Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (96)
Raspunsuri - Pagina 19
grety_niku spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bumblebee Otilia, ai dreptate, o sa treaca. Sa speram ca nu declar falimentul familiei pana atunci, eu n-am intrat in CM tocmai ca sa-mi creasca media salariala pe ultimele 12 luni, deci, n-am luat niciun leut, si totul a fost in van... Din pacate noi n-avem nicio solutie, niciuna..Alina 28+ cu gargarita |
nici noi... gata acum chiar am terminat cu cretinii astia...
noi sa fim sanatosi, sa ne intelegem si sa ne iubim ca in rest se vor rezolva toate!
25+ cu Eric Nicholas
Pozici
grety_niku spune:
na ca am monopolizat forumul... nici chef de munca nu am... si mai tb sa stau 3h si juma
25+ cu Eric Nicholas
Pozici
enik83 spune:
neata fetelor..
noi azi suntem puturosi..cu ceata pe ochi si creier de la atata dormit..
25+ cu o minune de
poze
bumblebee spune:
Vreau si eu PM cu linkul ala, imi mai clatesc ochii mai tarziu, acuma ma duc sa mananc si o sa ies putin ca simt ca o iau pe ulei
Alina 28+ cu
gargarita
ooana spune:
citat din mesajul lui grety_niku na ca am monopolizat forumul... nici chef de munca nu am... si mai tb sa stau 3h si juma 25+ cu Eric Nicholas Pozici |
cheful imi cam lipseste si mie
sa va zic ce ma derajeaza pe mine de fapt
...ca nu m-ar fi deranjat sa zica ca nu se mai poate 85% maxim 4000 ca e criza si se reduce la 85% maxim 3000...si asta era scadeau plafonul maxim, toata lumea intelege...ca doar nu e nimeni absurd sa creada ca o sa se imprumute statul sa le dea la mamici indemnizatii...
Dar de aici pana la a-mi arunca mie in fata 6 mil ca si la tiganii care fac cate 5,6,7,8 copii si traiesc dina locatii si indemnizatii, e o mare nesimtire
ca asa incurajeaza natalitatea doar la categoriile nevoiase ceea ce nu e normal.
hai ca am zis, cu asta nu ma mai enervez ca nu are rost
Oana 31+ Matei
Cris2010 spune:
Hai sa va inveselesc un pic...sa uitam putin de indemnizatii
Din categoria "numai mama sa nu fii", valabila si pt lumea animala
http://www.youtube.com/watch?v=v9Bj_W16kEw&feature=player_embedded
Cris 30+ cu
ochidut spune:
Salutari delfinariu
Larissa, multa sanatate fetitei, sa fie totul bine
Maurice, imi pare rau ca sunt probleme, iti tin pumnii sa nu fie ingrijorator; oricum e bine ca te-ai dus la doctor si de acum o sa sti ce sa faci ca sa stea bebe cuminte in burtica
Racusor, si noi suntem rasfatate, ieri a trecut si soacra pe aici sa imi faca una alta:curat, calcat si niste mancarica. Numai ca ea e cam mosmondita, pune zece intrebari pana sa faca ceva si mai mult ma irita prezenta ei. Si nu prea se pricepe la mancare, mai bine imi incropesc eu ceva Oricum acum ce sa ii fac eu, femeia macar are intentii bune.
Insa m-a anuntat mama ca vine la mine "sa aiba mama grija de fata ei". Asa ca 3 zile e mama in deplasare la mine si imi face de toate, ca vorba aia, ca mama nu mai e nimeni. Iar a mea chiar e un robotel neincetat, cu super viteza si care stie sa faca de toate, le aranjeaza pe toate super bine, nu trebuie sa ii dau indicatii. Si sotul e super fericit cand vine mama, ca il alinta si pe el cu de toate plus ca are un aliat cu care sa ma "barfeasca" atunci cand sunt ciufuta
Am mai citit pe diverse site-uri despre indemnizatie; deocamdata nu se intelege de nicaieri ca se va ajunge la o suma fixa, sunt doar supozitiii ale canalelor de stiri. Ce am inteles clar este ca o sa se reduca; in memorandumul semnat cu FMI zice ca prestatiile sociale se reduc cu 15%. S-ar putea indemnizatia aici sa o includa, pt ca tine de prestatii sociale. Cel putin asa sper eu, numai la o suma fixa sa nu se ajunga ca atunci chiar e catastrofa
31+ cu
lalala13 spune:
anca cine a zis ca micsoreaza procentul? hmm...Doamne ar trebui sa ne ducem burtoase sau cu copii si noi in fata la Basescu. nu exista vreo organizatie ceva? pe bune asta ar trebui..
----------------------------------------------
my somebody....
30+ cu
Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat!
rodyka spune:
citat din mesajul lui Cris2010 Hai sa va inveselesc un pic...sa uitam putin de indemnizatii Din categoria "numai mama sa nu fii", valabila si pt lumea animala http://www.youtube.com/watch?v=v9Bj_W16kEw&feature=player_embedded Cris 30+ cu |
cris2010,
30+ AMR 9-
Hannah Isabela & printesa Anca-Maria (26.06.2001) pozele noastre