Mamici si burtici din brasov (5)
Raspunsuri - Pagina 15
tigruta spune:
Bun gasit fetelor..va servesc cu o cafeluta..ce mai faceti??
Rocsy sa stii ca am foat foarte multumita de servicii de tot..m-am internat luni dimineata ca dilatatie 2-3 cm..am facut TNS dar nu aveam contractii..asa ca mi-a facut o perfizie cu calciu cred si mi-a dat sa beau ulei de ricin foarte scarbos..si am asteptat..doctorul a zis ca daca nu nasc pana diseara marti dimineata imi rupe membranele..asa ca asteptam, contractii nu mai aveam deloc, pana pe la 8 seara can au inceput asa incet si apoi tot mai puternice..mi-au pus din nou TNS si erau destul de regulate, la 5 minute parca dar colul meu nu cedase deloc..era "sarmos' cica..si o tineam asa cand cu TNS cand pe masa pt control sa vada colul asta de catre asistenta care e verisoara mea, si a contat lucrul asta pt mine..la ora 10 mi-a montat peridurala care n-a fost dureroasa, a fost ok si monitorizam contractiile la TNS..si uite asa pana pe la 2 cand pana la urma mi-a rupt membranele ca aveam contractii foarte dese dar colul foarte greu ceda..a venit doctorul si la 4 am nascut..simteam ca trebuie sa imping dar din cauza epiduralei nu puteam sa controlez prea bine desi simteam destul de tare contractiile..a fost putin greu la urma dar n-a durat mult si a iesit si nu ma mai durea nimic..cand m-a cusut nu mai simteam nimic..m-am bucurat asa mult ca am fost in stare sa nasc, m-am simtit triumfatoare..cam asta a fost..laptele mi-a venit numai cand am ajuns acasa, deci dupa 2 zile, acum mananca numai de la san..
Va rog sa-mi scuzati incoerenta dar sunt destul de obosita ca azi dimineata m-am chinuit vreo jum de ora sa prinda sfarcul si nu inteleg de ce ca pana acum reusea din prima..si saracul nu mai putea de foame..si ieri am mai patit asa
..am avut niste rani de toata frumusetea, dar tratam cu garmastan..acum e mai bine..
Sper sa intru si eu mai des..
o zi frumoasa..
Elena mami fericita de Luca
r_ocsy spune:
buna fetelor !
Raportez ca am inceput sa iesim la plimbare prin jurul casei ! Daca nu ne-ar durea burtica in timpul zilei am fi chiar ok si nu am mai tipa atat .
Child : voi pe la ce ora iesiti la plimbare ? Noi dupa 11 ( cel putin zilele acestea cand nu a fost asa de cald ). Poate ne vedem ![]()
R_ocsy , mami de Sofia ( 19.05.2010 )
Foxy-le spune:
Salutere fetelor, bine v-am regasit.
Felicitari noilor mamici, va doresc multa sanatate voua si bb-ilor frumosi.
Nu am mai accesat de mult. de-abia de citesc posta. am lucrat si sunt ff somnoroasa. Mai e cineva asa somnoros? dorm de la 20.30-21 pana dim. As dormi si-n timpul zilei.Oare am lipsa de ceva?Deocamdata n-au zis nimic despre analize(cica daca-s ok nu ma suna).Am facut si eco, e bine bb.
Acum sunt putin ocupata cu pregatirile pt ca vine socrella in vizita(o vad dupa 2 ani).
