Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (96)
Raspunsuri - Pagina 13
anca_vlad spune:
Citat: |
citat din mesajul lui racusor2010 neata delfinariu hop si eu pe aici anca felicitari pentru bebelina sanatoasa lasa ca varicele o sa treaca dupa ce o cunosti pe Elena dar la Vladut nu ai avut? Mycya te asteptam cu vesti bune de la eco DRAGAICA asteapta sa vezi dupa 3 zile de regim cum e...nu e asa grav, doar ca trebuie sa ai grija cu ce papi....parca si Lui Carmen i-a iesit glicemia cam mare si acum nu mai mananca csrbohidrati... in spital eu am primit papa f buna, dar regulamentar, cum trebuie sa pape o graviduta si am slabit...de cand am venit acasa, nu pot sa zic ca fac la fel incerc sa mananc sanatos, dar mai scap si la prostioare....dar nu mari azi noapte nu prea am dormit bine...dupa ce am luat gynipral am simtit un nod in gat, transpiratii...greu am adormit ...ziua nu am nimic, doar noaptea iar aaseara asa imi scazuse tensiunea duoa nifedipin dar am papapt 2 felii de paine pajita cu unt si gem de caise si mi-am revenit acum inteleg de ce se mirau asistentele ca aveam tensiune 9 cu 5 in spital, in conditiile in care eu eram pe perfuzii de gynipral...ca ar fi trebuit sa creasca tensiunea...si ma tot intrebau cat o am de obicei si mi-o lau de vreo 2-3 ori, sa nu greseasca ceva Bulina 31+ cu poznas Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!! |
Neata si de la noi!
nu la vladut nu am avut asa ceva..pt ca eram deja de`2s in spital in perfuzii si nu mai mergeam decat pana la baie si inapoi maxim!
acum acesta sa fie singurul inconvenient ca nu am motive sa ma plang!
Azi sunt prin zona vreo doua ore acum diminmeata si mai tarziu vad eu cat asa ca ...
Anca +26s ELENA-MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
anca_vlad spune:
MIRELA-multa bafta si DD ajuta o sa fie bine!
Chiar saptamana trecuta am vazut un carucior cu 3 bb-ii, 2 baietei sio fetita! Sper ca aceasta sa fie si vestea pe care o vom primi de la tine!
POZE VLADUT
bumblebee spune:
Neata delfinariu!
Am facut si io o poza, m-am speriat de evolutia falcilor mele de la inceput. Am pus 2 kg intr-o saptamana, asta in conditiile in care singurul abuz au fost vreo 2 gogosele sambata. Sunt f curioasa cat mai tre' sa ma lupt cu kg-le.
Ehhh, si asa m-am trezit toata umflata si ciufuta, cand am vazut si cat arata cantarul am zis ca-l trantesc, noroc de sot.
Bianca, asteptam vestile bune!
Dragaica, sigur se va vedea diferenta in bine
Anca, , sa nu te supere tare varicele si sa treaca cat de repede!
Alina 28+ cu
gargarita
anca_vlad spune:
eu cred ca renunt la tv...nu vreau sa mai aud de criza nesimtitilor si nu vreau sa aud ca se ating de banutii copiilor!
POZE VLADUT
anca_vlad spune:
...eu emigrez in canada!
POZE VLADUT
racusor2010 spune:
eu cum sunt consemnata la pat nu ma uit la tv decat seara cand vine sotul..noi nu avem tv in dormitorul noastru, asa ca net, carti, carti de mamici...si fructe si rontaieli
dar rontaieli sanatoase...adica alune si migdale...din astea rontai eu cand ma ia pofta ...sunt tare sanatoase...
ieri i-am zis sotului de introducerea impozitului in IT si a citit pe net si chiar exista in acordul cu FMI acuma na, ne-om descurca...ne mai strangem la una alta si om dibui si cu bebe si cu credite, si cu datorii...ce sa facem...
alinutza gargarita lasa cantarul ala deoparte...ai vazut ca bebe ia in greutate eu am 12 kg la activ si sotul imi zice dimineata ca ce slaba sunt se uita cica la picioare si fund
si doctorita care m-a vazut in lipsa dr meu m-a intrebat cate kg am luat si am zis ca 12 si s-a uitat cas i-am zis ca eram f slaba inainte
asa ca stai linistita, papa tu acolo ce iti trebe si fa-l pe bebe mare si dupa dam cu cantarul de pereti
Bulina 31+ cu poznas
Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!
grety_niku spune:
neatza burtici!!!neatza Maya, Mirela!
raportez o noapte nedormita!(aproape...) toata noaptea m-am zvarcolit... m-au terminat astia cu indemnizatiile lor... dar incerc sa ma calmez ca si asa nu avem ce face... doar sa emigram...
25+ cu Eric Nicholas
Pozici
racusor2010 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui grety_niku neatza burtici!!!neatza Maya, Mirela! raportez o noapte nedormita!(aproape...) toata noaptea m-am zvarcolit... m-au terminat astia cu indemnizatiile lor... dar incerc sa ma calmez ca si asa nu avem ce face... doar sa emigram... 25+ cu Eric Nicholas Pozici |
offf, stai linistita stai sa vedem ce fac si dupa aia sa ne stresam tre sa fim linistite pentrru delfinasi, sa se streseze sotii
Bulina 31+ cu poznas
Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!
bumblebee spune:
Racusor, asa ma consolez, chiar nu am exagerat cu nimic, asa ca, noi sa fim sanatoase si bbii sa creasca cum trebuie.
Eu nu ma mai pot uita la tv de ceva timp, simt ca ma ia cu nervi si n-are rost, ca oricum tot amaratul suporta concecintele, nu dobotocul care ia deciziile, asa ca, emigrez si eu
Alina 28+ cu
gargarita
michelle1981 spune:
Alina eu te vad tot slaba.. Nu stiu unde sunt kg
Carla, wow, ce sexy esti.. si ce lucrusoare frumoase.
Racusor, bine ai revenit din spital. Stai cumintica in pat si o sa fie totul bine.
Eu de ieri am cazut intr-o depresie.. acum m-am mai linstit. Incerc sa gandesc totul la rece. Daca vor micsora indemnizatia nu voi mai intra in prenatal. Voi lua 3 luni postnatal. Apoi o sa mai vedem noi cum ne descurcam.
Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">28+ cu
Poze