Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (96)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Racusor, am pus eu cateva poze cu hainute luate de al meu sot din Obor in 2008, si din magazin si din piata de la tarabe. Ultimul set a fost cel mai scump 100 RON dar si cu multe piese, cel galbui parca 70 RON. Anul trecut preturile erau tot cam asa si presupun ca si acum la fel sunt. Eu sunt mare fan seturi, mai ales precum ultimul, ca le potrivesc dupa cum este vremea.

Eu, desi nasc vara acum, tot la hainute de toamna trebuie sa ma uit ca la cum este vremea aici

Gravidutele cu gemenasi nu va mai vaitati, toate aratati superb, slabute si doar burtica de voi, nu mai zic ce priviri aveti

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 27+ Iulia Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

M-am uitat si eu prin poze si am admirat burtici, hainute, ce sa mai, m-am indragostit

Alina 27+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui carla_2008

Dragaica dar am pus poze cu burtica.Tot nu e ca a ta!Da te ajung eu! Ce proteina maaama>?Nu ma speria!!!!!!!!Tu cate kg ai in plus?
Vezi ca dupa o sarcina organismul se regleaza si putem ramane ff repede gravide.Insa daca nu ma insel probl erau la sot la voi?Si oricum la 1 an dupa cezariana ar fi voie inca o sarcina parca,nu?Poate si eu mai vreau un bebe,eu nu zic nu.Cine stie?poate ma mai apuca dorul de maternitate pe la 30 ani.

Denisa-fericita cu 2 minuni in burtica
27+ Carla Maria si Cristian Alexandru

http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP

Sper sa nu spun prostii, parca se numeste Proteina-C reactiva sau ceva de genul asta.

Am 71 kg, am plecat de la 57kg, deci am luat ca 14kg, nutrtionista a zis ca trebuia sa am 67kg pentru a fi in grafic dar cum am spus deja cine o baga in seama
Da, la el e problema.
Draguta eu sunt mult mai aproape de 30 de ani decat tine, imi sufla in ceafa

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 25+ de Tudor Sebastian si Felix Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav

Racusor, am pus eu cateva poze cu hainute luate de al meu sot din Obor in 2008, si din magazin si din piata de la tarabe. Ultimul set a fost cel mai scump 100 RON dar si cu multe piese, cel galbui parca 70 RON. Anul trecut preturile erau tot cam asa si presupun ca si acum la fel sunt. Eu sunt mare fan seturi, mai ales precum ultimul, ca le potrivesc dupa cum este vremea.

Eu, desi nasc vara acum, tot la hainute de toamna trebuie sa ma uit ca la cum este vremea aici

Gravidutele cu gemenasi nu va mai vaitati, toate aratati superb, slabute si doar burtica de voi, nu mai zic ce priviri aveti

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 27+ Iulia Alexandra

foarte frumoase hainutele eu am trecut pe la obor, dar nu m-am uitat la seturi, ci la hainutele ce se gaseau separat si nu prea am fost multumita ...

mai tii minte cumva firmele? ca imi aduc aminte ca vanzatoarele imi tot spuneau de firme de parca ar fi trebuit sa le cunosc...dar dupa nume pareau dubioase si de asta nu m-am mai uitat

asta si pentru ca inainte ma uitasem la hainute de gravi si erau urate si scumpe si m-am gandit ca si cele de bebe sa nu fie de calitate my mistake

Bulina 31+ cu poznas

Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Indemniza#355;ia pentru cre#351;terea copilului ar putea reveni la o sum#259; fix#259;, renun#355;āndu-se astfel la 85% din media veniturilor realizate pe ultimele 12 luni, au declarat luni pentru MEDIAFAX surse din rāndul participan#355;ilor la discu#355;iile de la Palatul Cotroceni cu pre#351;edintele Traian B#259;sescu. -SURSA MEDIAFAX -ORA 16.28 :http://www.mediafax.ro/social/indemnizatia-pentru-cresterea-copilului-ar-putea-reveni-la-o-suma-fixa-6106420

Of....

Catalina 25+
Catalin(04.03.1998)&Robert(13.04.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

am pus-o!!!!!!!!!!!!!

se reduce la 600 ron!

----------------------------------------------
my somebody....

30+ cu

Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui katalina

Indemniza#355;ia pentru cre#351;terea copilului ar putea reveni la o sum#259; fix#259;, renun#355;āndu-se astfel la 85% din media veniturilor realizate pe ultimele 12 luni, au declarat luni pentru MEDIAFAX surse din rāndul participan#355;ilor la discu#355;iile de la Palatul Cotroceni cu pre#351;edintele Traian B#259;sescu. -SURSA MEDIAFAX -ORA 16.28 :http://www.mediafax.ro/social/indemnizatia-pentru-cresterea-copilului-ar-putea-reveni-la-o-suma-fixa-6106420

Of....

Catalina 25+
Catalin(04.03.1998)&Robert(13.04.2004)

Fetelor ce sa mai zic.............e nasol rau, aici au mai crescut cu 0,4%, poate parea putin dar oricum.....graditele sunt subventionate, activitati gratuite sau pe care platesti aproape nimic.
Nu inteleg cum aici se poate si colo nu .

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 25+ de Tudor Sebastian si Felix Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

oohh, nuuu!!!!

sper sa nu le vina vreo idee ...ca la urma urmei sunt banii contribuiti de mine prin asigurari sociale ...e bataie de joc

Bulina 31+ cu poznas

Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

DRAGAICA,daaaa,ma mostenesti !!! ia sa vezi ! te ochesc eu si o sa vezi cum se trage totul la loc !
cunosc mamica de aici care,dupa un fiv cu primul copil,a facut apoi inca 2 copii natural!din 3 nasteri.tu esti mai norocoasa,faci acum baietii ,si apoi fata natural.ca mine,dar nu te chinui de 3 ori

mai,cum e graficul ala de greutate la gravide ? eu oi fi ok?ca pe mine nu ma vede nici o nutritionista Dragaica,vino la mine ca nu te cearta nimeni nici nu m-a mai cantarit pe 31 martie cand am avut ultimul control,deci cred ca in ianuarie m-o fi cantarit ...

ADRIANA ce elefant,mama,ca nici macar grasa nu esti?ca ai mai pus nitel fata de cand erai "fata mare"-vorba aia dar tot bine esti cu burta cu tot,cu rochitele !

am vazut-o pe CREATA care nu mai e creata cat de frumoasa esti cu burta !!

vazut burta de PAULA .maricuta

ALINA oua oau,aseara nu vedeam albumul !!! a crescut burtakul !!!

CARLA ce au crescut gemeneii de cand nu ai mai pus poze !!! doar burta a crescut !

CATEVA POZEdin ultimele zile.

25+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Citat:
citat din mesajul lui lalala13

am pus-o!!!!!!!!!!!!!

se reduce la 600 ron!

----------------------------------------------
my somebody....

30+ cu