Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (96)
Raspunsuri - Pagina 16
bumblebee spune:
Oana, super carutul!
Maurice, off iubita, bine macar ca e colul inchis, odihna multa si sigur o sa stea bb cat trebuie la caldurica!
Otilia, ai dreptate, o sa treaca.
Sa speram ca nu declar falimentul familiei pana atunci, eu n-am intrat in CM tocmai ca sa-mi creasca media salariala pe ultimele 12 luni, deci, n-am luat niciun leut, si totul a fost in van... Din pacate noi n-avem nicio solutie, niciuna..
Alina 28+ cu
gargarita
maya71 spune:
Binete de dimineata fete dragi!
Am lipsit ieri de pe 'firmament'... a trebuit sa recuperez la serviciu zilele alocate ptr mutare.
Maurice, lipsesc putin si 'faci boacane'... glumesc. Speri sa nu mai traiesti o astfel de aventura... decat 'aventura vietii tale' cu bebelania in brate. Hai ca a trecut hopul si e bine
Fetelor, care va duceti la intalnire cu minunile? Bafta, dati/le un din partea mea si ii rog sa vorbeasca cu bebe meu care se lasa atat asteptat... sa/i spuna sa vina ca mi/e dor de el.
paula_m spune:
Larisa, cred ca ajungi inaintea mea la ginecolog, ca eu doar luni ma duc.
Paula, 29+ cu Raul Codin
larissa_79 spune:
Paula, eu la ginecolog nu fac si ecografie. Ecografie fac doar la medicul ecografist. Asa e politica la CMU. Asa ca pana in saptamana 33 nu o sa mai stiu nik de cisterna magana..de asta ma gandeam poate vii tu mai repede cu vesti.
Larisa 29+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
paula_m spune:
Si ginecologul ce iti face? Atunci eu sunt prima si te tin la curent...sper sa fie totul bine.
Paula, 29+ cu Raul Codin
tanti spune:
Larissa tin pumni sa fie totul in regula cu fetita
La ce spital o operezi?
Andrei 11.02.2006 si 32+
larissa_79 spune:
Gincologul se uita pe ecografii, analize, prescrie retete...glumeste cu tine si te controleaza pe masa cand e cazul. Si platesti consultatia la sfarsit...evident Bine eu nici nu sunt pentru foarte multe ecografii....
La Budimex la conf Gheorghe.
Larisa 29+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
CarmenAlbu spune:
Larisa asa vom face ne vom gandi la pitica cu drag sa nu o doara!!!
Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
27+ cu
racusor2010 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui CarmenAlbu Larisa asa vom face ne vom gandi la pitica cu drag sa nu o doara!!! Letizia Doamne Ajuta-ne!!! 27+ cu |
ne gandim cu mare drag la ea si tinem pumnii si delfinasii
Bulina 31+ cu poznas
Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!