt deja luate. ce sa mai... FMI-ul e foarte incantat de masuri... care ne vor adanci si mai tare tot in mrejele lor. daca ies oamenii in strada am o banuiala ca nu se va face nimic. pentru ca partidele de opozitie se tot plang pe la televizor dar din cate stiu eu nici "nu s-au putut pune de acord" asupra unei motiuni de cenzura. cu alte cuvinte lasa tacit sa treaca treaba asta dar sa nu fie pe mainile lor pe cat posibil.

Mami de (28.10.2008) si bb2 13+

Sa nu imi spui ca te resemnezi

MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 13+

Mergi la inceput

bine ai venit Lori!! sarcina usoara si BB sanatos

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Anca eu credeam ca te alaturi la intalnirea din Pta Victoriei, sa nu imi spui ca esti de parte lor .

Andreea, Geniusamb, coresct ar fi sa iesim daca e clar ca asa fac. Dar imi este teama ca vor cadea toti in resemnare, isi vor plange de mila si vor inghiti in sec...

Azi ascultam Locul potrivit - Guess Who... se potriveste. In Congo e cald si bine asa ca ma orientez.

MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

lori bine ai venit in grupul nostru ! sarcina fara problema si nastere la termen!

11+

Mergi la inceput