Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (96)
Raspunsuri - Pagina 17
racusor2010 spune:
cursuri de bebe www.motherhood.ro/cursuri-bebe.html" target="_blank">aici
eu din pacate nu mai fac
dar il trimit pe sot si sa ma invete el apoi
Bulina 31+ cu poznas
Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!
rodyka spune:
buna dimineata, delfinariu!
vad ca atmosfera e destul de tulbure in dimineata asta... fetelor, acum faceti ca si cu drobul de sare... o cadea, n-o cadea... ce s-a stabilit SIGUR pana acum e ca NU se va umbla la indemnizatiile ptr copii, ce speculeaza Antenele, Realitatea si ziarele lor e alta poveste, si ce preconizeaza ca vor face mai tarziu daca nu dau rezultate masurile de acum, iarasi e alta poveste. voi acuma sa aveti grija de burticute ca de foame n-or sa moara bbii, nici n-or sa umble dezbracati, pe ici pe colo se mai gaseste o solutie, se mai renunta la unele-altele... si ca sa emigrati, nu merita nici atat. aici de ex ai concediu de maternitate dupa ce nasti 4 luni, ATAT! si daca mergi la munca primesti 100 euro ajutor ptr gradinite, in conditiile in care o gradi modesta trece de 300... eu spre ex ptr printesita mea primesc alocatie 180 euro/an platibili in 2 transe, adica 50 centi/zi... o sa ziceti ca oricum salariile de aici nu se compara cu cele din Ro. asta asa e, dar cheltuielile sunt pe masura.
o sa ne descurcam fiecare cumva, bbii nostri vin pe lume ptr ca ii dorim si ii iubim deja din burtica, nu ptr sumele de bani pe care le primim dupa chestia asta. O SA FIE BINE, nu va mai stresati ca nu face bine nici ptr voi si nici ptr delfinasi. ce-o fi o fi, puterea de decizie e in mainile altora...
30 AMR 9
Hannah Isabela & printesa Anca-Maria (26.06.2001) pozele noastre
rodyka spune:
larissa o sa zicem un Doamne-ajuta maine ptr fetita ta
mirela am is eu emotii de parca astept sa-mi fac eu testul...
pozele sunt super toate-toate, si burticute, si lucrusoare... deseara o sa mai pun si eu poze cu ce am mai achizitionat
multa sanatate tuturor, sa ne gasim in fiecare dimineata pline de entuziasm, numarand o sapt in plus pe de-o parte, si una in minus la AMR... Doamne-ajuta!
30+ AMR 9-
larissa_79 spune:
Intrebare de la sora mea....ea a avut cam toata sarcina concediu medical platit 75% din salariul brut. Intrebare: in prenatal si postanatal ia 85% din brut sau 85% din cat a avut in ultimile 6 luni cand evident netul i-a fost afectat de concediul medical.
Parca AdrianaBuc le avea cu astea.
Larisa 29+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
ooana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui maurice Buna dimineata, Eu mi-am petrecut noaptea pe la urgenta Va spuneam ieri ca aveam burtica umflata rau, si presiune jos, si un scaun moale, doctorul la telefon mi-a zis ca nu e ginecologic. 24+ |
off imi pare atat de rau dar trebuie sa fi optimista ca pana la urma totul va fi bine
Oana 31+ Matei
Cris2010 spune:
Larisa, multa sanatate fetitei! Sa dea DD sa treaca cu bine peste operatie.
Cris 30+ cu
anca_vlad spune:
gata fetele eu ma apuc de herbalife!
eu degeaba nu stau ca nu pot !
Eu stiu ca o sa spuneti ca sunt cu capul dar vreau sa imi castig independenta vreau sa am timp de copii fara sa fiu nevoita sa ma invoiesc de la vre-un sef...pt programele lor extrascolare!
Am cunostinte care au reusit...pot si eu!
Anca +26s ELENA-MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
crispro spune:
citat din mesajul lui larissa_79 Intrebare de la sora mea....ea a avut cam toata sarcina concediu medical platit 75% din salariul brut. Intrebare: in prenatal si postanatal ia 85% din brut sau 85% din cat a avut in ultimile 6 luni cand evident netul i-a fost afectat de concediul medical. Parca AdrianaBuc le avea cu astea. Larisa 29+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006) http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/ |
85% din media veniturilor pe ultimele 6 luni, de dinainte de concediu medical.
Cristina 30+ cu
lalala13 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ooana
exact la asta ma gandeam si eu Oana 31+ Matei |
si eu..haideti facem gasca si mergem la dragaixca si facem cresa
----------------------------------------------
my somebody....
30+ cu
Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat!
rodyka spune:
citat din mesajul lui larissa_79 Intrebare de la sora mea....ea a avut cam toata sarcina concediu medical platit 75% din salariul brut. Intrebare: in prenatal si postanatal ia 85% din brut sau 85% din cat a avut in ultimile 6 luni cand evident netul i-a fost afectat de concediul medical. Parca AdrianaBuc le avea cu astea. Larisa 29+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006) http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/ |
la Drepturile gravidelor zice asa:
Indemnizatia de maternitate este venitul lunar al gravidelor / mamelor in perioada concediului de maternitate. Calculul indemnizatiei de maternitate se face astfel: * se determina baza de calcul, care este media veniturilor lunare din ultimele 6 luni din cele 12 luni din care se constituie stagiul de cotizare (din ultimele 12 luni, se iau in considerare ultimele 6 luni de plata a asigurarilor de sanatate). * indemnizatia de maternitate este 85% din aceasta baza de calcul * pentru femeile care au 6 luni de cotizatie la asigurarile de sanatate in decursul ultimelor 12 luni, indemnizatia de maternitate va fi aproximativ 85% din salariul brut. Zic "aproximativ", pentru ca exista o variatie lunara in functie de numarul de zile lucratoare ale lunii. |
mai multe inf: www.drepturile-gravidelor.ro/Articole/1/Concediu maternitate indemnizatia maternitate.html" target="_blank">aici
30+ AMR 9-