Nou stil de viata (298)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Gabi am vazut frumusetea de baietel! M-am topiiiit!!!! E un bebe tare reusit asa ca din reviste nu alta! Asa repede ce mai trece timpul, incredibil.. cind ma uit la Letizia si deja la 4 luni si ceva e deja copiluta gata faza de bebelus nou nascut. Are 68cm si vreo 7 kg, nu stiu exact ca nu o mai cintaresc periodic.Doarme si fara mine si daca ati mai pomenit una ca asta, nu pot io fara ea sa dorm:)) Aldo doarme cu buni ca a venit mama sapt trecuta, Nadja cu papi si saracul mai mult o pazeste ca mica diva se zbenguie in pat de colo colo si io cu dulceata cea mezina si adorm si io ca un pui pe linga ea si am cel mai lin si fericit somn linga zgomotele si pisicelile ei prin somn:) viseaza si ride deja in somn! Lol rid cu barbata-miu ca in patul conjugal mi-e frica sa apar, ca la noi e grav de acuma, odat' se uita mai lung si gata gravida:) Imi leg trompele pe dupa ceafa cred.Letizia e bebe ca dupa carte, veselea, zimbareata, ride la noi, la catei, papa bine, ii place in carut la aer, noaptea doarme bine, papa in somn doar.Chiar azi i-am dat primele 2 lingurite de cereale, ceva bio de la milupa, i-a placut. Sa vedem , usurel usurel. Noi diversificarea am inceput-o de obicei mai tirzior, asa pe la 5 luni jumate. Cu fetele insa am facut asa probe de gust de pe la 4 luni si ceva. Deci cit sa incerce si alte gusturi nu neaparat de astimparat foamea.Avem timp. Nu facem nimic cu stres si graba:)Noi am avut invitati we asta, am fost ocupata, a fost tare misto. Ca pe aici nu e cu gateli si mincaruri cu 3 zile inainte, mai un resto, mai un gratar, mai o comanda, asa lejer si in voie fara sa resimta careva vreo greutate. Am iesit mult in formula completa, si ei au un copil.Asaaaa. Am inceput sportul de luni! Binisor ma prezint. Mult mai bine decit dupa sarcina cu Nadja, se vede sportul sustinut facut inainte de ultima sarcina. Muschii sunt la locul lor, o tira leneviti dar acolo:))Nu am un raport prea deosebit, stagnez. Si stiu de ce. E ca am cam papat in plus zilele astea. Dar imi revin eu.Iar is pe salate si peste. Cu astea doua ma fac iar frumoasa.Gusta bravo, ma bucur ca totul e ok.Singura mea problema e ca unul din ciini, cel mare Cooper, amstafful meu adus din ro e bolanv, nu ii merge deloc bine si nu reusim sa-l punem pe picioare...miine suntem iar la dr cu el. Poate reuseste sa treaca peste hopul asta. A slabit mult de tot..cind il vad asa ma ia plinsul..e batrinel dar stiu ca e un ciine bine ingrijit, un ciine puternic..sper sa reuseasca..offff. E primul meu ciine. Nu-s deloc pregatita pt o pierdere, nici nu ma pot gindi la asa ceva.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Letizia, Nadja si Aldo www.youtube.com/watch?v=ULmPKIoDDDA&feature=related" target="_blank">pe tarimul nostru de vis.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Gusta asta este o veste nemaipomenita. Doamne-Ajuta sa fie cat decat in regula cu anomalia . Si multi si Marei. sanatate multa va doresc!

sanatate tuturor copilasilor

Raportul meu este stagnare bine ca sunt sub 70. V-am zis ca am o problema la "mansarda".

Pupici la toate fetele

Mergi la inceput

Am uitat....."batranetile" ce sa-i faci!

La Multi Ani! Maria Eliana! Mihaser sa-ti traiasca printesa! sanatate si noroc

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

buna dimi

miha, la multi ani printesei!!! La Multi Ani! Maria Eliana!

happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+

astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee
AMR mai putin de 2 luni pana la Antalya!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

meniul de azi:
dimi: baton proteic
pranz: 2 felii paine cu putin unt, jambon (cam mult :( ), branza de casa, rosii si ardei gras. am mancat cam multisor...deci trec peste gustarea dintre mese :(
cina: 2 oua fierte si salata de cruditati.

cred ca o perioada ma bag pe stagnare, macar sa treaca uratzii....ca vad ca orice efort as face nu mai scad kg la cantar :((

marilena,

vik, mai pune pozici cu printesa!!

happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+

astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee
AMR mai putin de 2 luni pana la Antalya!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Buna ziua, doamne dragute!

Vik, multumim de aprecieri. Ce frumos povestesti tu acolo de bebelasii tai cei trei! Si la noi mersul la culcare este o poveste... facem baie la amandoi, pe rand, dar impreuna in baie (camera de baie), mergem cu totii in dormitor, raman eu cu copiii, caci trebuie si nu pot sa nu o culc pe Mara, spunem poveste... dupa ce Mara adoarme eu ma duc in camera lui Filip si Mara doarme cu tati. I-am promis ca o sa dormim din nou impreuna curand, dupa ce Filip mai creste si o sa doarma mai multe ore legate noaptea. La cel tarziu 7 dimineata, Mara este calare pe mine...

Azi l-am dus pe Filip la control; in trei saptamani a crescut 3 cm si a luat in greutate 600 de grame (fata de greutatea cu care a plecat din spital); m-am linistit cu ocazia asta ca e totul Ok.

Gusta, ma bucur tare sa aud ca nu e ce credeai tu si ca esti din nou optimista. Bravo, fruntea sus!

Ca tot s-a dat raportul, eu am ajuns la 67.5 kg, adica 3 - 3.5 kg in plus fata de cat aveam cand am ramas insarcinata. Pe 4 iulie facem botezul, sper sa reusesc sa ajung la 64 de kg pana atunci.

O zi minunata sa aveti!

Gabi

There is no taste like the taste of being thin!

Mergi la inceput

Gabi felicitari pentru silueta. Meriti toate laudele! Este un lucru mare! Eu cred ca vei ajunge unde ti-ai propus.
Pup flacaul mare, Filip, care este un dulce

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

yasmi multumim! ...bafta la scoala si ne vedem la sala e marti incolo!

cellia multumesc din suflet...deocamdata nu fac nimic la job..doar ma uit ...imi trebuie adresa e mail si tot felul e drepturi...dar e ok!

mari ma bucur ca gandesti asa...e cineva acolo sus care ne iubeste si ne ajuta pe toti!

vio multumim!

Va pup pe toate!

Mergi la inceput

Buna dimineata!
Se pare ca sunt prima, asa ca va invit la o sau un ceai cum doriti.

La Multi Ani! EftimieC, sanatate, fericire si noroc!

Eu sunt la servici, , insa abia astept week-end-ul prelungit.

Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

La multi ani Maria , mii de scuze ca nu ti-am urat de ieri.

La multi ani Carmen .

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput