Nou stil de viata (298)
Raspunsuri - Pagina 3
firicel spune:
Buna fetelor-in sfarsit reusesc sa mai dau si eu pe aici.
GABRIELAMA-Felicitari pt bebe Filip-sa fie sanatos,fericit,sa aibe noroc cu carul si sa va bucurati de el si impreuna cu el pana la adanci batraneti!
Sabina-felicitari pentru categoria "pana"!
Delidana succes la examene!
BByasmi-e stresant intr-adevar dar ai sa vezi ce bine o sa te simti cand o sa ai libertatea sa mergi undeva singurica-mai ales daca e vreo urgenta!Succes si incearca sa nu te stresezi prea tare.
Intr-adevar si eu pe fond de stres incep sa pun kilograme in plus.
E si mai greu de monitorizat ce pun in gura si imediat se simte la kg.
Cu greu si eu la raport in sfarsit-in ciuda problemelor de sanatate am reusit sa ajung la 59.8 kg-ieri aveam 59.3 dar va spun rezultatul de azi.Asha ca o sa ma duc pe treadmill 45 de minute sa dreg ce am facut ieri.Am vorbit si cu nutritionista si mi-a spus ca uneori pot fi diferente de pana la 1kg de la o zi la alta.Depinde de cata apa ati acumulat in tesuturi,daca v-ati golit vezica/intestinul etc.
Va urez cu drag succes si sa fiti sanatoase si voioase.
O floricica pt fiecare
tumpi spune:
Buna dimineata,
va las micul dejun pregatit, cafea/ceai la cald, oo fierte, fulgi, iaurt si fructe proaspete.
Anky, sa-ti traiasca printesa, sa va bucurati de ea si sa va aduca numai bucurii
Gabi, sa-ti traiasca Felix-utul, e tare dulce.Asa bucalat e tocmai bun de papacit.
Lou, cum mai esti?
Delia cate examene mai ai?
Eu sunt putin intoarsa, ieri am aflat ca directoarea de la sc mea e in coma si nu se stie daca are sanse sa traiasca si e o tipa ana in 50 de ani.Am ramas ieri masca cand am aflat.
Cat de mine, am fost ieri la dr (cat m-am saturat de medicamente) si mi-a dat codeina pt tuse ca noaptea ma trezesc din somn tusind si sa iau fier(dar dupa ce termin cu codeina ca cica provoaca tuse).Am o anemie feripriva(de aici si starile mele ciudate) si tb sa urmez tratamentul cu fier si sa caut sa mananc alimente care au un continut bogat in fier.
Si vb cea din popor "toate bube rele in fundu babii mele" aceea fiind eu, tb sa ajung la ortoped ca nu e de gluma, ma trezesc dimineata cu 3 degete amortite(cel mare,aratatorul si mijlociul).Dr a zis ca tb neaparat sa ma vada ortopedul ca pt varsta mea nu e normal asa ceva(hmm, da ce e normal pt varsta mea?,pb cu coloana stiu bine ca am , de aceea incerc sa slabesc si sa-mi tin kg in frau ca stiu ca nu e bine)
Si acum gata, m-am intins cat pomana tiganeasca, m-am vaitat,m-am plans, acum ajunge
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
gusta spune:
Neatza.
Gabriela Filip m-a dat pe spate serios un scump si jumatate.
Delia bafta examene.
Tumpi .
Cellia.
Marilena si Mara Augusta
violeta70 spune:
Buna dimineata!
Gabriela ai o minunatie de baietel. Sa va traiasca, sa fie sanatos si plin de noroc.
La Multi Ani! Cris! Anky, sa-ti traiasca!
Raportul meu, din pacate : stagnare, chiar un 69,5 Pun insa pe seama "rushilor" care ar fi trebuit sa apara ieri. oricum sunt super umflata, asa ca probabil o sa-si faca aparitia.
Gusta un mare de la mine pentru tine si Mara.
Delia bafta la examene!
In rest pupici multi pentru toate fetele .... Tzuni, Carmen, Tumpi, Danielaq, Zuzilici, Puskin, sabina, TLaura, EftimieC, Anda, Hopes, Mik, Vik, .....Si toate celelalte, ca mai sunteti destule
mihaser spune:
Salut!
Sabina multumesc...am avut niste teste la training...maine il am pe ultimul si incep in sfarsit un training on the job...pana o sa lucru efectiv mai e!
Felicitari tuturor! revin!
CRISCOSTY spune:
Salutare! Eu sunt binisor, prinsa rau cu treaba..asta este. Am cumparat tot ce trebuie pentru botez, asa ca astept ziua de sambata Am niste emotii...
