Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (96)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns grety_niku spune:

va pupik gata plec si eu acasica!

25+ cu Eric Nicholas
Pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enik83 spune:

dragaica..ti-am trimis raspuns adineauri..
scuze dar pe weekend am fost plecata si nu am avut timp sa intru

25+ cu o minune de
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Imi scuzati scrisul......nu-mi merge bine tasta "M" si scriu repede fara sa mai recitesc , sper sa intelegi ideea.

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 25+ de Tudor Sebastian si Felix Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui rubia

Salut fetelor,multi si din partea noastra.
Denisa arati fenomenal,numai pe burticuta ai pus,in rest nimik.

Se vorbea despre recoltare de celule stem,eu la inceput nici nu punem problema recoltam sigur(facem orice pentru copii nostri),dar dupa discutia avuta cu un doctor genetician am inceput sa ma mai gandesc;in sensul ca el a zis ca daca acelui copil care i se recolteaza celulele ,Doamne fereste ii va aparea vreo boala, boala respectiva ese inscrisa deja in codul lui genetic si nu il va ajuta decat la prelungirea vietii nu si la vindecare.In schimb daca nu se va imbolnavi el ci fratele/sora celulele lui care sunt sanatoase pot ajuta la vindecarea fratelui/surorii daca sunt compatibili.Bolile astea de sange/ec pe care se zice ca le include transplantul de celule stem nu sunt de genul contagioase(adica sa le iei pe parcursul vietii) pe asea le ai deja inscrise in codul genetic(ai o predispozitie la ele).
Mie mi s-a parut foarte logic ce a zis si am hotarat sa nu mai recoltam caci dupa cum a zis si el medicina evolueaza si chiar daca ar fi nevoie de transplant (Doamne fereste) la noi in tara nu se va face prea curand iar in afara exista banci de celule.

Nu vreau sa creez vreo discutie pe seama asta,am vrut doar sa-mi dau cu parerea,caci va dati seama cat de importanta este fetita noastra daca pana acum am facut 5 FIV-uri complete ,plus inca 3 Cryo ET ca sa o avem.

Parca si eu am inceput sa am senzatia aia de presiune ,simt ca ma apasa burta dar n-am dureri sau contractii de nici un fel;chiar si asa sapt asta miercuri ajung la medic desi au trecut abia 2 sapt de cand am fost ultima oara.

Va pup pe toate si sa auzim numai bine .

Punct lovit, punct lovit.
Aceeasi discutie este aici, multe mame au facut panarama la televizor si au zis ca se pune presiune pe parinti de catre medici desi tehnologia nu este atat de avansata incata sa beneficieze copilu de asa zisele "beneficii". Plus nu functioneaza decat pana la 10-14 kg., iar daca copilu are probleme nu au cu ce sa-l ajute pentru ca boala e deja codata in genele copilului.
Noi ne-am gandit bine, aveam de ales intre a da 1000$ de copil pentru ceva ce nu o sa folosi sau sa-i baga in bursa de studiu.
Noi am zis pas, dar asta e desigur o parere personala.......sper sa nu mai creez controverse asa ca am sa ma repet.......E DOAR O PARERE PERSONALA.

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 25+ de Tudor Sebastian si Felix Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dragaica

1. nu vorbiti de visine, mor de pofta si aici nu le gasesc decat in luna Iulie, asta daca sunt pe faza si ma duc zilnic la magazin sa intreb daca nu romanii, bulgarii, ucrainienii din cartier fac coada.
Apropo la mine se face bors de fasole cu visine, e o nebunie.....nu mai vorbesc ca incep deja sa simt gustu lor si stiti ca de la pofte ti se umfla

2. vreti sa stiti cat costa kilogramul de corcoduse verzi aici......12$kg, e prima data cand le gasesc de cand sunt aici, normal ca am dat bani si am luat, te pui cu pooftele unei gravide

Trebuie sa-ti dau dreptate. Corcoduse? Hm, imi dai idei de colindat pe dealuri, desi de dimineata era lapovita , ma gandeam la mesajul tau de ieri cu zapada.

Citat:

3. am vorbit ieri cu ai mei in tara erau saracii disperati, mamei care e pe somaja ii opreste ca, 1 mil (dupa ce avea abia 5 mil ii mai ia si din aia) iar tatei ii taie 7 milioane (15% din pensie si 25% din salariu) astia erau banii pe care ii dadea lui fratemiu la facultate. Nu pot spune decat ....Dumnezeu cu mila, vad ca in Grecia oamenii au iesit in strada in Romania in schimb nu zice nimeni nimic inafara de bietii pensionari......ce sa inteleg ca de fapt roanii nu o duc atat de rau incat sa iasa in strada. In sfarsit eu incerc sa ma detasez complet de ce se intampla acolo, daca as fi ramas acolo as fi cedat nervos.

