Mamici si burtici din brasov (5)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns enik83 spune:

bin ai venit pe lume bb LUCA...sa fii un bb cuminte..sanatos si papacios !!
tigruta...recuperare usoara !!!

31+ cu o minune de
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Hello !
Asa este Nicoleta, o sa ne vina si noua randul daca avem noroc , poate mergem anul viitor in concediu . Avem niste prieteni in Oradea care anul asta testeaza Italia ; daca sunt multumiti au spus ca la anul nu mai pleaca fara noi .

Ce vreme de rahat , scuzati expresia , dar acum nici macar in curte nu am mai iesit !!!
13 grade in luna iunie

R_ocsy , mami de Sofia ( 19.05.2010 )

Mergi la inceput

Blacgirl : esti ok ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciana.t spune:

Citat:
citat din mesajul lui r_ocsy
Ma gandeam la mamicile care mai au copii, cum reusiti sa le faceti pe toate ??? Mie mi-e greu cu unul, daca as mai face si mancare ( noroc cu soacra ) cred ca sa fi super zombi. Ma gandeam ca pe la 2 ani sa il proiectam pe urmatorul ... acum am marit intervalul, macar cu Sofia sa ne intelegem cand va fi mai mare ca cu bebelusul , acum stiu cum e!

rocsy e greu intradevar mai ales ca al tau e micut ai mare noroc ca e cineva care sa iti faca mancare la mine nu era nimeni, doar eu si sotul cand venea de la munca. faceam mancarea dimineata, ma trezeam de la 6 dupa ce ii dadeam sa pape si pana la 9 cand mai dormea eu bagam mancare, ceva spalat prin bucatarie...dar uite ca in timp toate incep sa se aranjeze...eu astept bebe 2...dar parca daca l-as fi avut cand Daci avea doar 2 ani nu stiu cum m-as fi descurcat, asa o sa aiba cam 3 ani, deci incepem usor sa ne intelegem mai bine. a mea merge la cresa de moment si o sa mearga si dupa ce o sa nasc, tocmai pentru a avea un pic e ragaz. dar important e ca imediat o sa te trezesti ca are 1,2,3 ani...si o sa te intrebi: cand a zburat timpul asta?

"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner
Te īnaltii cu adevarat nu cānd urci, ci cānd privesti drumul parcurs.

Claudia si mami de Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui enik83

saptamana trecuta am facut analizele..o parte au venit.. avem anemie mare..

30+ cu o minune de
poze

off enik imi pare rau pentru ca nu au iesit bine analizele, de obicei anemia e ceva normal in sarcina, mai ales daca exista dinainte un teren pentru asa ceva. de ex eu mereu am fierul scazut, si in sarcina normal ca am avut anemie, insa a fost ok...am luat tratament si gata...

"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner

Mergi la inceput

desi cu intarziere: Felicitari tigruta! bine ai venit bebe luca!

Mergi la inceput

nico si aici te vad

enik stai linistita nu are rost sa te agiti de acum...mai asteapta macar pana in s38

Mergi la inceput

daci azi dupa ploaie a adunat melciiiiiadica toti melci gasiti i-a pus frumos pe cate o frunza(asta pentru ca vroia sa ii i-a acasa si eu i-am spus ca nu putem ca trebuie sa ii lasam sa manance...frunze, altceva nu mi-a venit in cap ) si uite asa am ajuns acasa la 6 si ceva...desi am luat-o de la gradi de la 5 dar s-a distrat teribil

Mergi la inceput

daciana : tot mai bine ca a lasat melcii pe frunze si nu i-a luat acasa . Am intr-adevar noroc cu soacra, macar la capitolul mancare nu imi sta capul ca restul oricum le fac pe fuga.

Patania noastra pe saptamana asta a fost ... ca a ragusit fata, si dupa toate examinarile de rigoare s-a ajuns la concluzia ca a ragusit de cat a plans weekendul trecut ( cele 3 zile de care va povestisem ). Luni a fost ultima zi de racnete, marti a fost ok iar miercuri deja avea putin vocea schimbata ca tot intrebam prin casa daca nu li se pare ca a ragusit. Toata lumea nu, nu , nu , ca mi se pare ... eu nu foarte sigura dar am lasat-o asa , insa joi .. nici urma de dubiu , fata era ragusita. I-am cumparat sirop ( calpol ) dar nu l-a acceptat de nici o culoare , a zis sa il bea taica-so ca lui ii placea cand era mic si nu ei ; pana la urma am tratat-o cu 2 jumatati supozitoare cu paracetamol si ceiut de tei.
Ieri a dormit mult, cam 5 ore legate ; papa nu cerea, cand se trezea ii dadeam eu tziti si papa.
Astazi, i-a revenit vocea, pofta de mancare dar si agitatia cu tipetele de rigoare . Cred ca i-a placut prea mult ragusita sau isi reia antrenamentul la voce ca fiind ragusita nici nu a plans !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

Felicitari Tigruta sa creasca bb mare si sanatos si refacere rapida!

Am revenit si eu din Brasov am stat de luni pana vineri si am suportat ff greu atmosfera de acasa ploaia si norii si presiunea atmosferica!

M-am vazut si cu DR Vulcan care s-a aratat incanta de sarcina cum a evoluat fata de ce am tras cu Vladut impreuna!

I-am facut cunostinta si cu Vlad in varianta de viitor scolar si a spus ca el il stie dar mai mult ambalat decat in varianta in care l-a vazut acum!

A fost o intrevedere fff placuta si m-am bucurat ff mult ca ne-amintalnit iar sentimentul a fost reciproc!

Anca +33s ANA-MARIA AMR 4S si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

POZE BURTICA si POZE SERBARE ABSOLVIRE

Mergi la inceput