Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (96)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Oana-ah scuze..credeam ca se inchide cand se deschide altul nou ...si eu stiu sa deschid capitol nou...dar nu am parola...

Carla-nu am auzit niciodata de supa de visine astept pozele...imi place carutul pt gemeni...dar cum o sa intrati cu el in magazine?sau nu intrati...

am un copac cu cirese in gradina de la blocul de vizavi si il tot pandesc..incep sa se coaca..i-am zis sotului sa se pregateasca..si cand eram insacinata cu antonia la fel pandeam ciresele data trecuta s-a urcat cu scara de la vecin si mi-a adus o creanga cu tot cu cirese

Bamboletta 24+David si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enik83 spune:

dragaica..ti-am trimis PM

25+ cu o minune de
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grety_niku spune:

Citat:
citat din mesajul lui ooana

Citat:
citat din mesajul lui grety_niku

trisez si eu la semnatura (am vazut ca se poarta) ar fi tb sa o schimb maine.

Aaa si ne-am hotarat si la nume... pana la noi razgandiri
pe gandacel o sa il cheme Eric Nicholas.

25+ cu Eric Nicholas
Pozici

foarte frumos nume

Oana 31+ Matei

Noi 2...si bebe
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

25+ cu Eric Nicholas
Pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Dragaico unde esti???am vazut burtica!super dulcica!!!
Adriana esti o graviduta frumoasa nu te mai stresa!Eu am 13kg in plus!Cine mai are atat?
Mirela muuuuuuulta bafta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!cand faci testul?
Racusor sa stai cumintica!!
Otilia pupici pt sms!

Am pus poze cu noua burtica

Denisa-fericita cu 2 minuni in burtica
27+ Carla Maria si Cristian Alexandru

http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

ochidut stai linistita in patut. e bine ca e colul inchis, chiar daca e scurtat...de acum depinde numa de noi sa stea cat mai mult bebe la caldurica...bine, nici sa nu mai apara contractii din senin

te iubita, pe tine si pe delfinas...

mai fetelor, vad ca se ingroasa randul fetelor care stam la pat asta nu e de bine...celelalte gravidute sa stati cumintele ca sa fie bine pana la capat

azi a venit femeia care face curat si mi-a adus papa la pat..deci odihna totala maine vine mama...sta pana vineri, in weekend e sotul, deci saptamana asta repaosul total e garantat

fetele pentru incurajari azi am stat linistita, nu stiu aseara de ce eram asa agitata...am spus rugaciuni, am respirat adanc, nu reuseam sa ies din starea aia..si contractiile una dupa alta, mai tare ma stresam sotul tot isi cauta de treaba in loc sa vina langa mine, pana cand i-am spus sa lase tot, sa stea langa mine ca sunt agitata si nu ma pot linisti mi-am dat seama ca in spital diazepamul a fost de mare folos mai ales in prima zi cand ma luase plansul pe acolo...acum stau calma si cumnintica si ma uit la lucrusoare de bebe, dar care le comandam dupa ce ajungem cu ajutorul lui Dumnezdeu la 34 saptamani

m-am intinss.....

Bulina 31+ cu poznas

Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina_C spune:

Carla frumoase, frumoase pozele... tu arati fff bine si lucrusoarele pt bebei sunt . Abia astept sa terminam si noi renovarile prin casa si sa cumparam cate ceva pt bebel...

"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"
fericita 24+ cu Florentin Andrei. Ma la DD sa am un bb sanatos si la termen
***Bebelul meu mic***
***Poze***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Bamboletta am pus poza cu supa

Denisa-fericita cu 2 minuni in burtica
27+ Carla Maria si Cristian Alexandru

http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Enika ti-am trimis un mesaj PM saptamana trecuta, l-ai vazut??????

Am mai ulte de zi asa ca am sa le iau pe rand:

1. nu vorbiti de visine, mor de pofta si aici nu le gasesc decat in luna Iulie, asta daca sunt pe faza si ma duc zilnic la magazin sa intreb daca nu romanii, bulgarii, ucrainienii din cartier fac coada.
Apropo la mine se face bors de fasole cu visine, e o nebunie.....nu mai vorbesc ca incep deja sa simt gustu lor si stiti ca de la pofte ti se umfla

2. vreti sa stiti cat costa kilogramul de corcoduse verzi aici......12$kg, e prima data cand le gasesc de cand sunt aici, normal ca am dat bani si am luat, te pui cu pooftele unei gravide

3. am vorbit ieri cu ai mei in tara erau saracii disperati, mamei care e pe somaja ii opreste ca, 1 mil (dupa ce avea abia 5 mil ii mai ia si din aia) iar tatei ii taie 7 milioane (15% din pensie si 25% din salariu) astia erau banii pe care ii dadea lui fratemiu la facultate. Nu pot spune decat ....Dumnezeu cu mila, vad ca in Grecia oamenii au iesit in strada in Romania in schimb nu zice nimeni nimic inafara de bietii pensionari......ce sa inteleg ca de fapt roanii nu o duc atat de rau incat sa iasa in strada. In sfarsit eu incerc sa ma detasez complet de ce se intampla acolo, daca as fi ramas acolo as fi cedat nervos.

