Impas

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Vanessa, ai 3 posibilitati:
- vorbesti cu ea- asta inseamna, ca il acuzi pe el, si poate strici ceva, care ar putea reveni. Faptul ca el nu se opune adoptiei, totusi inseamna ca vrea continuarea relatiei.
-vorbesti cu el- dar asta inseamna ca ea va afla odata ca tu ai stiut despre cealalta, si tie ca prietena ti s-a terminat cariera in fata ei
-nu zici nimic, e foarte greu, dar totusi e cel mai indicat, dupa parerea mea

Ceea ce puteti face, tu cu sotul tau: sa incercati sa-l implicati in cat mai multe programe, sa nu-i ramana timp pt cealalta, sa-l intrebi de nevasta ce mai face, cum e copilul, cum sta cu pregatirile, mergeti sa-l ajutati la pregatiri, cumparaturi, etc.

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vanessa36 spune:

Va multumesc pentru raspunsuri, fetelor.

Happy- ea nu poate sub nici o forma sa vina acasa pana in Septembrie. Va putea veni cu copilul dupa ce adoptia va fi finalizata.

El a cumparat casa "pt copil si nevasta", s-a mutat departe de noi, ne vedem din ce in ce mai rar si asta ii convine LUI de minune.
Daca inainte isi petrecea buna parte din week-end cu noi si copiii noshtri, acum e mereu ocupat cu "alte activitati importante"
Imi este teama ca tipa s-a si mutat acolo. Am observat (deh, oki de femeie....)ca a cumparat detergent BIO (inainte nu s-ar fi pus problema sa cumpere detergent de $30, ci pe cel mai ieftin de cca $5)..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Dar ce ar fi sa nu te duci la petrecere ... asta ca sa nu trebuiasca sa observi mai mult decat vrei. Si nici nu te mai vezi / discuti cu el pana in Septembrie. Nu-ti poate nimeni reprosa ca ai avut doar niste banuieli pe care nu le-ai bagat in seama din lipsa de timp.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happy_in_TO spune:

Buun...deci ea va sta acolo pina in Septembrie, timp berechet ca mister sa isi faca de cap aici... Of, poate se intoarca la un cuib ocupat de alta.

Atunci i-asi spune cumnatei temerile mele si ar face alegerea cu cartile pe fata. Pentru ca in joc este si destinul copilului... E pregatita sa fie mama singura? Delicata situatia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Pana la urma intrebarea care este, ce e mai bine pentru cumnata ta sau pentru tine ?

Tu in locul ei ce ai prefera ? Sa afli acum sau sa ajungi cu un copil intr-o casa ocupata de alta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

eu i-as spune ei ce am aflat si lui ca i-am spus ei.
si gata. fair pt toata lumea :D
daca as avea o prietena care ar sti asa ceva si nu mi-ar spune as uri-o pentru totdeauna.

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SabrinaLia spune:

Dar cum ai aflat tu ce face el in lipsa nevestei ?
De unde sti tu ce cumpara ,ce mailuri primeste etc.?Il vizitei zilnic ,ii controlezi telefonul?
Mie nu mi se pare normal sa te bagi in viata lor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Ar fi bine sa nu uitati ca, pentru persoane dragi, in cazuri extreme, adevarul e singura varianta onorabila.
Cred ca merita incercarea de a vorbi direct cu sotul, daca ai dovezi suficiente pentru a i le pune pe tava, fara discutii, scuze, motivari. Doar atat: "stiu despre ce este vorba si astept sa iei o decizie sau alta. E viata voastra, dar perpetuarea minciunii nu e o solutie".
Domnul are dreptul sa aleaga ce femeie vrea, nu-i primul si nici ultimul. Dar are si datorie de a fi corect.

RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta spune:

Vanessa, daca cineva s-ar gasi "binevoitor" si si-ar da el sau ea cu presupusul la viata mea si la ceea ce se imtampla in familia mea , in secunda doi ea e prima persoana care dispare de pe lista de prieteni.
Poate stiu despre asta, poate avem fiecare pe altcineva, poate stiu si ma prefac in fata celorlati ca nu stiu si ca viata mea e ok, poate banui dar nu vreau sa aflu, poate facem sex in grup, poate am "dreptul sa fiu inselata" si poate accept ca atunci cand sunt plecata celalat isi "trage" sufletul.
Dar nu as permite nimanui sa isi dea cu presupusul despre ce e in viata mea....poate in "prostia" mea sunt fericita si poate e o etapa trecatoare care nematerializata in cuvinte si fapte va trece. Poate.
Atata ni se mai pare noua ca avem dreptul de ai informa pe cei din jur de ceea ce e drept sau nu in viata lor.
Mi se pare de prost gust sa stai sa cenzurezi viata cuiva oricat ti-ar fi de prieten.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dov spune:

in primul rand ca prietena a zis clar ca ea ar vrea sa stie, nu s epune problema ca ar alege discretia.

2. nu e o situatie normala, femeia aia se pregateste sa aduca un copil in casa lor.

3. stau si ma intreb, care nu poate avea copii din cei 2, el sau ea? daca amanta ramane si insarcinata?

4. Vanessa, poate-nu poate veni, mai bine poate, nu exista NU POATE, e o situatie extrema, nu trebuie lasata asa.

Mergi la inceput