Burtici cu ursuleti nov - dec 2010 (32)
Raspunsuri - Pagina 12
anya2010 spune:
Doura reteta ta suna delicios dar nu stiu daca se gasesc la noi muguri de pin prin magazine , o sa intreb la plafar poate am noroc.
Ana 14+
Minunate sunt lucrurile tale Doamne!
Minunea mea
rala spune:
Florina, si eu am avut dureri de cap si s-au rezolvat cu cafea. Si am vazut la sefa mea gravida, un baton care se numea "4HEAD", un fel de "vaselina chinezeasca" de pe vremuri cu care se dadea pe frunte si cica facea minuni. Ea si-o luase din UK.
Burta nici la mine nu se vede, desi imi doresc ca nebuna. Ajuta daca imi pun bluze de gravida, din alea cu incretituri pe laterale si un pic mulate.
Doura si pe mine m-ai omorat cu reteta ta, in uic& fac si eu! Cine gaseste muguri de pin in BUc sa ma anunte si pe mine unde.
12+
"Babies are such a nice way to start people."
-- Don Herold
pissi78ro spune:
ana_o - cum te mai simti? esti bine? ai vorbit cu dr?
Si pt mine girls, a mai avut cineva asa dureri cum scriam mai sus? De spate, in zona lombara, cam ca la menstruatie dar mult mai reduse? Sa fie de la fixarea in uter sau sa fie ceva periculos?
7+
mirunam spune:
Sunset, Ana, felicitari pentru semnatura
Florina, ai masurat tensiunea. Poate fi prea joasa sau prea mare si de aceea nu scapi. Unde mai pui ca fost inorat zilele astea...
Am intrat la subiectul cu pricina. No comment. Alinushca a descris finut ce se intampla. In afara de cateva persoane care sunt impotriva marea majoritate este pentru si ne trimite la cresa.
Am postat, de amorul luptei inutile. Ori voi fi ignorata, cel mai probabil pentru ca nu am atacat pe nimeni ori se vor ridica nspe filozoafe - economiste.
Este jalnic ce se intampla...
Oricum s-a vehiculat o idee simpatica. Sa trimitem cate un Pampers, curat (aici am obiectiuni), la Cotroceni
MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 13+
douradoudou spune:
dupa amiaza o intreb pe mama de unde cumpara ea muguri de pin..dar sunt sigura ca se gasesc pe la hypermarketuri
Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
si 13+
marizta spune:
neata fetelor,
vesti proaste am auzit la radio: se taie din indemnizatia pt cresterea copilului de la 1 iul , dar nu s-a hot inca dak e o anumita suma....
niste tampiti,cum sa cresti un copil cu o suma mica.....chiar sunt curioasa ce suma o sa stabileasca
8 + saptamani
Doamne ai grija si de noi
sunset_zuzi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mirunam Sunset, Ana, felicitari pentru semnatura Florina, ai masurat tensiunea. Poate fi prea joasa sau prea mare si de aceea nu scapi. Unde mai pui ca fost inorat zilele astea... Am intrat la subiectul cu pricina. No comment. Alinushca a descris finut ce se intampla. In afara de cateva persoane care sunt impotriva marea majoritate este pentru si ne trimite la cresa. Am postat, de amorul luptei inutile. Ori voi fi ignorata, cel mai probabil pentru ca nu am atacat pe nimeni ori se vor ridica nspe filozoafe - economiste. Este jalnic ce se intampla... Oricum s-a vehiculat o idee simpatica. Sa trimitem cate un Pampers, curat (aici am obiectiuni), la Cotroceni MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 13+ |
fata draga te dadusem disparuta
Doamne ai grija si de noi 12+
ancadragoman spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pissi78ro ana_o - cum te mai simti? esti bine? ai vorbit cu dr? Si pt mine girls, a mai avut cineva asa dureri cum scriam mai sus? De spate, in zona lombara, cam ca la menstruatie dar mult mai reduse? Sa fie de la fixarea in uter sau sa fie ceva periculos? 7+ |
Trebuie sa fiti f atente cu durerile astea ,nicio durere nu e normala in sarcia ,asa ca daca nu trece cu no-spa fuga la dr sa nu fie ceva grav
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
mirunam spune:
Doura, scuze... multumesc mult pentru reteta!!! Mugurii d epin sunt deliciosi, chiar caut pentru ca vreau sa fac pesto, cel din comert e groaznic. Asa ca imediat ce gasesc fac reteta ta... sotul va fi incatat, carne tocata, usturoi...visul lui. Sa vad daca merita
Sunset tu stii ca eu sunt prima cu urarea . Din pacate muncesc si in afara biroului, am vrut moftul de a avea copil, acum la sapa ca sa aam cu ce sa il cresc.
Eu visez sa stau acasa cu bebe dar daca imi reduc la 600 sau chiar la 1000 pentru mine e mult mai putin decat iau .
Daca reduc iesim in strada??? Macar eu si Alinushca si tot iesim Ce intalniri in Herastrau, intalniri la Guvern
MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 13+
ancadragoman spune:
Pai o sa fie aglomeratie mare la Guvern ,pensionari ,bugetari si femei gravide +mame cu carucioare ....oricum aveti prioritate ca sunteti gravide
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!