Mamici si burtici din brasov (5)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns enik83 spune:

rocsy..sa stii ca si eu sunt satula de vremea asta.. nu pot sa ies la plimbare..mor in casa

34+ cu o minune de
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enik83 spune:

buna seara fetele... ce faceti in weekend???
noi suntem ok..nu ne vine sa credem ce trece timpul..mai avem putin si facem cunostinta cu bb strumf..

34+ cu o minune de
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biajitaru spune:

Buna,

Noi in weekend intram mai rar ca vine tati in vizita si profitam cat putem.
Rocsy si noi ne luptam cu colicile.Avem si picaturi si ceai. Da ceaiul nu prea ne place. Sti cumva fetele de pe forumul cu mai-iunie unde s-au mutat ca nu le mai gasesc?
Eu ies in parc la Tractoru' in functie de vreme.
Da la cat a plouat ma imbrac il pregatesc si constat ca ploua sau e innorat de numa. Nu-mi place mie canicula dar nici asa

Pup,

Bia

Bia 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Citat:
citat din mesajul lui enik83

buna fetelor..
noi suntem bine..ieri am fost la eco..bb ii ok.. are 2200 sau 2600 ..
am fost aseaara la 2 doctori diferiti si asteau au fost gramele date de ei..cam mare diferenta..nu???

34+ cu o minune de
poze

Felicitari !
Diferenta depinde de madul in care e reglat aparatul; nu prea are rost te stresezi cu greutatea pentru ca in final vei vedea ca poate sa nu coincida cu kg bebelusului la nastere.

R_ocsy , mami de Sofia ( 19.05.2010 )

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui biajitaru

Buna,

Noi in weekend intram mai rar ca vine tati in vizita si profitam cat putem.
Rocsy si noi ne luptam cu colicile.Avem si picaturi si ceai. Da ceaiul nu prea ne place. Sti cumva fetele de pe forumul cu mai-iunie unde s-au mutat ca nu le mai gasesc?
Eu ies in parc la Tractoru' in functie de vreme.
Da la cat a plouat ma imbrac il pregatesc si constat ca ploua sau e innorat de numa. Nu-mi place mie canicula dar nici asa

Pup,

Bia

Bia 38+

Bia, ne gasesti aici : http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=154053&whichpage=1
Suntem la primele 365 de zile !

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui enik83

buna seara fetele... ce faceti in weekend???
noi suntem ok..nu ne vine sa credem ce trece timpul..mai avem putin si facem cunostinta cu bb strumf..

34+ cu o minune de
poze

Noi am iesit cu pitica in weekend, prima plimbare lunga ... si Sofia a fost deosebit de cuminte, sa nu o recunoastem !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciana.t spune:

Citat:
citat din mesajul lui biajitaru

De cateva zile avem si colici si plangem, pardon urlam de-a dreptul.
Bia 38+

Bia unde zici ca urla, nici nu zici ca e bebe mic pe scara . la noi pentru colici, la Daci un singur lucru a mers, sa o tin la mine pe burtica, asa se linistea. doar intr-o seara mi-a facut o criza de vreo 2 ore in rest reuseam sa o linistesc pe burtica incearca si tu.

"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner
Te īnaltii cu adevarat nu cānd urci, ci cānd privesti drumul parcurs.

Claudia+16 si mami de Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tigruta
ca azi dimineata m-am chinuit vreo jum de ora sa prinda sfarcul si nu inteleg de ce ca pana acum reusea din prima..si saracul nu mai putea de foame..si ieri am mai patit asa..
Elena mami fericita de Luca

tigruta, vezi sa nu fie sanul prea plin inainte de alatare, pentru ca ii este greu lui bebe sa apuce sfarcul, incearca sa mulgi cateva picaturi inainte( spalate cu apa calda pe san pentru a-si da un pic drumu' laptele si mulge un pic) dupa o sa se mai inmoiaie sanul si o sa reuseasca sa-l prinda. multa sanatate

"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Foxy-le

Salutere fetelor, bine v-am regasit.
Mai e cineva asa somnoros? dorm de la 20.30-21 pana dim. As dormi si-n timpul zilei.Oare am lipsa de ceva?Deocamdata n-au zis nimic despre analize(cica daca-s ok nu ma suna).Am facut si eco, e bine bb.

14

foxy si eu la prima sarinca dormeam de nu stiam de mine...si era bine pentru ca ma odihneam foarte bine. nu-ti fa griji e normal sa iti fie somn, nasol ca nu poti trage si in timpul zilei un pui de somn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

fetelor,

aici gasiti un mesaj pt mamele interesate de actiunea in instanta cu privire la masura de reducere a indemnizatiei cu 15%
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=153965&whichpage=4

Alinuk

www.dailymotion.com/video/xaclht_starship-foundation-father-and-son_creation" target="_blank">SMS la 858 pt copii!
detalii

www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei /
Andu mik si Teo voinik

............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................

Mergi la inceput