Mamici si burtici din brasov (5)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns child spune:

Fetelor cu bebei coliciosi, noi am fost ok pana la 3 luni jumatate cand l-au apucat pe Albert niste colici, de urla...

Eu, neobisnuita, nici nu am stiut ce are, de am ajuns la pediatru cu el.
Si mi s-a zis sa ii dau Protectis, dar nu asa, o sticluta (ii mai dadusem eu pe la 1 luna dar am terminat sticluta), ci vreo 2-3 luni continuu. E un pic cam scump peste 50 lei, dar administrarea e faina, cu picaturi (ideala pentru alaptat) si, intr-adevar, nu mai am probleme cu dureri de burtica sau scaune rare.
E un produs natural! Au si site pentru informatii mai multe.

Am avut si infacol si sab simplex si bonnisan, dar la noi nu au functionat!

child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina_feier spune:

Buna fetelor, din pacate am promis ca nu mai lipsesc dar nu reusesc sa ma tin de promisiune.. pt mine zici ca timpul a intrat in pamant...
Bia ,R_ocsy Tigruta felicitari pt ingerasi sa va traiasca si sa va bucurati alaturi de ei.

Alina 26+

http://lbdf.lilypie.com/6ECdp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina_feier spune:

Fetelor nu pot sa intru pe contul de pe picasa, s-a schimbat ceva? sau doar nu mai stiu eu sa intru

Alina 26+

http://lbdf.lilypie.com/6ECdp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enik83 spune:

alina..din cate stiu nu s-a schimbat nimik..insista..poate greseti la ceva..

33+ cu o minune de
poze

Mergi la inceput

buna fetele..
noi azi ne pregatim sa mergem la medicul de familie si diseara cu analizele la citit.. inca nu am reusit sa ajungem cu ele.. sunt un pic stresata pt ca m-a mancat in fund (scuzati expresia) sa ma uit ce inseamna fiecare analiza..iar la fibronectina.. eu am la limita superioara.. ceea ce inseana risc de nastere prematura..

sa vedem diseara ce zice si nea doctorul..

33+ cu o minune de
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camicreata spune:

Buna fetelor.Ce mai faceti?Noi suntem cam rau asa ca nu prea pot sa scriu ,stam pe mess dar nu prea avem timp.
Tigruta felicitari pt bebe,sa va aduca numai bucurii,multa sanatate va dorim.
R_ocsy ce mai faci?Cum e cu bebita?

http://picasaweb.google.it/camicreata24

Mergi la inceput

cami..de ce sunteti rau??
ce a-ti patit??

33+ cu o minune de
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camicreata spune:

Scuzati am vrut sa scriu RAI.Cand doarme e liniste si pace,dar prefer un copil mai nazdranan decat cum a fost cand era bolnav,dar na ma mai plang si io o tara.Acum face nanita dar vad ca e cam pustiu pe-aci.
Si sa ma lasud un pic aseara mi-a venit masina care am asteptat-o 3 ani.Bine la inceput nu aveam toti banii,din banca mai greu iei cu criza si cand am avut baniiiii toti a trebuit sa asteptam comanda.Dar in sfarsit a ajuns.Binenteles ca m-am urcat un pic la volan sa sperii lumea,dar a fost cat de cat ok.Nu am mai condus de 3 luni asa ca .......
Acum nu va mai plictisesc va salut ,va pupacesc

http://picasaweb.google.it/camicreata24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Noi suntem din nou in programul de urlat/tipat/disperat pe mama ... avem sanse mari sa ragusim din nou . Singurul lucru care o mai calmeaza este suntul scos de calculator ... asadar,uite-ma aici, instalata in fotoliu cu copilul in brate si cu o mana scriind incet ( ca sa nu sune prea tare tastatura ) acest mesaj.
Bia : ar fi super sa ne vedem ca de cand ne-am propus. Eu sambata ii fac testul si o scot la plimbare , eu, Sofia si mami meu ( bunica de la Bistrita care vine maine sa vada cat a mai crescut fata ).
Cami : ce s-a intamplat cu voi ? Data trecuta parca ati avut indigestie !
Anca_vlad : am crezut ca vei naste la Brasov.
Alina : bine ai revenit ... mai cu spor te rugam

Incerc sa transfer fata din nou in patut ... sa vedem daca si reusim .

R_ocsy , mami de Sofia ( 19.05.2010 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Cami : sa o folosesti sanatoasa .

Acum chiar ma risc cu transferul .

R_ocsy , mami de Sofia ( 19.05.2010 )

Mergi la inceput