Pentru raport..stagnare, nu reusesc sa mai dau jos, nu stiu de ce
Gabi, este superb Filip, sa fie sanatos si norocos
Zuzi, sper sa fie frumos sambata fiidca ma incalt cu sandale
La multi ani Cris! Sa fii sanatos si norocos!
baby-boom spune:
am venit............cu impartitul florilor, fiecare ce vrea d eprin gredinutza
Si eu am ramas de bebe Filip, de la nume pan' la cautare!!! mamico!
Spor la compus Sabina si super felicitari pentru raport. Foarte tare!!!!!!!!
Multa sanatate lui tumpi...
Si multe de incurajare tuturor de nu am nominalizat, da' am bagat la capshor totul
Eu am scapat de o perioada megastresanta, cu brio, a iesit si premiera, am jucat-o de doua ori, si exista sanse sa fie inclusa in programul tiff, folosind si ei aceeasi locatie precum noi.speram.sa vedem. Acum ma pregatesc in curand pentru un spectacol de papusi pentru 1 iunie, de jucat la copilasi si abia astept sa ma distrez cu ei.
De raportat urmatoarele: 50.5 kg...dar oricum mai astept, ca-s cu vreo 3 zile inaintea rusilor si-s destul de rubensiana. Oricum, is foarte happy pe tema asta. Cauza cea mai importanta cred eu ca e mersul la sport asa des: mi-am facut un program de 2 ore/ zi, 5 zile pe saptamana...in primele 2-3 saptamaniam crezut ca mor, descrescator, evident, iar dupa aia s-a luminat cerul, acum intrand in saptamana 5 de sport intensiv. In plus se pare ca miscarea asta multa mi-a si rezolvat din baiurile cu ulcerul(asta si papatul ok, is sigura)...la inceput dupa primele 5-10 minute de tae-bo sau step imi venea sa vomit instant...va dati seama cum decurgeau restul de 40 minute...brrr...iar acum is fulguletz pe stepper
Si cu asta gata:
Ieri: MD: paine prajita cu unt si miere, cafea cu lapte si fructoza
G: iaurt gras cu capsuni feliati
P: supacrema de muulte legume
G: un mar si un sfert de tarta cu fructe....pacat, stiu, da' eram curioasa...
C:...foarte tarzie, pe la 22.30, si am bagat lipie cu ce am gasit prin frigider...eram rupta de foame, cu 2 ore de sport intre 3-5 dupa amiaza, apoi mers direct la catzarat pana seara, prin cheile turzii...zdaiseama ca marul ala de la ora 5 m-a distrus, ca eram lihnita cand am ajuns p-acasa
+ apa si limonada
Azi: MD: iaurtzel cu capsunele si cativa biscuiti simpli si cafea cu lapte
G:iar biscuiti ca erau prin preajma
P: ultima portie din supa mea crema cu legume si o salata de cas de la tarani cu rosii si busuic(pacat ca n-am proaspat:( )
G: o banana ori un baton de cereale sau fructe uscate...vad eu
C:...va zic maine ca nu stiu ce fac...as pofti niste canneloni cu spanac...sa vad de-mi iese au ba
Va pup si mai viu yo....ca de citit am mai citit, dar cu raspunsul e greu cateodata...
....si si eu ar cam trebui sa ma apuc de scoala de soferi
Inchei cu ce am inceput: la toata lumea
Florina si Elise (9 iulie 2004)
Eftimie C. spune:
Criss de Anky!
Eu sunt la tratament cu antibiotice si sunt ametita toata ziua si cu o foame de lup Ma simt tare rau si nu am chef de nimic.Sper sa fac niste oua rosii pentru maine, ca pasca si cozonac nu sunt in stare.
Mik spune:
Adriana Violeta,
Gabi, ca-ti traiasca bebe Filip ! E un frumos !
(inteleg de ce nu-ti ajunge laptele ! , )
La multi ani, pui de Anky !
Marilena, te pup si ma gindesc la tine !
Raport : eu ma mentin, dar cu oarece eforturi, am inceput din nou sa ma uit de 7 ori in farfurie inainte de a minca. Cred ca e de la lipsa de miscare, caci la job stau mai mult pe scaun.
tumpi spune:
Meph,te rog sa ma treci la au luat o pauza.Momentan trec print-o perioada agitata si numai imi sta capul la slabit.
Nu am sa intrec masura,dar am nevoie de liniste fara a ma gandii la kg.In momenul de fata primeaza alceva.
Am sa mai dau pe aici sa va salut
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)