Impas

Fete dragi,
Am de impartashit o poveste tare trista care se intampla foarte aproape de mine, in familia mea...Imi iubesc foarte mult cumnata si cumnatul...am fost pana mai de curand o familie f fericita alaturi de ei...
Ei bine, ea a plecat in tara sa aduca mult doritul copilas in familia ei (prin adoptie)....el a ramas aici,sa pregateasca casuta noului venit....Numai ca intre timp s-a pierdut pe drum....s-a indragostit.....eu am aflat total intamplator despre asta si lumea mea s-a intors cu susul in jos...am citit cateva dintre mesajele pe care proaspetii indragostiti le schimbasera si am ramasa masca...eu eram ferm convinsa ca el isi ashteapta cu mult drag puiul si sotia acasa...parea fericit, pozitiv, intreprinzator, etc....motivul nu erau cei pe care ii ashtepta "cu drag"..motivul era cealalta femeie...
Aflu cu indignare ca are de gand sa organizeze un party...am primit emailul cu invitatia...si ce credeti? Pe lista de invitati este si emailul ei...am crezut ca vad negru in fata ochilor....cum a avut omul acesta (care mi-a fost atat de drag) TUPEUL de aduce in fata familiei o alta femeie (probabil ca va pretinde ca e doar o cunoshtintza tipa, sau o prietena, etc), cand noi toti ashteptam cu nerabdare pe sotia lui?
CUM SA PROCEDEZ, FETELOR?
Raspunsuri

ciarli spune:
Eu zic sa astepti party-ul si sa vezi despre ce e vorba, dupa acee vei reactiona cumva.

maru spune:
sincer, eu nu am inteles cine s-a pierdut pe unde? Sotia s-a indragostit ori sotul?
De unde stii tu ca e ceva intre el si cea pe care o banuiesti?

Happy_in_TO spune:
Vanessa, eu zic sa te relaxezi si sa nu iti mai faci fel de fel de scenarii in privinta celor doi. Cred ca se evapora atit de repede cum s-a format acest nor si toate vor fi ok.
Se poate ca el sa se simta ignorat in perioada asta, cind cel mai important si asteptat este copilul. Cred ca se bucura de eveniment dar faptul ca trece pe locul doi este greu de acceptat. Pentru acea femeie el este pe primul loc, banuiesc... Si apoi mai este si primavara asta, cind simti ca iti fierbe singele in vene si te poti indragosti la fel de repede cum ai lua o gripa. Animalic, dar adevarat din pacate.
Asteapta party-ul si observa totul in tacere. Nu spune nimanui nimic. Apoi daca vezi schimb de priviri intre cei doi, du-te la ea si trage-o intr-un colt. Vezi sa ai o farfurie cu aperitive si o furculita in mina. Spune-i ca stii totul si ca daca nu se potoleste, ii scoti ochii cu furculita. :))) Glumesc, sa te fac sa rizi.
Trage-o deoparte si spune-i ca stii totul, apeleaza la sensibilitatea ei de femeie, spune-i ca este pacat sa strice o familie asa frumoasa. Ca dragostea e dragoste, dar trebuie sa treaca totul prin discernamint si sa puna capat nebuniei pina nu ranesc amindoi pe toata lumea implicata.
Sper sa se rezolve iar cumnata ta si cumnatul sa fie fericiti alaturi de puiul care vine in casa lor.

Vanessa36 spune:
Happy,
Multumesc tare mult pentru raspuns. Faza cu furculita e f tentanta:).
Cred ca "relatia" e destul de serioasa, din pacate (cumnata mea, draga de ea, mi-a spus ca a fost tare deprimata saptamana trecuta, ca simtea ca e intampla "ceva" acasa. Eu am ramas MUTA la telefon, nu am putut-o minti, dar nici adevarul nu i l-am spus..)
Primavara asta o fi de vina, sau caracterul omului e gaunos:((.

