Mamici si burtici din brasov (5)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tigruta spune:

Am revenit..multumim pt galerie.. a fost o nastere destul de usoara..a fost un entiment UNIC..
Acum incercam sa ne acomodam..deocamdata e cuminte, mananca si doarme..sa speram ca ramanem asa de cuminte..in primele zile nu am avut lapte si a papat cu biberonul..acum ii dau numai de la san..ne chinuim putin ca ma dor sfarcurile si cred ca ma confrunt si cu furia laptelui..speram sa trecem repede..
am sa revin alta data cu povestea nasterii..
Va doresc weekend pacut si poate se mai incalzeste ca ma dispera vremea asta..

Elena 40 Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Neata !
Mi-am zis ca profit acum cand doarme Sofia ... dar uite unde sunt . Oricum, imediat e ora mesei si nu are rost sa ma intind pentru o jumatate de ora ca mai mult rau imi fac. Azi noapte s-a trezit la 12, la 4:30 si apoi la 6:30 ... deci am dormit 5 ore si jumatate .

Tigruta : cand ai timp, spune-ne daca ti-a placut cum au evoluat lucrurile la clinica, cu ce impresii ai revenit acasa ( sunt tare curioasa ).

R_ocsy , mami de Sofia ( 19.05.2010 )

Mergi la inceput

Child : am o intrebare ; stiu ca voi iesiti la plimbare si din cate stiu tu alaptezi. Vreau si eu sa ne pregatim treptat , treptat de plimbari dar pe mine gandul ca o apuca foamea prin oras imi da fiori. Voi cum procedati ? Ii dai sa pape si il scoti la plimbarica stiind cam cate ore trec pana la urmatoarea masa sau il alptezi in parc ?!
Eu ii dau si san si completare ; prima e tziti si apoi biberonul. Cu biberonul ar fi usor dar cu alaptatul ??? Recunosc ca alaptatul in public nu ma caracterizeaza.

Mergi la inceput

anca_vlad : tu unde vei naste, in Brasov sau la bucuresti ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

Buna!

TIGRUTA felicitari! Sa fiti sanatosi si norocosi!

ROCSY eu incerc sa ies afara intre alaptari.
Dar am avut surprize sa i se faca foame mai repede, am incercat sa alaptez asa, mai retras si acoperit, dar Albert a facut un scandal, ca se uitau toti la noi .
Asa ca, de acum plec echipata cu lapte muls in geanta izoterma sau, daca nu am, lapte praf in sticluta si apa calduta in termos si prepar lapticul pe loc.

child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Of, de ce sa va fie jena? Ca doar nu faceti nimic rau! Aici mamicile nu se jeneaza sa alapteze in public, o fac discret si nimeni nu se holbeaza sau nu comenteaza! O esarfa subtire asezata strategic va va feri de privirile indiscrete! Alaptatul este cel mai bun lucru pe care il puteti face pentru bebelusii vostri!

-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

NICOLETA ai dreptate, eu mai alaptez in sling, ala mai acopera fara sa-l jeneze pe Albert. Dar bebeul meu, cand se vede acoperit face urat.
Si inca ceva, in Romania lumea e curioasa si needucata, te comenteaza si daca alaptezi si daca dai lapte praf.

child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Eu nu am vazut sa comenteze. Doar sa se zgaiasca. Mie asa-mi sunt de dragi bebeii in momentele astea!

-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

Citat:
citat din mesajul lui r_ocsy

anca_vlad : tu unde vei naste, in Brasov sau la bucuresti ?

la bucuresti la municipal!

Anca +33s ANA-MARIA AMR 4S si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

POZE BURTICA si POZE SERBARE ABSOLVIRE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biajitaru spune:

Buna fetele,

am revenit si noi
Nasterea a fost ok la maternitate si cu o singura exceptie nu am ce sa reprosej asistentelor de acolo. Medicul Preda Mircea a fost de nota 10. Operatia s-a inchis frumos si nu am nici o problema la capitolul asta.
Bebe in achimb nu suge ca eu nu prea am sfarcuri si cu tot cu draciile alea din silicon nu rezista mai mult de 10 min. Asa ca traiasca pompa de la Avent Acu doua ile am facut febra laptelui dar incep sa-mi rvin. Cred ca nu am scos tot la un moment dat ca am avut si niste musafiri si gata problema.
A durat ceva pana mi-am intrat in ritm. Mama ma ajuta destul de mult si e mai usor. Cel putin in Iulie o sa mai fiu tot in BV. Imi pare rau de vremea asta tampita ca as fi vrut si eu sa ies in parc dar daca ploua non stop parca nu vreau sa risc.
De cateva zile avem si colici si plangem, pardon urlam de-a dreptul. Ceai nu prea vrea si se stramba cand incerc sa-i dau. Cred ca o sa trec la Infacol sau asa ceva.
Poate reusim sa ne intalnim cumva.

Pup,

Bia

Bia 38+

Mergi la inceput