4. vad ca deja ca voi ati inceput numaratoarea inversa mai avem un picut, eu am intrat in saptamana 26, ma rog la Dumnezeu sa ajung macar la 30 de saptamani, am sa desfac o sampanie in ziua respectiva .

Grety da, m-am mai linistit, de fapt am gasit un studiu complet si pe intelesul meu deapre acesti "soft markeri", asa ca acu sunt relax, orium maine am programare la consilier, am zis ca nu strica, mai am niste nelamuriri si daca tot plateste asigurarea , de ce nu???

Denisa hai cu burta la masurat, eu am pus ieri o poza de la 25 saptamani, vreau sa o vad si pe a ta, stii cum eu, eu ti-o arat pe-a mea tu pe-a ta Sheri si tu la control te rog ca raman singura balena pe aici si fac depresie.

Maya

Aelita pup mama eroina sau heroina cum zice sotu, arati super dupa 3 sarcini, sper sa te " mostenesc"

Aha.....ca i-am adus aminte e mai usor cu trisatul

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 25+ de Tudor Sebastian si Felix Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

ochidut stai linistita in patut. e bine ca e colul inchis, chiar daca e scurtat...de acum depinde numa de noi sa stea cat mai mult bebe la caldurica...bine, nici sa nu mai apara contractii din senin

te iubita, pe tine si pe delfinas...

mai fetelor, vad ca se ingroasa randul fetelor care stam la pat asta nu e de bine...celelalte gravidute sa stati cumintele ca sa fie bine pana la capat

azi a venit femeia care face curat si mi-a adus papa la pat..deci odihna totala maine vine mama...sta pana vineri, in weekend e sotul, deci saptamana asta repaosul total e garantat

fetele pentru incurajari azi am stat linistita, nu stiu aseara de ce eram asa agitata...am spus rugaciuni, am respirat adanc, nu reuseam sa ies din starea aia..si contractiile una dupa alta, mai tare ma stresam sotul tot isi cauta de treaba in loc sa vina langa mine, pana cand i-am spus sa lase tot, sa stea langa mine ca sunt agitata si nu ma pot linisti mi-am dat seama ca in spital diazepamul a fost de mare folos mai ales in prima zi cand ma luase plansul pe acolo...acum stau calma si cumnintica si ma uit la lucrusoare de bebe, dar care le comandam dupa ce ajungem cu ajutorul lui Dumnezdeu la 34 saptamani

m-am intinss.....

Bulina 31+ cu poznas

Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!

Alo mami pai tu-ti faci singura rau. Ai impresia ca e bine pentru bb sa plangi in hohote sa sara camasa de pe tine? Gandeste pozitiv, fa planuri pe zile cu ce ai de facut (din astea care se pot face dand comenzi din pat: telefoane, cumparaturi online, etc), vorbeste pe fiecare dimineata cu bb sa fie cuminte ca tu ai planificata activitatea X pentru ziua respectiva.
Cartile din contul comun le-ai citit? Ca acusica vine bb si trebuie sa fii cu info util macar citit o data.
Eu deja mi te inchiupui la 40s rugandu-te sa nasti odata.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 27+ Iulia Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rubia spune:

Salut fetelor,multi si din partea noastra.
Denisa arati fenomenal,numai pe burticuta ai pus,in rest nimik.

Se vorbea despre recoltare de celule stem,eu la inceput nici nu punem problema recoltam sigur(facem orice pentru copii nostri),dar dupa discutia avuta cu un doctor genetician am inceput sa ma mai gandesc;in sensul ca el a zis ca daca acelui copil care i se recolteaza celulele ,Doamne fereste ii va aparea vreo boala, boala respectiva ese inscrisa deja in codul lui genetic si nu il va ajuta decat la prelungirea vietii nu si la vindecare.In schimb daca nu se va imbolnavi el ci fratele/sora celulele lui care sunt sanatoase pot ajuta la vindecarea fratelui/surorii daca sunt compatibili.Bolile astea de sange/ec pe care se zice ca le include transplantul de celule stem nu sunt de genul contagioase(adica sa le iei pe parcursul vietii) pe asea le ai deja inscrise in codul genetic(ai o predispozitie la ele).
Mie mi s-a parut foarte logic ce a zis si am hotarat sa nu mai recoltam caci dupa cum a zis si el medicina evolueaza si chiar daca ar fi nevoie de transplant (Doamne fereste) la noi in tara nu se va face prea curand iar in afara exista banci de celule.

Nu vreau sa creez vreo discutie pe seama asta,am vrut doar sa-mi dau cu parerea,caci va dati seama cat de importanta este fetita noastra daca pana acum am facut 5 FIV-uri complete ,plus inca 3 Cryo ET ca sa o avem.

Parca si eu am inceput sa am senzatia aia de presiune ,simt ca ma apasa burta dar n-am dureri sau contractii de nici un fel;chiar si asa sapt asta miercuri ajung la medic desi au trecut abia 2 sapt de cand am fost ultima oara.

Va pup pe toate si sa auzim numai bine .

Mergi la inceput