Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (96)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

Citat:
citat din mesajul lui bamboletta

Citat:
citat din mesajul lui anca_vlad

Neata si de la noi!

La capitolul "fofo" are o forma de nu ati mai vazut intre labia mica si cea mare am o umflaura de mai mare frutusetea, asa ca o vena inflamata parca ar fi varice-eu nu am mai auzit de asa ceva si nici vazut cert este ca e dureroarsa mai ales dupa ce stau si apoi ma ridic...azi la 18 sunt la dr sa vedem ce este!

Anca +26s ELENA-MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

sunt varice..dupa ceea ce descrii asa am si eu am fost le doctorita mea si cand a vazut din prima mi-a spus ca sunt varice si e posibil sa se umfle si mai tare ...ca tratament imi putea da detralex dar nu ar fi avut rezultate prea mari dupa sarcina dispar...am gasit si pe net alte gravidute care au patit la fel...
alt loc nu au gasit sa iasa doar acolo ,bb-ii sa fie sanatosi ca restul le rezolvam noi

Bamboletta 24+David si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

si mama la fel zicea dar sa mor daca mai aveam nevoie si de varice si unde si-a gasit locul ....

Anca +26s ELENA-MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Off, fetelor... Racusor, Tina, Ochidut, Adriana un mare voi. Cu rabdarea trecem marea. Hai ca a mai ramas putin.

Vazut si eu pozicile. Carla esti o norocoasa. Ai pus numai pe burtica. Si Paula are o poza recenta. Arati foarte bine.

Bamboletta, eu am mancat cirese de mai joia trecuta, dar am tacut malc, sa nu va fac pofta. De atunci n-am mai gasit, doar de import, cica din Grecia... 70 lei kg. Si am mancat si caise verzi aduse de sotul. am si eu un cires mic in fata blocului, trebuie sa ma interesez cine l-a pus sa cer voie sa iau si eu cand se coc.

toate burticile. Plec spre casa.

Cris 30+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Otilia a fost oribil la noi sambata si duminica, a nins cu niste fulgi mari bine macar ca nu s-a depus.
Aici nu am unde sa ma duc sa culeg, corcodusele sunt importate. Barbatamiu cand a vazut pretu era sa lesine, cica sa incepem un bussines, sa facem import de corcoduse

Pai ce sa faca gratemiu, e inca student, acum isi pregateste licenta, plus mai are 2 ani de master. Ca asa au vrut cretinii astia sa-si bata joc de invatamantul romanesc, el a prins noul program de 3 ani facultate + 2 ani master. Poate o sa reuseasca sa-si gaseasca ceva dupa ce termina facultatea. O sa vedem, eu tot sper sa-l aduc aici.
Vorbeam de silueta Aelitei.....sa-i mostenesc silueta
Nu ma deranjeaza sa am 3 copii, sotu nu vrea sa ne protejam dupa nastere (nu ca am avea de ce ), el tot spera sa se intample o minune, sa ramanem "insarcinati" natural, el tot spera sa aiba o fetita .

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 25+ de Tudor Sebastian si Felix Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Mie toate analizele de vineri mi-au iesit negative, fara urma de infectie , ce era mai important a fost testul pentru o proteina care le arata lor daca o sa nasti prematur. Daca iese pozitiv inseamna ca nasterea se va declansa in urmatoarele 2 saptamani (am uitat numele proteinei ), numai ca la mine e negativ
Acum astept rezultatele de la testul de anemie si diabet.

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 25+ de Tudor Sebastian si Felix Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

denisa esti frumoasa foc, doar burtica de tine

si lucrusoarele foarte frumoase

dar unde ai gasit costumase asa cosrumas

sau asa"

salopeta

si astea sunt bestiale

vad ca voi ati luat papucei la delfinasi....de la cate luni poti sa ii pui papucei

nu prea i-am luat camasute si bluzite cu maneca lunga, descheiat in fata , ca nu am gasit...o sa moara copilul de frig numa in body poate gasesc pe net...

plus ca toate sunt de 0-3 luni, daca vine mai repede, o sa fie un pui de capatat

sanatos sa fie, ca ii ia mami dupa hainute frumoase sa il iubeasca fetele si daca sta pana la termen, ii ia mami si jucarii si trotineta si masinuta cand mai creste

Bulina 31+ cu poznas

Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!

Multumesc

Primele costumase le-am luat din Oradea ,le face aici o firma si un costumas e doar 20 lei.Iar cele galbene sunt de la Pierino,cred ca se vand in toata tara.Tot aici se fabrica in Or si un body e la 12 lei,o salopetica la 15 si caciulita la 5ron.Sunt bumbac 100% si au material f placut.Nu fac reclama ,doar descriu.

Denisa-fericita cu 2 minuni in burtica
27+ Carla Maria si Cristian Alexandru

http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP

Mergi la inceput

Dragaica dar am pus poze cu burtica.Tot nu e ca a ta!Da te ajung eu! Ce proteina maaama>?Nu ma speria!!!!!!!!Tu cate kg ai in plus?
Vezi ca dupa o sarcina organismul se regleaza si putem ramane ff repede gravide.Insa daca nu ma insel probl erau la sot la voi?Si oricum la 1 an dupa cezariana ar fi voie inca o sarcina parca,nu?Poate si eu mai vreau un bebe,eu nu zic nu.Cine stie?poate ma mai apuca dorul de maternitate pe la 30 ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enik83 spune:

CARLA...fetele audreptate..arati grozav..
si hainutele sunt foarte faine..

25+ cu o minune de
poze

Mergi la inceput

Enik imi trimiti PM te rog cu adresa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

denisa mercic m-am uitat pe net, au site, dar nu zic unde au magazine in tara...

poate le trimit mail

enik si eu vreau

toata ziua ma uit dupa hainute desi tre sa ma incumet intr-o zi sa impart lista cu cumparaturi pentru sot

ca el nu stie ce si cum, asa ca tre sa il trimit la sigur...eu asteptam luna mai sa facem cumparaturi noroc ca am scanat piata inainte putin

Bulina 31+ cu poznas

Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!

Mergi la inceput

Citat:
Carla-nu am auzit niciodata de supa de visine astept pozele...imi place carutul pt gemeni...dar cum o sa intrati cu el in magazine?sau nu intrati...

Bamboletta 24+David si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Pai nu stiu cum facem cu magazinele,carutul are 97cm in latime iti dai seama!!Nu am vrut sa iau unul in spatele celuilalt ca am vb cu mamici de gemeni de 8luni-1 an si mi-au spus ca cel din spate mereu il loveste pe cel din fata,se enerveaza ca nu vizibilitate buna,chiar daca acel model e mai practic pt mamici,pt copii nu e deloc.Si am zis ca il iau in asa fel incat sa fie pt ei bine,eu ma descurc cumva.

Mergi la inceput