Gabi_K spune:
Sincer, si daca as avea dovezi concrete (de ex. sa-i fi vazut impreuna sarutandu-se, etc) nu m-as baga in viata lor. Sunt oameni maturi, n-au decat sa-si rezolve problemele, daca mai exista rezolvare. Poate relatia se consuma la nivel de cateva declaratii pe mess si sms-uri, poate el are o explicatie pentru acele mesaje, poate e cu totul altceva decat pare... lasa-i pe ei sa-si vada de viata lor, si sa le fii alaturi daca au nevoie de ajutor. Mai mult nu poti face.
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert

Vanessa36 spune:
Gabi, m-am gandit exact la acelasi lucru. Sa nu intervin, sa las "relatia" sa se consume de la sine, in speranta ca pana cumnata mea se va intoarce, totul va fi deja trecut.
Acum, noi suntem "best friends", suntem prietene de suflet. Ne-am jurat prietenie vesnica si ca nu ne vom ascunde nimic una alteia, cu atat mai mult infidelitatea partenerilor...si uite ce mi-e dat sa traiesc...
Dovezi mai mult sau mai putin concrete: un mesaj de amor in care ea ii spune ca este cel mai dulce barbat din viata ei, ca "ceea ce a fost intre ei" a marcat-o in mod deosebit si ca in ziua repectiva cu greu l-a putut privi in ochi...
Sa mai spun ca de ziua lui el si-a luat zi libera, ca sa 'nu fie stresat la job', insa nu a raspuns la emailul si mesajul trimis de sotie din Romania....pe motiv ca a cazut netul, a fost ocupat, etc...

dov spune:
eu as face doua lucruri:
1. as chema prietena/cumnata rapidus inapoi...pana una alta e sanataos sa fie 2 cei ce au un copil, acum de nu se poate nu se poate, dar inca nu e totul pierdut.
2. i-as face zile negre tipei...si crede-ma, ca zic putin cand zic "negre", pentru ca profita de o situatie, fara sa tina cont de faptul ca el acum e vulnerabil, ca familia aia e intr-un impas.
3. pe el nu l-as ataca doar pentru ca acum, ar face exact invers.
stiu, se va zice ca ce, tot la el se gandeste, sa-l lase, etc, textele obisnuite...ei bine, nu toti suntem perfecti, iar barbatii in mod deosebit ei mereu sunt mai vulnerabili la "raceala" "indiferenta"...ma rog, asa traduce el situatia prezenta.
pe scurt, m-as concentra asupra primeleor doua lucruri.
nu stiu cat de indicat e sa astepti sa se consume...va veni un sufletel in casa aia, el va cauta bratele aleia, va neglija ce e mai important, etc...urmeaza perioade grele, care ar trebui trecute cu calm, totala dedicatie, nu asa.
oricum, tinand cont ca in familia lui se va face o mare schimbare, tot va iesi "buba" la suprafata daca nu s erezolva acum...tocmai pentru ca situatiile critice scot la vedere tot ce e ascuns.
mult succes

Vanessa36 spune:
Dov, cumnata mea nu poate veni acum acasa sub nici o forma. Se pare ca adoptia se va incheia in cca 4 luni, deci prin Septembrie.
Eu nu stiu daca varianta: "one on one" cu impricinata va avea vreun efect. E clar ca noua achizitie shtie situatia (nevasta existenta plus copil)si o doare exact in cot;deci deduc ca tipa traieshte relatia la cote inalte si nu-i pasa de restul.
Eu planuiam sa vorbesc cu el, imediat dupa party, dupa ce am "mirosit" care e de fapt situatia. Macar de rushine s-o potoli...
Tupeul(sau hai sa zic "amorul") trebuie sa fie "ghebos" rau (vorba Olgutei, draga de ea, pe unde o mai fi acum!?), de o aduce el in fata familiei....

Happy_in_TO spune:
Adica ea va sta in Romania pina in Septembrie?
Nu e bine deloc... Nu se poate intoarce si apoi duce iarasi cind toata treaba este finalizata?
E cam riscant sa lase relatia lor sa se raceasca.
Edit: Tipa este maritata? Face parte din cercul vostru de cunostinte? O stii personal?

mihuta spune:
Eu as discuta cu el "ii spui tu neveste-ti sau ii spun eu". Nu m-as baga sa rezolv problemele, ca nu stii niciodata ce e pe acolo, dar as considera de datoria mea sa nu ii ascund prietenei mele adevarul.