Vai, fratiorul ala al tau sexos sta pe banii parintilor. Cati ani are mai? Rusinica lui ca nu se gandeste la bietii parinti bugetari.
Citat:

Denisa hai cu burta la masurat, eu am pus ieri o poza de la 25 saptamani, vreau sa o vad si pe a ta, stii cum eu, eu ti-o arat pe-a mea tu pe-a ta Sheri si tu la control te rog ca raman singura balena pe aici si fac depresie.

A pus Denisa poze, super burtica . Si daca scotocesti bine pe forum pe la FIV gasesti si cu burtoiul lui Sheri si ea tot o slabatura cu burta

Citat:

Aelita pup mama eroina sau heroina cum zice sotu, arati super dupa 3 sarcini, sper sa te " mostenesc"

Pfoai ce curaj ai Te-a convins sotul sa incercati si pentru fetita, nu? Ce te faci daca ies 3 X 2

Azi am vazut niste poze cu o actrita si mi s-a parut ca esti tu

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 27+ Iulia Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

denisa esti frumoasa foc, doar burtica de tine

si lucrusoarele foarte frumoase

dar unde ai gasit costumase asa cosrumas

sau asa"

salopeta

si astea sunt bestiale

vad ca voi ati luat papucei la delfinasi....de la cate luni poti sa ii pui papucei

nu prea i-am luat camasute si bluzite cu maneca lunga, descheiat in fata , ca nu am gasit...o sa moara copilul de frig numa in body poate gasesc pe net...

plus ca toate sunt de 0-3 luni, daca vine mai repede, o sa fie un pui de capatat

sanatos sa fie, ca ii ia mami dupa hainute frumoase sa il iubeasca fetele si daca sta pana la termen, ii ia mami si jucarii si trotineta si masinuta cand mai creste

Bulina 31+ cu poznas

Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Carla-vazut pozele cu burtica si lucrusoarele pt bebei ...arati f bine...nu se vad cele 13 kg am vazut supa de visine

Dragaica-eu ieri am trimis fratele dupa zarzare ..corcodusele inca nu le-am gasit...trebuie sa ies in cautare
asta ii ziceam si eu sotului nu iese nimeni in strada..ii lasa pe astia de la guvern sa faca ce vor de nu-si taie din salariile lor de mii de euro..tot de la cei amarati iau
vazut burtica..despre ce balena vb?

dragi burtici stati cumintele in pat...eu la prima sarcina am nascut la 38 de sapt..dar poate nu nasteam atunci daca eram cumintica...ce imi venise mie in ziua cu pricina...sa facem curat in casa sa pregatim patutul si tot ce trebuia pt bebelina...bineinteles ca sotul a facut ce era mai greu dar eu cum nu aveam stare m-ai facem si eu cate ceva noaptea la doua mi s-a rupt apa...asa ca fuguta la spital... a venit printesica

Bamboletta 24+David si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enik83 spune:

fetelor eu am gasit un site de hainute foarte dragalase si ieftine..daca aveti timp sa va uitati peste el..dar problema mare este ca este un en-gros..si nu poti face comanda mai mica de 500 ron..eventual va cuplati mai multe
cine vrea i-l trimit PM

25+ cu o minune de
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Racusor, dar analizele nu ti-au iesit? Poate ca aceste contractii sunt de la vreo infectie, mai ales ca ai colul lung....zic si eu...

Belu, mi-am repetat analizele si azi mi-au sosit in mail.
Transaminasele sunt f bune, colesterolul un pic marit si se pare ca ar urma o infectie urinara.

Azi ma duc sa-mi ia si culturi din col, maine imi va iesi rezultatul si maine dupa amiaza imi voi suna doctora....sa vedem de unde atatea contractii.

Cred ca de maine voi incepe sa duc urina la laborator, timp de 3 zile...ca sa fac urocultura ca "la carte" Nu stiu ce sa fac! Voi cum faceti aceasta analiza de obicei?

Azi a venit cumnata mea la mine si am mai lucrat la tema ei de licenta si ea este cea care imi face injectii, imi pune perfuzii. In seara asta e de garda....cine credeti ca imi va pune perfuzia? Eu!!! Mi-a explicat cum si sper sa ne descurcam.

tina 29+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

tina mi=a facut analizele in spital, sunt perfecte..inclusiv sumar urina si urocultura

trebuie sa imi mai ia cultura din col...voiau sa ma duc saptamana aceasta, dar le-am zis ca astept mI BINe sa vina dr meu din concediu, ca sa nu ma mai trambalez pe drumuri...ca iar ma apuca contractiile

dar in spital mi=au dat antibiotic pentru orice eventualite plus ca pun in fiecare seara cate un ovul polyginax...

Bulina 31+ cu poznas

Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!

Mergi la inceput