In rest, a venit si aici putina vara si profitam de ea pt ca nu stim cat tine. ![]()
Va pup si sper sa revin mai des. pa,pa
14
r_ocsy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Foxy-le Salutere fetelor, bine v-am regasit. Felicitari noilor mamici, va doresc multa sanatate voua si bb-ilor frumosi. Nu am mai accesat de mult. de-abia de citesc posta. am lucrat si sunt ff somnoroasa. Mai e cineva asa somnoros? dorm de la 20.30-21 pana dim. As dormi si-n timpul zilei.Oare am lipsa de ceva?Deocamdata n-au zis nimic despre analize(cica daca-s ok nu ma suna).Am facut si eco, e bine bb. Acum sunt putin ocupata cu pregatirile pt ca vine socrella in vizita(o vad dupa 2 ani). In rest, a venit si aici putina vara si profitam de ea pt ca nu stim cat tine. Va pup si sper sa revin mai des. pa,pa 14 |
Eu zic sa dormi acum cat de mult ca o sa iti lipeasca cand apare bebe. Azi noapte am dormit 6 ore adunate pe parcursul noptii , am si uitat cum e sa fi mai odihnit ( in general dorm 4 sau 5 ore ).
Somnicul ti se trage de la burtica, sarcina ne face mai somnoroase
La noi ploua cu galeata. Am reusit sa scot fata o ora in curte ... deci ne-am facut plimbarea
enik83 spune:
buna fetele..
noi suntem bine.. am avut un weekend prelungit la sibiu..a fost asa de frumos.. am avut parte de o vreme minunata si am profitat din plin de ea..am fost la gratar..la plimbare prin muzeu.. o fost minunat..![]()
in rest suntem ok..bb face valuri..se intinde ..joi mergem la nea doctorul..sa vedem cat am mai crescut
33+ cu o minune de 
poze
anca_vlad spune:
la mine la geam la bucatarie a venit o turturica tocmai ma duceam sa imi iau gyni 1/2 doza de dupaamiaza geamul larg deschis m-am apropiat de geam si nu a plecat a stat acolo pana mi-am luat eu medicamentul i-am pus putina painica a plecat cand am intins mana si apoi s-a intrors innapoi!
e pt prima data cand patesc asa cev ao fi vre-un semn?! veste
nu rocsy voi naste la buc pt ca imi e groaza de trambaleala de intoarcerea acasa cu catel si purcel+ plus ca dupa ce imi revin dupa nastere trebuie sa ma apuc de pregatirile pt vlad de scoala!
asa ca cu toate ca cald in august prefer sa raman in buc!
Anca +34s
ANA-MARIA AMR 4S si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
POZE BURTICA si POZE SERBARE ABSOLVIRE
DOAMNE AJUTA!
child spune:
Buna, noi am fost plecati la Iasi la o nunta.
Albert s-a comportat foarte normal, la nunta a dormit, cu toate ca era muzica la maxim ![]()
ROCSY cand este soare afara, eu ies dimineata pana la 12 si seara dupa 5-6.
Si in rest, cand nu ploua ![]()
Mergi in parcul din Racadau?
child
fericita de
Albert-Krisztian (2.03.2010)
r_ocsy spune:
M-am saturat de vremea asta ca de mere acre. Si ca facut, in ultimul timp de cate ori ma pregatesc sa ies afara cu Sofia, ba se innoreaza si bate vantul, ba ploua , ba e prea frig si cum e ea ragusita renunt si etc.
Astazi, ne-am pregatit frumos de plimbarica. Am postat-o in carucior, am zis sa sterilizez inainte biberoanele sa ma scap de o grija, dar ti-ai gasit. S-a apucat de tipat dupa 15 minute . Pana am incalzit ceiutul, pana am linistit fata s-a innorat si iar nu am mai iesit la plimbare.
Child : inca nu am ajuns in parcul din Racadau , desi mi-am tot propus . Pana la urma cred ca imi voi face curaj si o sa ajung pana acolo; daca tipa, tipa si asta este; ma inarmez cu ceaiul si cu multa rabdare.
Maine daca e frumos , voi incerca o iesire. Daca o sa vezi o mama disperata si un copil ce tipa din toata inima suntem noi
. Dar nu scapam si noi de colici ?
enik83 spune:
buna fetelor..
noi suntem bine..ieri am fost la eco..bb ii ok.. are 2200 sau 2600 .. ![]()
am fost aseaara la 2 doctori diferiti si asteau au fost gramele date de ei..cam mare diferenta..nu???
34+ cu o minune de 
poze