clipeste foarte des

clipeste foarte des | Autor: bulinuta27

Link direct la acest mesaj

Are hipermetropie extreme + 8...de 2 saptamani clipeste foarte des, ca un tic asa...el zice ca nu stie de ce face asa..puir si simplu...miercuri i-am facut progrmare dar pana atunci cred ca turbez...ma gandesc la probleme neurologice (ccaci el a avut probleme)...la tot felul de prostii...aveti idee ce poate fi?

bulinuta mamica de bulinel dragutel

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olympia spune:

Bulinuta citeste ce am povestit aici: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=151897
Pot fi si cauze psihologice. Le controlati le eliminati pe rand(la oftalmolog, neurolog, psiholog). Multa sanatate!

Pene colorate... cate putin din toate!

album
gradina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

olympia multumesc
maine la oftalmolog, saptamana viitoare la neurolog si psiholog

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

se pare ca e o alergie puternica...mititelul avea partea interioara a okiului plina cu bubite mici si noi nu am vazut

Poze noi

Poze

Mergi la inceput