Nou stil de viata (298)
Raspunsuri - Pagina 4
mihaser spune:
Saluti!
Am spus eu ca revin...!
L-am vazut si eu pe bebe Filip...E mare si frumos...barbat adevarat!
Sabina abia astept sa te vad in poza...felicitari ptr slabit!
Dordia si tu ai slabit ceva...tine-o tot asa cu sala!
yasmi bafta la condus...lasa ca o duci tu la capat...eu eram gravida in 8 luni cand am luat carnetul ...asa e...orice inceput e greu.
gusta Ce mai face Mara?
Azi mi-am luat salata si am mancat in parc! Sapt urmatoare sunt dupa-masa la lucru...asa ca o sa iau pranzul acasa. Vai cate junkuri se mananca la lucru...sper sa nu ma corupa colegii!
Colac peste pupaza vor sa puna la bucatarie un automat cu junkuri
Tzuni spune:
SUNT GRASA
www.youtube.com/watch?v=xiIm0elzalI&feature=related" target="_blank">THAT's ME
roxana1974 spune:
Tzuni, m-ai spart, de cand soro?
Io nici nu vreau sa ma cantaresc, ma tem...poate o fac maine de dimi, azi nu am avut timp
Zuzi, nu stiu ce sa fac, ma mai gandesc...
Gabi, am vazut si eu pe bb Filipel - somnorel, e absolut de li cios!
pe curand fetelor, sunt varza de obo, tocmai m-am intors de la calareala...pe o vreme, moaaaama...
bb_yasmi spune:
Tzuni iesi afara din butoi ca nu ai voie sa pici in el!!!
si uite ca si-a gasit cine sa spuna asta.....ca azi am clacat-o la maxim...o felie de tort de cioco, o cioco kinder, 2 langosi si 5 napolitane... nu stiu ce am avut azi ...pur si simplu nu aveam altceva in gand decat sa mananc ceva dulce,,,poate si pt ca ma aproprii de perioada nasoala din luna..:(
miha, la aerobic nu mai ajungi??
happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+
astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee
AMR 2 luni pana la Antalya!!
violeta70 spune:
Tzuni lasa mama, ca tu arati bine, esti sexoasa, exact cum trebuie . pentru tine si multiiiii pentru ingerasul tau.
Pupici la toata gasca
Tzuni spune:
Multumesc, mai fetelor! Sunt realista si stiu ca-s grasa. N-am picat nicaieri, is vesela, doar ca... sunt grasa!
Sa aveti o zi frumoasa!
www.youtube.com/watch?v=xiIm0elzalI&feature=related" target="_blank">THAT's ME
puskin spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Tzuni Multumesc, mai fetelor! Sunt realista si stiu ca-s grasa. N-am picat nicaieri, is vesela, doar ca... sunt grasa! Sa aveti o zi frumoasa! |
Eu zic ca te alinti .
Hopes spune:
salutare dragelor,
Raport 59 kg
Raport rusinos, dar scuzabil. Numai ce ne-am intors din concediu. Am petrecut 10 zile in Portugalia.
Mancare buna, relax total, loucri frumoase...si cand m-am intors...iaca asa arata cantarul.(am pus poze in semnatura)
Bebe Filip e o frumusete. Un scumpel. Cum e Mara?
Tzuni termina cu prostiile.
Revin
bb_yasmi spune:
hopes bine ai revenit!!! superbe pozele...minunate locuri!!
happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+
astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee
AMR 2 luni pana la Antalya!!
louisea spune:
Tumpi merci de intrebare sunt bine.. Azi ma odihnesc (mai bine zis invat ca-s in sesiune) - aici e sarbatoare si nu se lucreaza. Tare bine mi-a prins mai ales dupa ziua de ieri care a fost tare haotica si obositoare.
Alimente care contin fier sunt: carnea (desigur), ficat, paine integrala si cerealele, oua, fructe uscate. Dar un supliment e bun.
Ai aflat pana la urma daca ai alergie si la ce?
Multa sanatate iti doresc
-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci