Nou stil de viata (298)
Raspunsuri - Pagina 8
Delidana spune:
Raport: 66.5 kg.
Va las ceaiuri, cafele si sucuri proaspete si am fugit la examen.
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
gusta spune:
Neatza.
AM zis cand am vesti le voi spune si ma tin de cuvant.Nu este vorba de boala, lucru bun dar am o mica anomalie care trebuie sa traiesc cu ea. Ma bucur de tot ce misca in jur si de toate.
Multumesc de gandurile bune si ca v-ati gandit la mine.
Si va ofer si eu la toate fetele.
Marilena si Mara Augusta
cellia78 spune:
Buna ziua!!!
Iar am lipsit mult, merit bataie; se ofera careva?
Gabriela,vazut poze de bebe pufos...sa-i dea Domnul sanatate, intelepciune si zile senine ! Si mult noroc in viata! Pt restul, exista mami si tati
Mama, ce "pofta" mi-ai facut de bebe pufos....cand o fi crescut puiul meu?
In privinta iesitului in afara casei cu bebe, eu am iesit pe afara cu ea de pe la o luna; m-a ajutat si vremea, e nascuta in aprilie; de magazine si cumparaturi nu a avut parte insa, decat de doua ori (fortati de imprejurari si atunci a fost pt ceva pt casa, electrocasnice, adica storcator de fructe,blabla), unde tati a zis ca el nu alege singurel; deci a fost pe sistemul "intrat, cumparat, achitat, plecat rapid"; ca noi avem niste "pitici" pe creier si nu vedem rostul unui bebe sau a unui copil la cumparaturi; ori sta mama mea cu puiul si mergem noi la cumparaturi, ori stau eu si merge Iulian, cu lista aferenta.
Acuma sper doar sa nu te fi suparat cu raspunsul meu!
Mihaser, bafta multa la noul job!
Bbyasmi, bafta si matale la scoala de soferi! Si las' ca de-aia nu m-am apucat eu pana acuma; si stau ca fraiera cu masina parcata in fata blocului, copil in casa si permis auto, nu; si ce fain ar fi fost dc aveam!!! Ca nu ne mai plimbam numai in cartier! Asta ca sa spun numai un avantaj, care ma doare pe mine acuma....uuuooofffff....
Felicitari pt schimbarea categoriei!
Tzuni, citeam din urma si m-a busit rasul! Cum mai esti grasa? Mai, tu tii neaparat sa ma vezi pe mine! Te ajuta la a te vedea muuult mai bine dc ma vezi, garantat! Tu NU esti grasa, eu, insa, DA; si nu-s cazuta moral pe tema asta; inca mai am chef sa ma lupt cu suncile, fir-ar ele sa fie!!!
Sabina, cum mai este Sofia? Sanatate multa si
Cum Sabina, si tu esti grasa? Mai, pe cuvantul meu ca va pun vreo doo poze cu mine si o sa fiti mandre de voi dupa!
Tumpi, multa sanatate si tie!
Zuzilici, cum mai e puica ta? Mai, eu credeam ca numai copilul meu e mucios zilele astea! M-am mai linistit....ca sa zic asa......
Ioana (justasmallkiss), merci de cirese! Mai vreau!!!!
Gusta,
tuturor fetelor!
Revin cu raport ca prea m-am intins!
O palma nu inseamna educatie! Zero toleranta fata de lipsa de toleranta pentru copii!
cellia78 spune:
Asa..........raport, raport
Carmen, iaca am ajuns la 80,900 de la 81,700;care va sa zica, se mai dusera inca "cateva"sute de grame; ca eu se pare ca le dau jos cu viteza melcului...Bun si asa, ma incurajez eu
Azi
MD: doi crenvursti,doua felii paine neagra, 4 lingurite tort ; deh, dc tot era si eu ma intrebam ce gust are....
G: gref rosu, un sfert de banana (ramasa de la pui)
P: salata (salata verde, rosii, castraveti, marar), macrou la cuptor
G:inca un gref rosu
C: ciorba de curcan (dc apuc sa o fac )
fetele!
O palma nu inseamna educatie! Zero toleranta fata de lipsa de toleranta pentru copii!
bb_yasmi spune:
cellia felicitari peste kilogramul dat jos (spune si tu ca e un kg nu cateva sute de grame ca sa te incurajezi! ). da asa e cu permisul, tocmai de asta am zi si eu ca trebuie sa dau o data!
happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+
astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee
AMR mai putin de 2 luni pana la Antalya!!
cellia78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bb_yasmi cellia felicitari peste kilogramul dat jos (spune si tu ca e un kg nu cateva sute de grame ca sa te incurajezi! ). da asa e cu permisul, tocmai de asta am zi si eu ca trebuie sa dau o data! happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+ astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee AMR mai putin de 2 luni pana la Antalya!! |
Mik spune:
Marilena, Hai ca o scoti tu la capat cu anomalia asta !
Sanatate la copilasii bolnavi, eu o am pe Marghiola cu dureri de burtica de citeva zile.
Raport : ma mentin ! (da' nici nu pierd !)
Va pup pe toate, chiar daca unele se cred "nu stiu cum !"
danielag spune:
Buna seara, doamnelor!
Marilena, ma bucur de vestile bune!
Gabi, l-am vazut si eu pe micul tau print si va urez multa fericire in formula noua, de patru in familie!
Carmen, multumesc pentru capitol (nu stiu daca am mai apucat sa-ti spun).
Delidana, bafta la examene!
Mi-am facut azi quinoa fiarta, am mancat pentru prima oara, o declar interesanta. In rest nu va pot spune ce mananc, de la ultima delegatie mi-am dat tot programul peste cap, si de oboseala (probabil) mananc de nu ma mai opresc... Zilele astea vroiam sa revin la cereale fierte macar dimineata, mi-au facut tare bine. Anda, am luat cocoa nibs de la magazinul de langa mine de care iti ziceam, dar mie mi se pare ca au un gust usor ranced .
In rest am tocat bani la cumparaturi (haine, geanta noua si frumoasa). Vineri merg la Ateneu la concert. Si cam atat. Acum is obosita rau de tot, ma duc sa ma bag in dus si dupa aia in pat.
Va pup pe toate. Noapte buna!
Daniela
Edit: Era sa uit: sanatate copilasilor bolnaviori .
Sabina spune:
Marilena, ma bucur imens pentru tine!
Va pup cu drag fetelor,
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
carina spune:
Marilena:
Daniela: n-ar trebui sa aiba gust ranced. Dar poate prinde repede daca nu sunt depozitate cum trebuie. Quinoa e foarte buna si poate fi mancata in mii de feluri si dulce si sarata.
People are always blaming their circumstances for what they are. I don't believe in circumstances. The people who get on in this world are the people who get up and look for the circumstances they want, and, if they can't find them, make them. ~G.B. Shaw
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://andaoana.wordpress.com/
http://flickr.com/photos/32304863@N04/