Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (96)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca_vlad

gata fetele eu ma apuc de herbalife!
eu degeaba nu stau ca nu pot !

Anca +26s ELENA-MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

daca te hotarasti, pune-ma pe lista de clienti. schimb distribuitorul, vin la tine . produsele sunt super!

30+ AMR 9-
Hannah Isabela & printesa Anca-Maria (26.06.2001) pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lara_c spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca_vlad

deci fetele care ati emigrat oriunde in lumea aceasta da-ti un pont ca ma apuc de completat formular pe net!

POZE VLADUT

Bangladesh!!

Salariul intreg .Dar n-ai concediu decat 6 luni...

Eu zic sa nu te stresezi macar pana nu stiti ceva concret.
Oricum imi pare rau sa aud ca se reduc alocatiile in loc sa se maresca. Sper sa fie o reducere cat mai nesemnificativa..

Lara w22+ Jamie and Errie 19mths

Hawaii MexicoUS*Europe_and US * Wedding * ErinnKendall*KUALA LUMPUR * Bangladesh_Singapore_Bali * India*Nepal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

fetle nu speculeaza televiziunile. EU l-am auzit pe Basescu spunand ca trebuie sa te gandesti bine inainte sa faci un copil si ca ce "nazbatii de prgrame sociale in care statul plateste pampersi" ca nici un stat nu plateste atatia pampersi ca romania si ca romanii trebuie sa stie ce inseamna sa cumpere un pampers. el cu gura lui a zis asta si eu am auzit. ca pana nu am auizt si noi nici sotul nu a crezut. asa ca...nu e nici o speculatie. in acel acord nu scrie de indemnizatii ci de masuri sociale, iar asta aici e inlcus.

----------------------------------------------
my somebody....

30+ cu

Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui larissa_79
oana, dragut caruciorul...dar trebuia sa iei si tu o culoare mai neutra. Ca si noi am luat Inglesina acum 4 ani...roz cu gri. haha

Larisa 29+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)

http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

Larissa mie mi-a placut bleumarin foarte mult...sau mi-ar mai fi placut un Mothercare Xcursion din blug, deci cam aceeasi culoare
stiu ca ar fi fost mai rentabil pe maro-bej...imi placea si ala
...dar caruciorul l-am luat de la un prieten care a adus doua carucioare din Italia, unul rosu pentru ei ca au fetita si asta albastru pentru noi ...si n-am mai comentat ca am economisit plata transportului, TVA-ului si alte comisioane

Oana 31+ Matei

Noi 2...si bebe
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Tocmai am auzit la tv ca e sigur ca se va umbla si la indemnizatia pt mame, dar inca nu se stie ce si cum...
Oana, imi place caruciorul mult. Sa-l stapaniti sanatosi!Ce culori ai ales?Am vazut ca ai scris ce culoare ai luat!!!!!!!!!! Doar ca eu citesc cateodata pe diagonala
Maurice, imi pare rau pt ca nu te simti tocmai bine. Stai in pat linistita, pana ajungi si la dr tau.

Paula, 29+ cu Raul Codin

bleumarin

citeste aici http://www.money.ro/intern-1/guvernul-boc-pune-impozite-noi.html#

Oana 31+ Matei

Noi 2...si bebe
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grety_niku spune:

Citat:
citat din mesajul lui enik83

fetelor eu am gasit un site de hainute foarte dragalase si ieftine..daca aveti timp sa va uitati peste el..dar problema mare este ca este un en-gros..si nu poti face comanda mai mica de 500 ron..eventual va cuplati mai multe
cine vrea i-l trimit PM

25+ cu o minune de
poze

imi dai si mie pm? cand ai timp

25+ cu Eric Nicholas
Pozici

Mergi la inceput

anca_vlad - felicitari pentru bebe grasunel, iar cu varicele... ce nu indura o mamica pentru puiul ei... bine macar ca trec dupa nastere.

Iar dobitocii astia din guvern... ar tb sa ne ducem toate mamicile peste ei(personal l-as pune pe base sa le inghita)... ca sa vada si ei cati bani se cheltuiesc ca sa aduci pe lume un copil sanatos(ca mai ieri se plangeau ca suntem o tara de pensionari... stai sa vezi dc micsoreaza indemnizatia... cine mai face copii? ca doar n-o sa-i crestem cu nasturi) scuze ca m-am descarcat dar situatia e de kkt...al meu sot e un pic , ca stie saracu ce il asteapta, partea nasoala nu e ca ar tb sa ma intorc devreme la munca, ci ca nu o sa aiba cine sa stea cu copilu, deh asta e bunicii tineti, mai au 10-15 ani pana la pensie...
gata m-am calmat, om vedea noi ce o sa facem ca doar nu o sa murim de foame.

25+ cu Eric Nicholas
Pozici

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Dragaica

Noutati....nu foarte bine, mi-au venit rezultatele de la testele de glicemie, au iesit peste limita 8,1 iar limita superioara e de 7,8.
Diferenta nu e mare, asa ca nu ma ingrijorez foarte tare, mi-au dat o dieta pe care tre sa o respect strict 3 zile dupa care ma duc refac testele.
Sper sa fie bine dupa ....
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 25+ de Tudor Sebastian si Felix Alexandru

Off, cine stie ce ai mancat inainte de test de a luat-o razna glicemia... o sa vezi ca urmat o sa iasa bine... si pentru baietei.

25+ cu Eric Nicholas
Pozici

Mergi la inceput

Maurice, multa, multa sanatate. Sper sa-ti dea vesti mai bune dr tau.
Oana, e super caruciorul. Sa-l folositi sanatosi!

25+ cu Eric Nicholas
Pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

Acum au anuntat pe realitatea ca se micsoreaza procentul sa asteptam sa vedem cu cat!

POZE VLADUT

Mergi la inceput